Vakantiehuis in Puglia zoeken

VAKANTIEHUIS IN PUGLIA ZOEKEN

De regio Puglia ligt in het zuiden van Italië, in de “hak van de laars”. Deze regio wordt in het Nederlands ook wel Apulië genoemd. Puglia staat bekend om zijn wijnbouw en olijvenboomgaarden. Je kunt in Puglia een vakantiehuis huren voor een mooie vakantie in deze prachtige regio in Italië. De hoofdstad is Bari, een populaire vakantiebestemming. Een vakantiehuis in Puglia kun je huren in Bari maar ook in andere steden en dorpen in deze regio. De regio ligt pal aan de Adriatische Zee, waar het het gehele jaar door prima vertoeven is. Maar vooral in het hoogseizoen komen er veel toeristen voor een strandvakantie of om cultuur te snuiven in de steden van Puglia. Lees meer 

Populaire bestemmingen in Apulië

Belangrijke wijnregio en toeristische trekpleister van Italië

Puglia is één van de belangrijkste wijnregio’s van Italië. Onder andere de bekende Primitivo wijn komt hier vandaan. Maar Puglia is ook een geliefde trekpleister voor toeristen vanwege het schiereiland Gargano met een aantal bekende badplaatsen en een nationaal park. Voor kunstliefhebbers is een bezoek aan de stad Lecce echt een must. Deze stad wordt gezien als één van de belangrijkste baroksteden ter wereld. De stad Alberobello is beroemd vanwege de kegelvormige witte huisjes die hier zijn gebouwd. Vanuit de stad Brindisi loopt een rechtstreekse treinverbinding langs de kust tot aan Bologna. Dus als je in Puglia een vakantiehuis huurt is er genoeg te doen, ook als je niet van dagenlang aan het strand liggen houdt.

Een bijzondere regio in Italië

Wil je je vakantie doorbrengen in een bijzondere regio van Italië dan is Puglia een goede keuze. Een vakantiewoning huren in Puglia verzekert je van een comfortabel en voordelig verblijf. Je hebt alle vrijheid en daarnaast het comfort van een eigen plek. Je kunt de stad in om heerlijk te gaan eten bij een goed restaurant. In de regio zijn voldoende mogelijkheden voor het maken van leuke excursies. En wil je een dagje relaxen dan trek je naar het strand waar het heerlijk vertoeven is. Wil je alleen een strandvakantie dan kun je een vakantiehuis in Puglia aan het strand huren. Dan loop je zo vanaf je terras de zee in. Voor een grote groep vakantiegangers naar Puglia is dit het ultieme genieten.

Reserveer een mooie vakantiewoning in Puglia via Vakantiehuisjes.nl

Wil je de regio Puglia bezoeken dan is een vakantiewoning een prima uitgangspositie. Of je nu een strandvakantie gaat vieren of veel van de omgeving wilt zien. Huur een royale vakantiewoning in Puglia en verzeker jezelf van een heerlijke vakantie onder de Italiaanse zon. Geniet van de befaamde Italiaanse keuken en het nachtleven van Bari. Via Vakantiehuisjes.nl kun je verschillende vakantiewoningen in Puglia huren. Je kunt via de link op de website meteen zien of het vakantiehuis van jouw keuze beschikbaar is tijdens jouw vakantieperiode. Is dat het geval dan kun je direct een reservering doen.