Vakantiehuis in Tirol zoeken

VAKANTIEHUIS IN TIROL ZOEKEN

Tirol is een regio in de Alpen die deels in Oostenrijk en deels in Italië ligt. Je vindt in deze regio onder andere de bekende berg de Königspitze van bijna 3900 meter hoog. In de Alpen van Tirol ontspringen meerdere rivieren die in het dal allemaal uitmonden in de beroemde Donau. Niet alleen bergbeklimmers huren graag een vakantiehuis in Tirol. Ook mensen die van de gezonde berglucht houden brengen graag hun vakantie door in een vakantiehuis in Oostenrijk in de regio Tirol. Vooral de regio Zuid-Tirol in Italië is erg populair. Wanneer je een vakantiehuis in Zuid-Tirol huurt is de kans groter dat je mooi weer hebt, omdat het weer aan de zuidkant van de Alpen vaak net iets stabieler is. Lees meer 

Wintersport in een vakantiehuis in Tirol

Oostenrijk is het wintersport voor Nederlanders bij uitstek. Jaarlijks trekken vele duizenden landgenoten naar Oostenrijk om daar te genieten van de sneeuw. Je kunt in een hotel verblijven tijdens je wintersportvakantie, maar je kunt ook een vakantiehuis in Tirol huren. Zeker als je met een wat groter gezelschap bent is dit vaak praktischer. Een vakantiehuis huren in Tirol voor de wintersport doe je het beste ruim van tevoren. De kans is anders groot dat je achter het net vist. Veel mensen die hun wintersport in deze regio doorbrengen reserveren direct voor het jaar daarop.

Geniet van de gezonde berglucht in je vakantiehuis in Tirol

In de bergen van Tirol is de lucht nog zuiver. Dit kan een verademing zijn voor mensen met luchtwegaandoeningen. Houd er wel rekening mee dat de lucht in de bergen ijler is en dat je dus sneller uitgeput raakt bij het doen van grote inspanningen. Huur je een vakantiehuis in Tirol in de zomer dan kun je als je dat wilt onder leiding van een gids mooie wandelingen maken in de Alpen. Ga je zonder gids op pad, zorg dan dat je voldoende water bij je hebt en dat je in geval van nood de hulpdiensten kunt bereiken. Vergeet dus ook zeker je mobiele telefoon niet mee te nemen. Voor sommige bergwandelingen moet je over ervaring en een bovengemiddelde conditie beschikken. Maar e zijn ook parcoursen die voor onervaren bergwandelaars geschikt zijn. Maar vanuit je vakantiehuis in Tirol in Oostenrijk kun je natuurlijk ook prachtige tochten met de auto maken of een mooie treinreis.

Huur nu een royale vakantiewoning in Tirol via Vakantiehuisjes.nl

Via Vakantiehuisjes.nl kun je mooie vakantiewoningen in Tirol huren voor zowel de zomervakantie als de wintersport. Een vakantiewoning in Oostenrijk in de regio Tirol kun je huren voor een groter gezelschap maar ook als je heel romantisch met zijn tweeën op vakantie gaat. Een vakantiehuis in Tirol huur je voor een scherpe prijs en je geniet van alle comfort en privacy. Bekijk snel de vele mogelijkheden voor het huren van vakantiewoningen in Oostenrijk in de regio Tirol.