Logo Vakantiehuisjes.nl Logo Vakantiehuisjes.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

Vakantiehuizen Nederland

Genieten van een vakantie in Nederland is voor veel mensen de ultieme manier van vakantie vieren. Zowel voor Nederlanders als voor toeristen uit de buurlanden België en Duitsland is Nederland nog steeds aantrekkelijk als vakantieland. Maar ook uit andere landen komen toeristen hierheen om neer te strijken in vakantiehuizen in Nederland. Je kunt een vakantiehuis huren in Nederland op één van de vele vakantieparken. Maar je kunt ook kiezen voor de luxe vakantiehuizen in Nederland die je op verschillende aantrekkelijke locaties kunt vinden. Het aanbod is zeer divers, als je met een groter gezelschap op stap gaat kun je kiezen uit diverse grote vakantiehuizen in Nederland. Ben je met z’n tweetjes dan huur je een gezellige vakantiebungalow in Nederland aan de kust of op een Waddeneiland. Lees meer

Vakantiehuizen Nederland
2938 accommodaties
Sorteer op:

Zoveel te zien en te doen in Nederland

Hoe je je vakantie in Nederland ook wilt doorbrengen, er is altijd wel een locatie waar je het naar je zin hebt. Wil je naar de kust of wil je genieten van de rust in Oost-Nederland of wil je lekker centraal in Nederland vakantie vieren, er is altijd een geschikte vakantievilla in Nederland te vinden. Vanaf je vakantieadres kun je leuke uitstapjes plannen in de omgeving. Je kunt mooie wandelingen en fietstochten maken. Interessante musea bezoeken of met de kinderen naar de dierentuin of een pretpark. Ook als het weer niet helemaal wil meewerken zijn er genoeg mogelijkheden om toch een leuke dag te hebben. Veel mensen verblijven tijdens hun vakantie graag aan de kust. Ben je op zoek naar een vakantiehuis aan zee in Nederland dan is er voldoende keuze. Je kunt een goedkoop vakantiehuisje huren in Nederland in de provincies Zeeland, Zuid-Holland of Noord-Holland waar je dicht bij het strand zit.

Ontdek de onbekende plaatsen in Nederland

Veel mensen gaan zonder er verder over na te denken altijd naar het buitenland op vakantie. Soms vanwege de garantie voor mooi weer, soms om andere landen te leren kennen. Maar ook in Nederland valt nog heel veel te ontdekken. Als je in Limburg of Brabant woont, ben je misschien nog nooit in Friesland geweest of andersom. En dan heb je toch veel gemist.

Er zijn ook mensen die een vakantiehuis kopen in Nederland. Dit gebruiken ze dan niet alleen voor hun eigen vakanties. Als de eigenaren er niet zijn wordt het huis verhuurd. Deze huizen vind je onder andere op Vakantiehuisjes.nl. Een vakantiehuis huren in Nederland van een particulier is in alle provincies mogelijk. Ook als je ineens de behoefte hebt om er een paar dagen tussenuit te gaan zijn er mogelijkheden. Je kunt dan een last minute vakantiehuis huren in Nederland.

Bezienswaardigheden Nederland

Gelukkig is Nederland niet groot en kan je met zowel eigen als openbaar vervoer op de meeste plaatsen snel komen. Er zijn een aantal zaken die je dan beslist niet mag missen:

De Keukenhof

De Keukenhof is met zijn enorme bloemenpracht in het juiste seizoen een attractie die niemand mag missen.

Amsterdam

Als het weer misschien een dagje wat minder is, heeft Amsterdam voor iedereen wat te bieden. Voor jong en oud is het Anne Frankhuis een must, omdat nooit mag worden vergeten wat er hier is gebeurd. Natuurlijk mag je het verbouwde Rijksmuseum ook niet overslaan. Alleen het pand zelf is volgens de kenners al een sensatie.

Nationaal park de hoge Veluwe

Voor mooie natuur ga je naar Nationaal Park De Hoge Veluwe. Natuurlijk kun je daar een van de beroemde witte fietsen huren om op onderzoek uit te gaan.

Deltawerken

Absoluut uniek voor Nederland zijn de Deltawerken. Deze zijn gebouwd naar aanleiding van de watersnoodramp uit 1953. Het zijn absoluut imposante bouwwerken, maar er valt ook voor jong en oud van alles te beleven in Deltapark Neeltje Jans.

Kinderdijk

Wie aan Nederland denkt, denkt vaak ook aan molens. Echt bijzonder om te zien, zijn de molens van Kinderdijk. Dit levert vaak schitterende plaatjes op.

Huur je ideale vakantiewoning via Vakantiehuisjes.nl

Ben je op zoek naar een vakantiewoning in Nederland en heb je speciale wensen? Heb je een beperkt budget, dan kun je kiezen uit een ruim aanbod goedkope vakantiehuisjes in Nederland. Een vakantiehuis in Nederland hoeft helemaal niet duur te zijn als je bijvoorbeeld buiten het hoogseizoen met vakantie kunt gaan. Heb je meer financiële ruimte, dan kun je een luxe vakantievilla in Nederland huren die van alle gemakken is voorzien. Maar ook voor minder huur je al een knusse vakantiebungalow in Nederland op een van de mooiste plekjes. Nederland heeft voor iedere vakantieganger een perfecte bestemming.