Vakantiehuis, woning of villa in Tenerife zoeken

VAKANTIEHUIS, WONING OF VILLA IN TENERIFE ZOEKEN

Tenerife is het grootste eiland van de Canarische Eilanden en wellicht ook het bekendste. Het behoort bij Spanje en ligt ongeveer 300 kilometer ten westen van Marokko. De hoofdstad Santa Cruz is tevens een van de twee hoofdsteden van de autonome regio die de Canarische eilanden vormen.  Tenerife beschikt over er een eigen vliegveld en je kan dus snel bij je vakantiewoning komen. Op het eiland is het busvervoer betrouwbaar en je kan er bijna overal mee geraken. Ieder jaar bezoeken meer dan 10 miljoen toeristen dit bijzondere eiland en toch is er gedurende alle seizoen ook rust en stilte vinden in het binnenland. Ook de natuur van het eiland is de moeite waard. Net als de andere eilanden van de groep is Tenerife van vulkanische oorsprong. Omdat toerisme hier de belangrijkste bron van inkomsten is, kun je ook bijna alle internationale gerechten hier verkrijgen. Zelfs de frikandel is niet onbekend.  Lees meer 

 

Bewonder de Canarische Eilanden vanuit een vakantiewoning op Tenerife

De Canarische Eilanden werden al in de prehistorie bewoond. Dat heeft ondanks de afgelegen ligging vooral te maken met het milde klimaat. Gedurende het gehele jaar zijn de temperaturen aangenaam en met uitzondering van La Palma is de zekerheid van zon hier overal bijna 100%. Tenerife is een mooi uitgangspunt om ook de andere kleinere eilanden te bezoeken. In alle havens op het eiland kun je excursies boeken naar de andere onderdelen van de archipel en je verbazen over de grote verschillen. Maar Tenerife betekent natuurlijk ook zon, zee en strand. Verder is het uitgaansleven hier bruisend. Maar steeds meer bezoekers komen ook om hier te wandelen of te fietsen. De aangename temperaturen en de vele bezienswaardigheden betekenen dat ook een actieve vakantie hier zeer beslist mogelijk is. En wie van watersport houdt, kan hier zijn hart ophalen. Voor de natuurliefhebbers zijn er dolfijnen en walvissen te spotten.   

Een passend vakantiehuis op Tenerife huren

Op Tenerife is het aantal vakantiehuisjes dat je kunt huren zeer omvangrijk. De keuze uit verschillende soorten accommodaties is op Vakantiehuisjes.nl dan ook erg aantrekkelijk. Jij kunt kiezen voor een vakantievilla met privé zwembad voor een groot reisgezelschap. Maar natuurlijk is er ook een romantisch appartement dat precies knus genoeg is voor jou en je geliefde. Op Vakantiehuisjes.nl kun je de specificaties van de diverse woningen zien en ook of de vakantiewoning op Tenerife van een particulier is. Zo kun je ook op zoek gaan naar een Nederlandse eigenaar als je dat graag wilt vanwege de taal. Bovendien is direct online te checken wanneer je favoriete vakantiehuis op Tenerife nog beschikbaar is. Op die manier maakt Vakantiehuisjes.nl het jou wel erg makkelijk om snel een goede vakantie-accommodatie te boeken. Het huren van een vakantiewoning op Tenerife betekent dat je een comfortabel onderkomen hebt dat is voorzien van alle moderne gemakken. Zo kan de vakantie bijna niet meer stuk.

5 niet te missen bezienswaardigheden Tenerife

Prachtige locaties op dit vakantie-eiland:

Santa Cruz

De hoofdstad van het eiland is charmant door de combinatie van historische panden en moderne architectuur. Het nachtleven in Santa Cruz is bruisend.

Teide

Dit natuurpark is een van de mooiste gebieden in Europa waar het exotische plantengroei betreft. Een aanrader voor een fikse wandeling.

Piramide van Guimar

Dit bijzondere bouwwerk is een van de meest bezochte bezienswaardigheden op het eiland. Men beweert dat deze piramide is ontstaan door boeren die stenen haalden van hun land.

Los Gigantes

Dit badplaatsje is omringd door ruige bergen en dat biedt een fraai contrast met de zee.

Jardin Victoria

Een werkelijk prachtige botanische tuin. Door de hoge ligging heb je een panoramisch overzicht.

Boek hier meteen jouw vakantiehuis op Tenerife voor een bezoek aan dit eiland!