Vakantiehuis, woning of villa in Annecy zoeken

VAKANTIEHUIS, WONING OF VILLA IN ANNECY ZOEKEN

Een vakantiehuis in Annecy kun je zowel in de zomer als in de winter huren. In de zomer is het gebied populair vanwege het natuurschoon en de watersportmogelijkheden. In de winter is het een wintersportgebied waar veel Nederlanders een wintersport vakantiehuis huren. Annecy ligt aan het Meer van Annecy in de Haute Savoie. Door te ligging tussen Genève en Chambéry is de stad eeuwenlang omstreden geweest en hoorde het dan weer bij het ene en dan weer het andere land. Pas in 1860 werd Annecy een onderdeel van Frankrijk en werd het de hoofdstad van een nieuw departement: Haute Savoie. De vele wisselingen van de macht in de stad is ook nog steeds te zien in de bouwstijlen in het historisch centrum. Aan het Meer van Annecy een vakantiehuis huren is een mooie manier om dit deel van Frankrijk beter te leren kennen.  Lees meer 

Verken Annecy vanuit je vakantiehuis

De Haute Savoie heeft een enorme rijkdom aan natuurschoon te bieden. Maar hier vind je natuurlijk ook het indrukwekkende massief van de Mont Blanc. Dit is een van de meest populaire plaatsen voor alpinisten, skiërs en liefhebbers van overweldigende landschappen. Maar er is veel meer te zien in deze streek. Zo is er het Meer van Annecy, waar watersport in alle vormen wordt beoefend. Wie meer van warm water houdt, kan terecht in de thermale kuuroorden die al eeuwen hier zijn gevestigd. De stad Annecy wordt ook wel liefkozend het Venetië van de Alpen genoemd en een rondvaart moet je zeker niet overslaan. Wie van wandelen of fietsen houdt moet daarvoor bij voorkeur de speciale routes door de natuurreservaten kiezen. De Haute Savoie heeft echt voor iedereen wat te bieden.  

Vakantiehuisjes Annecy te huur

Aan het Meer van Annecy een vakantiehuis huren? Of kies jij voor een verblijf in het centrum van de stad? Vakantiehuisjes.nl maakt het jou gemakkelijk om een vakantiewoning in Annecy te kiezen. Natuurlijk is er een ruime keuze op de parken, bijvoorbeeld met zwembad, waar bungalows van diverse groottes beschikbaar zijn. Maar je kan ook kiezen voor een vakantiewoning die door een particulier te huur wordt aangeboden. Op Vakantiehuisjes.nl staan al deze bijzonderheden van de vakantievilla vermeld, ook als er een Nederlandse eigenaar is. Verder kun je ook online ontdekken of het vakantiehuis aan het Meer van Annecy van jouw keuze beschikbaar is op het juiste moment. bijvoorbeeld tijdens de wintersport. Dan kun je natuurlijk meteen al gaan boeken. Een luxe vakantiehuis aan het Meer van Annecy of in de stad zelf biedt je in alle seizoenen de mogelijkheid op een heerlijke vakantie. In Annecy een vakantiehuis huren geeft jou de vrijheid on je vakantie geheel naar eigen inzicht in te richten.  

5 tips voor Annecy

De mooiste bezienswaardigheden van Annecy

Kasteel van Annecy

Momenteel is het Kasteel van Annecy in gebruik voor diverse musea. In het verleden werd er hevig om gevochten.

Palais de l'Isle

Dit paleis is het meest gefotografeerde gebouw in Frankrijk en je zult begrijpen waarom dit gebouw uit de 12e eeuw zo populair is als je het ziet.

Pont des Amours

Een kus op deze brug zou geliefden voor altijd met elkaar verbinden. Dat is toch een poging waard?

Kathedraal St. Pierre

Midden in het centrum van de stad staat deze kerk uit de 16e eeuw die duidelijk in barokstijl is gebouwd. Mooi in de somberheid. In de kathedraal is onder meer een beeld te zien van Francois Selles.

Chateau de Novel

Oorspronkelijk gebouwd in de twaalfde eeuw door de graven van Genève. In de vorige eeuw prachtig gerestaureerd.

Je hoeft niet langer te wachten. Boek nu jouw vakantiehuis in Annecy op Vakantiehuisjes.nl.