Logo Vakantiehuisjes.nl Logo Vakantiehuisjes.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

Vakantiehuizen Hongarije

Hongarije ligt in Centraal Europa en grenst aan onder andere Oostenrijk, Roemenië, Slovenië en Tsjechië. Sinds de val van het communisme timmert Hongarije hard aan de weg om een populair vakantieland te worden. Je kunt nu voordelig een vakantiehuis in Hongarije huren om dit mooie land te leren kennen. Je kunt een vakantiewoning in Hongarije huren in de omgeving van de hoofdstad Boedapest. Een mooie oude stad met prachtige kerken en oude gebouwen. Hongarije heeft een landklimaat met natte en koude winters en droge, soms zeer warme zomers. Lees meer

Vakantiehuizen Hongarije
10 accommodaties

Huur een vakantiewoning in Hongarije van een particuliere eigenaar

Vanwege de warme zomers wil je misschien tijdens je verblijf graag beschikken over een vakantiehuis in Hongarije met zwembad. Dit is mogelijk. Je kunt in de omgeving van Boedapest mooie vakantiehuizen huren voor twee personen of een groter gezelschap. Er zijn luxe vakantiewoningen te huur in Hongarije die van alle gemakken zijn voorzien. Vanaf je vakantieadres kun je er op uit trekken om de omgeving te verkennen. Natuurliefhebbers komen aan hun trekken in de tien Nationale Parken van Hongarije. Het bekendste en grootste is het Nationaal Park Hortobágy. Ook een vakantiehuis huren in Hongarije aan het Balatonmeer in het westen van Hongarije is erg populair vanwege de prachtige omgeving en de watersportmogelijkheden.

Ontdek dit mooie land en huur een vakantiewoning in Hongarije

Wil jij dit gastvrije land ook ontdekken, huur dan een mooie vakantiewoning in Hongarije. Je vindt een vakantiehuis in Hongarije met zwembad in alle delen van het land. Omdat het in de zomers er warm kan worden en Hongarije geen kust heeft waar je verkoeling kunt zoeken is een zwembad voor veel vakantiegangers zeer welkom. Een vakantiehuis in Hongarije kun je het hele jaar huren, maar de meeste toeristen bezoeken het land in de zomer, omdat de winters in dit land erg koud kunnen zijn.

Mooie vakantiewoningen te huur van Nederlandse eigenaren

Een groeiende groep Nederlanders heeft een vakantiehuis in Hongarije. De huizenprijzen zijn er lager dan in ons land en zij gebruiken de woning om er een heerlijke vakantie door te brengen. Vakantiehuisjes huren in Hongarije van een Nederlandse eigenaar is dan ook in veel gevallen mogelijk. Een vakantiehuis huren in Hongarije kun je eenvoudig via het internet regelen. Op Vakantiehuisjes.nl zie je direct of de vakantiewoning van jouw keuze beschikbaar is in de gewenste periode en wat hiervoor de totale huurprijs is. Ook vind je hier een beschrijving van het huis en informatie over de ligging.

Ontdek Hongarije vanuit een vakantiewoning van Vakantiehuisjes.nl

Ben je op zoek naar een vakantievilla in Hongarije? Dan vind je op Vakantiehuisjes.nl een ruim aanbod. Boek een vakantiehuis in de omgeving van Boedapest of in een luxe vakantieverblijf in Noord-Hongarije. Een vakantiehuis in Hongarije huren was nog nooit zo gemakkelijk. Het is in enkele muisklikken geregeld. Je kunt uitkijken naar een heerlijke vakantie in dit mooie land.