Vakantiehuis, woning of villa in Ierland zoeken en huren

VAKANTIEHUIS, WONING OF VILLA IN IERLAND ZOEKEN EN HUREN

Indien je gaat voor en strandvakantie met veel zon en hoge tempwraturen is Ierland niet de eerste bestemming waar je aan zal denken. Maar een vakantie in Ierland heeft veel te bieden en een vakantiehuis in Ierland geeft je de mogelijkheid om op je gemak al het mooie te ontdekken wat dit vakantieland heeft te bieden. Ierland is een land vol ongerepte natuur, dorpjes waar de tijd heeft stilgestaan en bruisende steden. Je kunt hier prachtige wandelingen maken en ook voor fietstochten zijn er vele mooie routes. Maar je kunt er ook voor kiezen om vanuit je vakantiewoning in Ierland de ruige Ierse rotskusten te gaan verkennen in een (huur)auto. Ierland heeft voor iedere vakantieganger iets te bieden. Bovendien kun je dan zelf ervaren dat de geweldige gastvrijheid van de Ieren niet is overdreven. Men is trots op het land en toont dat graag aan toeristen. Lees meer 

Populaire bestemmingen in Ierland

Ontdek Ierland vanuit je vakantiehuis 

Ierland heeft veel te bieden voor de vakantieganger en in de zomer zijn de temperaturen in het algemeen zo aangenaam dat ook een actieve vakantie zeker tot de mogelijkheden behoort. Een van de meest spectaculaire manieren om Ierland te leren kennen is op de Wild Atlantic Way. Deze kustroute is in totaal 2500 kilometer lang en staat bekend om de ongerepte schoonheid. Je kunt natuurlijk kiezen om het deel van de route te volgen dat zich in de buurt bevindt van jouw vakantiewoning in Ierland. Je zal zeker de afwisseling van de kust bewonderen van de hoogste kliffen in Europa met een fantastisch uitzicht tot prachtige en misschien onverwachte stranden. Ierland heeft ook een aantal schiereilanden in de aanbieding die ongelooflijk idyllisch zijn. Ga met eigen ogen Kerry en Cork bekijken om jezelf te overtuigen en de mooiste foto's te maken die je je kunt voorstellen. Ook Noord-Ierland is zeer de moeite waard. En na een lange dag is het heerlijk om terug te komen in een vakantiewoning met wellness.

Vakantiewoningen in Ierland te huur

Op Vakantiehuisjes.nl vind je een overzicht van de vakantiewoningen in Ierland die te huur zijn. Ierland biedt goedkope huisjes waar je knus met twee personen kan verblijven. Maar er zijn ook luxe vakantievilla's voor een groot gezelschap. Niet alleen bungalows op parken staan vermeld op Vakantiehuisjes.nl, maar ook vakantiehuizen die te huur worden aangeboden door particulieren. Met een druk op de knop kan je ook zien of het een vakantiehuis in Ierland van een Nederlandse eigenaar betreft. Het kan namelijk zijn dat je de voorkeur geeft aan een vakantiehuis in Ierland van een Nederlandse eigenaar, omdat er dan geen taalbarrière zal zijn. Meteen checken wanneer de vakantiehuizen beschikbaar zijn, is online mogelijk. Op die manier kun jij de juiste accommodatie nu al regelen voor de komende vakantie. Een vakantiewoning in Ierland huren betekent comfort en vrijheid. Uiteraard zijn alle vakantieverblijven van alle gemakken voorzien, zoals een volledig uitgeruste keuken. Voel je thuis in Ierland in een luxe vakantiewoning.

5 tips voor Ierland

Vanuit je vakantiehuis in Ierland kun je natuurlijk het land gaan zien. Een paar schitterende locaties in Ierland:

Blarney Castle

De legende zegt dat als je de stenen van Blarney Castle kust je zeer welbespraakt zult worden, Maar in ieder geval is het 600 jaar oude kasteel ook zo de moeite van het bezoeken waard.

Ring of Kerry

De natuur is het mooiste in de omgeving van de Ring of Kerry en dat geldt met name voor het Derrynane National Park.

Cork

Dit is de meest zuidelijke stad van Ierland.  De huizen zijn vrolijk en de bloemen en palmen (!) worden goed onderhouden.

Cliffs of Moher

De kliffen zijn wereldberoemd van de geweldige vergezichten en ontbreken in geen enkele film over Ierland.

Wiclow Mountains

Ook Ierland heeft zijn bergen, als is de hoogste slechts 925 meter. De wandelpaden zijn de moeite waard.      

Binnenkort een weekendje weg of een weekje er helemaal tussenuit? Huur een mooie vakantiewoning in Ierland voor jouw vakantie.