Vakantiehuis in Lissabon huren

VAKANTIEHUIS IN LISSABON HUREN

Portugal is een populair vakantieland. Vooral vanwege het klimaat dat eigenlijk het gehele jaar door aangenaam is. Het is in Portugal in de zomers vaak erg warm, maar aan de kust is het dan aangenaam vertoeven. In en rondom de hoofdstad kun je mooie vakantiehuizen reserveren voor een fijne vakantie. Een vakantiehuis in Lissabon kun je direct online huren. Als je verzekerd wilt zijn van een vakantiehuis in de omgeving Lissabon tijdens het hoogseizoen is het verstandig om dit tijdig te reserveren om teleurstelling te voorkomen. Lees meer 

Populaire bestemmingen in Lissabon

Bezoek de mooie stad Lissabon in Portugal

Lissabon ligt aan de rivier de Taag, dichtbij de kust van de Atlantische Oceaan. De hoofdstad van Portugal telt bijna 3 miljoen inwoners als je de voorsteden meerekent. In de Baixa Pombalina vind je het Rossio, het oudste en bekendste plein van Lissabon. In de ten westen van het oude centrum gelegen wijk Bairro Alto vind je een keur aan restaurants en andere uitgaansgelegenheden. Wil je een avondje gaan stappen in de stad dan ben je hier aan het juiste adres. In de oude wijk Alfama vind je de bekende tramlijn 28. Vooral toeristen maken graag een rit met het de oude trams die op dit traject rijden. De wijk wordt gekenmerkt door smalle en steile straatjes, veel trappen en oude panden. Het is echt een oude volkswijk. Verblijf je in een vakantiewoning in Lissabon dan moet je hier zeker een kijkje gaan nemen. Je kunt voor je vakantie in Lissabon ook een appartement huren, dit is vak goedkoper dan wanneer je in Lissabon een vakantiehuis huurt.

Een luxe vakantiehuis in Lissabon huren

Wil je genieten van comfort en luxe tijdens je vakantie in één van de mooie regio’s van Portugal, dan huur je natuurlijk een vakantiehuis in Lissabon met zwembad. Ideaal als je na een lange warme dag even verkoeling wilt zoeken. Ook als je niet direct aan de kust zit is dit ideaal. Vanuit je vakantiewoning in Lissabon kun je mooie dagtrips maken in de omgeving. Vooral het zuiden van Portugal is erg mooi. Het klimaat is het gehele jaar door aangenaam, je kunt je vakantie naar Portugal dus ook met een gerust hart in het voor- of naseizoen plannen. Ook in de winter is het er aangenaam, vandaar dat veel gepensioneerden er een tweede huis hebben of een vakantie appartement in Lissabon huren om te overwinteren.

Verzeker je van een mooie vakantie in Lissabon met Vakantiehuisjes.nl

Wil je een mooi vakantiehuis in Lissabon huren? Bekijk dan het ruime aanbod op Vakantiehuisjes.nl. Maak je keuze uit de aangeboden vakantiewoningen in Lissabon en omgeving en reserveer direct. Je kunt via de website direct zien of het vakantiehuis van jouw keuze beschikbaar is in de periode dat je Lissabon wilt bezoeken. Het wordt gegarandeerd een onvergetelijke vakantie.