Logo Vakantiehuisjes.nl Logo Vakantiehuisjes.nl
 • Actueel & betrouwbaar
 • Direct boeken
 • Lage prijzen
La Roulotte de Tirou
2/5
op basis van16 reviews
La Roulotte de Tirou

Bièvre, Namen, België

1/ 26
2/5
op basis van 16reviews

La Roulotte de Tirou

Bièvre, Namen, België

Top keuze | De beste prijzen bij vakantiehuisjes.nl!
Over dit huis

Gezellig stacaravan in Vresse-sur-Semois in bosrijk gebied

2 gasten
Deze accommodatie is geschikt voor max 2 gasten.
1 slaapkamer
Deze accommodatie heeft 1 slaapkamer.
1 badkamer
Deze accommodatie heeft 1 badkamer.
In deze accommodatie zijn huisdieren NIET toegestaan.
Huisdieren

Beschrijving

Deze stacaravan heeft 1 slaapkamer en is geschikt voor 2 personen, dit is ideaal voor natuurliefhebbers. Het is gelegen in een bosrijke omgeving, in Vresse-sur-Semois. De woonwagen staat op een rustige locatie midden in de natuur, dicht bij de grens met Frankrijk. De mooie streek van Vresse-sur-Semois bestaat uit kleine valleien, bossen en weiden. In de omgeving kun je mooie wandelingen maken en genieten van de natuur. Mooie boswandelingen beginnen direct vanuit de tuin. Deze authentieke stacaravan bevindt zich aan een vijver. In de keuken staat een magnetron en er is een kleine badkamer. Er is een TV waarop je films kunt kijken met een USB-stick. Op het terras met barbecuehoek kun je genieten van de stilte en er is een kleine roeiboot beschikbaar, voor een romantisch tochtje op de vijver. De stacaravan is te bereiken via een privépad door het bos. Deze leidt naar een kleine boerderij. Hiervandaan leidt er een klein paadje naar de vijver met de woonwagen.

Voorzieningen
Wifi
Verwarming
Landelijk
Stacaravan
Vrijstaand
Koelkast
Oven / magnetron
Douche
Wifi
Fotoboek
exteriorsummer
exteriorsummer
exteriorsummer
Beschikbaarheid
Op de kaart
In de buurt
 • Centrum (2) 3km
 • Bos < 1km
 • Restaurants 3km
 • Treinstation 8km
 • Anders 2km

Beoordeling en reviews

2
op basis van 16 reviews

Deze accommodatie scoort
gemiddeld een 2

Gemiddelde score voor deze regio

Reinder van Aller

Een prachtige rustige plek met heel veel privacy met om je heen het boerenlandschap, de koeien, een vos en en er zijn verder mooie wandelingen te maken direct vanuit de verblijfslocatie

Clio Fordeyn

Iets prijzig, . Enkele mankementjes die een klein en makkelijk herstelbeurtje kunnen gebruiken. Roulotte zou ik anders hebben georienteerd, want je kijkt uit op de boerderij, niet op het prachtige landschap achteraan, dus iedereen heeft zicht op jou, wat vermeden kon worden. Het is niet mogelijk om de roulotte op slot te doen, maar dat vonden wij niet zo erg, er is niemand tot daar gekomen tijden ons verblijf, wat wij enorm apprecieerden. Heel hobbelige zand-grindweg tot aan het huis en 2de stuk tot de roulotte, lage wagens geraken daar waarschijnlijk niet en dit staat nergens aangeduid op de site of in je verblijfsticket, kan wel een probleem zijn. Je slaapt op een 40-tal meter van de koeienstal, wat voor ons helemaal geen probleem was, alleen als de boer beslist van om 23u45 nog koeien te verplaatsen of scheiden, dan roepen ze uren lang en heel luid, wat heel jammer was. Dit verstoorde voor ons de rust want het geschreeuw voelde helemaal niet prettig aan en je vraagt je af wat er gebeurt. De koetjes die naast je komen drinken is wel fantastisch, alleen zijn er een paar echt mank en kunnen niet goed lopen. Het is een heel praktische en propere roulotte, goed bed en goed hoofdkussen, ruim en goed voorzien om te koken, er is een ruime frigo. Het is er naast de boerderij activiteiten heel kalm, een prachtig uitzicht naast de vijver en je bent er volledig alleen. Geen welkomst attentie, wat voor ons niet erg is maar wel steeds fijn als het aanwezig is. Als je wifi wilt/nodig hebt, wij hebben ons niet kunnen verbinden, geen connectie mogelijk wegens signaal te zwak, en alles op 4g gedaan. Er zijn ook kippen, poneys en een ezel. Wij hebben een leuk verblijf gehad en genoten van de mooie streek en talrijke wandelingen. Mits andere orientatie en garantie dat het na 22u rustig blijft zouden wij nog terug gaan, maar die zaken weerhouden ons er wat van, ondanks wij deze streek vaak bezoeken.

Bert Sterckx

Gewoonnto top ennrusy

Jan Duthoo

Niemand gezien bij aankomst. Ook niet bij het weggaan. Stacaravan stond open. Wel huurder van de aanpalende gite ontmoet, die zei dat verhuurders niet thuis waren. Omgeving is ronduit prachtig. Zeer rustig, want afgelegen van de bewoonde wereld. Zicht op de vijver, weiden met koeien en het bos.

Daniel van Leeuwen

Kwam voor de rust, die was er in overvloed. Eigenaar snapt dat volgens mij ook en heb ik 1 keer in het voorbijgaan gezien. Caravan prima, sfeervol en heeft alles was je nodig hebt. Had zelf geen behoefte aan dingen als wifi maar had misschien wel handig geweest om voor dat soort dingen een informatieboekje neer te leggen. Volgende keer met lekker weer boeken dan is het helemaal goud.

Hannah Downs

We dachten dat het heel erg afgelegen lag, maar het bleek dichtbij een prachtige boerderij te liggen. Toen we arriveerden waren we ontzettend verrast door het prachtige uitzicht en de heerlijke rust en sfeer. De wagen is heel netjes en leuk ingericht. Alles wat je nodig hebt! Super tof gedaan met de keuken en douche. We hebben een heerlijk weekend beleefd hier en komen zeker terug! We hadden alleen, door de informatie wat we kregen via Belvilla, verwacht dat we een sleutel zouden krijgen. Toen we arriveerden zagen we niemand en besloten we door te rijden naar de wagen. Er bleek geen sleutel nodig te zijn. We hebben de eigenaar heel even voor vertrek wel gezien. Hele aardig man, echter wel lastig communiceren.

Handig om te weten
Huisregels
Huisregels 00:00
Aankomst 00:00
Huisdieren Niet toegestaan
Annuleringsvoorwaarden
 • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur
 • In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
 • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur
 • 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet verschijnen.

Plaatsen in de regio

Reisinformatie
€398,08 / 3 nachten

Let op. Deze prijs is slechts een vanaf-prijs o.b.v. het laagseizoen. Voor alle prijzen kunt u kijken op de website van de reisaanbieder.

3 Jun / 6 Jun 2023

La Roulotte de Tirou

Bièvre, Namen, België

Fotoboek

Filteren:
Badkamer
La Roulotte de Tirou-Buitenkant zomer
La Roulotte de Tirou-Buitenkant zomer
La Roulotte de Tirou-Buitenkant zomer
La Roulotte de Tirou-Eetkamer
La Roulotte de Tirou-Keuken
La Roulotte de Tirou-Slaapkamer
La Roulotte de Tirou-Terrasbalkon
La Roulotte de Tirou-Eetkamer
La Roulotte de Tirou-Slaapkamer
La Roulotte de Tirou-Buitenkant zomer
La Roulotte de Tirou-Buitenkant zomer
La Roulotte de Tirou-Uitzicht zomer
La Roulotte de Tirou-Woonkamer
La Roulotte de Tirou-Eetkamer
La Roulotte de Tirou-Keuken
La Roulotte de Tirou-Badkamer
La Roulotte de Tirou-Badkamer
La Roulotte de Tirou-Terrasbalkon
La Roulotte de Tirou-Tuinen zomer
La Roulotte de Tirou-Tuinen zomer
La Roulotte de Tirou-Gebieden zomer 1km
La Roulotte de Tirou-Gebieden zomer 5km
La Roulotte de Tirou-Gebieden zomer 20km
La Roulotte de Tirou-Sfeer
La Roulotte de Tirou-Sfeer
La Roulotte de Tirou-Sfeer
1/ 26
Reisinformatie