Vakantiehuis in Oostenrijk zoeken

VAKANTIEHUIS IN OOSTENRIJK ZOEKEN

Oostenrijk is voor Nederlanders een populaire vakantiebestemming. En dat geldt niet alleen voor de zomermaanden, ook voor de wintersport huren Nederlanders graag een vakantiehuis in Oostenrijk. Vanuit je vakantiewoning in Oostenrijk kun je dagtrips maken om het land in de Alpen te leren kennen. Oostenrijk heeft daarnaast bekende steden die het bezoeken zeker waard zijn. Wenen, de hoofdstad van Oostenrijk, is bekend vanwege de Musikverein, het bekende theater waar jaarlijks het Nieuwjaarsconcert wordt gegeven door de Wiener Philharmoniker, het enige orkest dat uitsluitend mannen in zijn gelederen heeft. Naar dit concert wordt jaarlijks door miljoenen televisiekijkers gekeken en geluisterd. In Wenen vind je ook de Centralfriedhof, de beroemde begraafplaats waar vele bekende componisten hun laatste rustplaats vonden. Salzburg is een andere bekende Oostenrijkse stad, hier werd de bekende componist Mozart geboren. Mozartkugeln, een soort chocoladebonbons, die in deze stad worden verkocht, herinneren hieraan. Lees meer 

Ontdek Oostenrijk vanuit een comfortabele vakantiewoning

Je kunt je vakantie in Oostenrijk doorbrengen in een comfortabel vakantiehuis. Dit kan het gehele jaar door, want Oostenrijk heeft voor toeristen in ieder seizoen wel wat te bieden. Huur je een vakantiehuis in Oostenrijk in de zomer, dan profiteer je van het meestal stabiele en warme zomerweer. Hoger in de Alpen is het vaak wat minder warm, dit kan tijdens de warme zomers een verademing zijn. Veel Nederlanders huren een vakantiehuis in Oostenrijk voor hun wintersport vakantie. Je kunt verschillende vakantiewoningen in Oostenrijk huren voor een klein of groter gezelschap. Wel is het zaak om dit tijdig te regelen. Een vakantiehuis in Oostenrijk in een populair wintersportgebied is in december vaak al niet meer te vinden omdat alles al is verhuurd.

Maak prachtige treinreizen door Oostenrijk

Oostenrijk is naast Zwitserland en Duitsland het treinland bij uitstek. Je kunt een vakantiehuis in Oostenrijk huren van een particulier eigenaar. Zo kom je onder andere terecht op bijzondere locaties. Zelfs de kleinste dorpjes zijn vaak per trein te bereiken. Een vakantiehuis huren in Oostenrijk geeft je de mogelijkheid om mooie treinreizen in de omgeving te maken. Veel treinen rijden op smalspoor en maken gebruik van tandrad om de bergen te beklimmen of af te dalen. Onderweg geniet je van prachtige vergezichten en tientallen indrukwekkende bruggen. Je vindt in Oostenrijk een aantal beroemde treinen en bijbehorende trajecten zoals de Bernina Express en de Glacier Express die tussen St. Moritz en Zermatt rijdt.

Huur een mooie vakantiewoning in Oostenrijk via Vakantiehuisjes.nl

Wil je een vakantiehuis in Oostenrijk huren voor je volgende vakantie? Bekijk Dan het aanbod op Vakantiehuisjes.nl. Ook als je overweegt een vakantiehuis in Oostenrijk te kopen kun je aanbod vinden op onze website. Wat dacht je bijvoorbeeld van een leuk vakantiehuis in Oostenrijk in Tirol? Heerlijk in de Alpen, op de grens met Italië. Ben je met zijn tweetjes dan kun je ook een comfortabel vakantie appartement in Oostenrijk huren om je vakantie in door te brengen.