Logo Vakantiehuisjes.nl Logo Vakantiehuisjes.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

Vakantiehuizen Kroatië

Kroatië is een land dat qua toerisme sterk in opkomst is. Sinds de revolutie in de jaren 90 van de vorige eeuw heeft het land zich losgemaakt van zijn communistische verleden en richt zich nu qua economie en politiek vooral op het westen. Tot die tijd maakte Kroatië deel uit van Joegoslavië en dat land was voor toeristen niet echt aantrekkelijk vanwege het toenmalige regime. Nu is dat anders. Een vakantiehuis in Kroatië huren kan je dan ook een heerlijke vakantie aan de Adriatische Zee opleveren. Kroatië heeft toeristen veel te bieden. Vanwege het aangename klimaat kun je al vanaf het voorseizoen in Kroatië een vakantiehuis huren en dat tot ver in de herfst. Lees meer

Vakantiehuizen Kroatië
1225 accommodaties
Sorteer op:

Huur een voordelige vakantievilla in Kroatië

Het huren van een vakantievilla in Kroatië kan voor zeer aantrekkelijke tarieven. Als je vroeg boekt heb je ruime keuze in bijvoorbeeld vakantiewoningen in Istrië of huur een mooi vakantiehuis in Zuid Kroatië met privé zwembad. Je hebt dan alle vrijheid en bent niet afhankelijk van de tijden waarop in een hotel het ontbijt wordt geserveerd. Wil je vroeg op pad dan ontbijt je om 7 uur, wil je uitslapen dan brunch je om half twaalf op je terras. Wanneer je een vakantiehuis in Kroatië met zwembad hebt gehuurd dan ben je niet afhankelijk van een adres aan de kust. Na een dag toeristische trekpleisters bezoeken kun je heerlijk afkoelen in je eigen zwembad. Er zijn in Kroatië in verschillende regio’s vakantiehuizen met een zwembad te huur.

Wat ga je doen tijdens je vakantie in Kroatië?

Kroatië is een veelzijdig vakantieland dat voor iedereen wat te bieden heeft. Strandliefhebbers kunnen zich prima vermaken aan de kust van de Adriatische Zee. Zoek je een vakantiewoning in Kroatië dan kun je bijvoorbeeld terecht in de regio van Pula. Vanuit je vakantiehuis in Kroatië aan zee kun je mooie tochten in de omgeving maken om het land te leren kennen. Kroatië heeft veel natuurschoon. Ook de oude steden Split, Zagreb en Dubrovnik zijn een bezoek zeker waard. Om je bestemming te bereiken kun je gebruik maken van één van de drie internationale luchthavens van Kroatië, gevestigd in de omgeving van Zagreb, Split en Dubrovnik. Kroatië beschikt over een uitgebreid netwerk van busverbindingen. Gebruik je een auto, houd er dan rekening mee dat voor veel autosnelwegen tol moet worden betaald en dat het autosnelwegnetwerk nog niet alle steden rechtstreeks bedient. Veel wegen zijn nog in aanbouw.

Geniet van een heerlijke vakantie in een vakantiewoning in Kroatië

Een vakantiehuis huren in Kroatië regel je nu eenvoudig via Vakantiehuisjes.nl. Je kunt een vakantiehuis in Kroatië vaak particulier huren, soms van een Nederlandse eigenaar. Dit maakt de communicatie natuurlijk meteen een stuk eenvoudiger. We bieden je een ruim aanbod van vakantiewoningen in Kroatië, je kunt via de links direct doorklikken om te zien of het vakantie huis in Kroatië van jouw keuze beschikbaar is in de periode dat je het land wilt bezoeken.