Vakantiehuis, woning of villa in Gran Canaria zoeken

VAKANTIEHUIS, WONING OF VILLA IN GRAN CANARIA ZOEKEN

Op Gran Canaria een vakantiehuis huren? Het eiland Gran Canaria maakt onderdeel uit van de Canarische Eilanden en ligt ten zuidoosten van Tenerife en ten westen van Fuerteventura. Het eiland is populair als vakantieoord omdat de temperaturen er het hele jaar mild zijn. Ook in de koudste maand (januari) is de gemiddelde temperatuur er nog 17 graden Celsius. Het zeewater is het hele jaar door tussen de 19 en 24 graden Celsius. Een vakantiehuis op Gran Canaria met prive zwembad is gedurende twaalf maanden per jaar een prettige plaats om te ontspannen. Er zijn vele soorten vakantiehuisjes te vinden op het eiland. Je vindt bijvoorbeeld veel vakantiehuizen op Gran Canaria bij Playa des Ingles. Op het eiland is een luchthaven, dus het is erg eenvoudig om je vakantiewoning te bereiken. Op het eiland zelf is er busvervoer dat goed is geregeld. Er zijn maar liefst 60 buslijnen die dagelijks over het eiland rijden. Lees meer 

 

Verken Gran Canaria vanuit je vakantiehuis

Door de strategische ligging van de eilanden werden ze al vroeg ontdekt en de Romeinen namen de Canarische Eilanden in bezit. Ze dachten dat het overblijfselen waren van het verdwenen Atlantis. Na de val van het Romeinse rijk raakte de eilanden in de vergetelheid tot ze werden herontdekt. Vanaf dat moment maakten ze deel uit van Spanje. De monumentale gebouwen in de steden van de eilanden werden gebouwd in de tijd dat de eilanden als handelspost golden op weg naar de nieuwe wereld die de Spanjaarden in Amerika hadden ontdekt. Later werd toerisme de belangrijkste bron van inkomsten. Natuurlijk zijn de eilanden populair geworden vanwege de mogelijkheid om hier een zon-zee-en-strandvakantie te houden. Maar ook de natuur heeft hier veel te bieden. Ook voor wandel- en natuurvakanties zijn de eilanden zeer geschikt. De afwisseling van het landschap en de kust maakt het tot een ontdekkingsreis om de verschillende eilanden te bezoeken.   

Vakantiehuis op Gran Canaria boeken

Wil je op Gran Canaria een vakantiehuis huren? Op Vakantiehuisjes.nl vind je ook een overzicht van de diverse soorten vakantiewoningen die er beschikbaar zijn op Gran Canaria. Kies jij voor de vakantiehuizen op Gran Canaria bij Playa des Ingles of ga je voor een andere locatie? Voor ieder gezelschap is er de geschikte accommodatie. Er zijn knusse appartementen voor twee aan zee, maar ook een vakantievilla met zwembad voor 12 personen of meer behoort tot de opties. Omdat op Vakantiehuisjes niet alleen vakantiebungalows vermeld staan op parken maar ook de vakantiehuizen van particulieren te huur worden aangeboden heb jij en zeer ruime keuze. Je kunt meteen alle bijzonderheden van de vakantiehuisjes zien en daardoor meteen het juiste verblijf vinden voor jouw gezelschap. Natuurlijk kan je ook online checken op Vakantiehuisjes.nl wanneer de diverse vakantiewoningen te huur zijn. Op die manier is het voor jou heel eenvoudig om het juiste onderkomen te vinden voor een geslaagde vakantie op Gran Canaria. Kies voor het comfort en de vrijheid van een gehuurde vakantiewoning.

5 bezienswaardigheden Gran Canaria

Vanuit je vakantiehuis op Gran Canaria met privé zwembad kun je het eiland op je gemak verkennen. Mooie locaties op Gran Canaria.

Teror

Teror is een prachtig historisch plaatsje met pittoreske huisjes, gezellige pleintjes en heel verrassend ook een statige basiliek. Dit mag je niet overslaan.

San Juan de Batista

Bij een bezoek aan Las Palmas kan je de indrukwekkende kerk niet over het hoofd zien omdat deze het centrum domineert.

Roque Nublo

De rots is het symbool van het eiland. Met een hoogte van 67 meter geeft deze een mooi uitzicht over het eiland. Het is ook een uitstekend herkenningspunt.

Calle Triana

Deze winkelstraat is echt een hotspot en zeer gewild bij de bezoekers. Neem je creditcard mee en shoppen maar.

La Vegueta

Deze oude wijk in Las Palmas maakt duidelijk hoe rijk de stad in het verleden is geweest. Vandaag de dag kan je er genieten van terrasjes als je de prachtige gebouwen hebt gezien.  

Wil jij Gran Canaria verkennen? Boek dan meteen een vakantiewoning op Gran Canaria via Vakantiehuisjes.nl!