Vakantiehuis in Limburg zoeken

VAKANTIEHUIS IN LIMBURG ZOEKEN

Limburg is en bijzonder stukje Nederland, omdat het qua geografie nogal afwijkt van de rest van Nederland. Staat Nederland bekend als “het vlakke land”, in Limburg merk je daar weinig van. Als je een vakantiehuis in Limburg huurt en je gaat wandelen of fietsen dan merk je al snel dat je soms stevig moet klimmen. Echte bergen heeft Limburg niet, daar zijn ze niet hoog genoeg voor. Ook de Cauberg in Valkenburg, de hoogste “berg” van Nederland met 134 valt in het niet bij echte bergen. Toch is het beklimmen van de Cauberg nog een hele klus, zeker als je geen getrainde fietser of wandelaar bent. Eenmaal boven vind je het bekende Drielandenpunt, een grenspunt van Nederland, België en Duitsland. Lees meer 

Genieten van de gastvrijheid in een vakantiewoning in Limburg

Het meest toeristische deel van de provincie is het zuiden. Een vakantiehuis in Zuid-Limburg biedt je dan ook vele mogelijkheden voor leuke dagtrips. Je kunt op verschillende locaties in de provincie een vakantiewoning in Limburg huren, zowel op een vakantiepark als in één van de steden of dorpen. Een vakantiewoning in Zuid-Limburg is de ideale uitvalsbasis voor uitstapjes naar België en Duitsland en Luxemburg. Vanuit Heerlen of Maastricht reis je bijvoorbeeld eenvoudig per trein rechtstreeks naar Aken, Luik of Vianden. Vooral het traject naar Vianden door de Ardennen is een prachtige rit per trein. Wanneer je een vakantiehuis in Limburg huurt is het soms toegestaan om je hond mee te nemen. Heb je een hond die van lange wandelingen houdt dan kunnen jullie in het Limburgse land je hart ophalen. Maar je kunt er ook heerlijk fietsen en de gezellige steden ontdekken. Maastricht is natuurlijk de meest bekende trekpleister met het beroemde plein Het Vrijthof. Ook in de regio Maastricht kun terecht als je een vakantiehuis wilt huren in Limburg.

Proef de Bourgondische sfeer in Limburg

Een vakantie in Limburg betekent even helemaal weg uit de dagelijkse sleur. Hier is nog sprake van Bourgondische gastvrijheid en heerlijk eten. De Limburgers weten hoe ze hun gasten moeten verwennen. Een goede maaltijd met een goed glas bier kun je er bij ieder restaurant krijgen. Je kunt een vakantiehuisje in Zuid-Limburg ook particulier huren. Je maakt dan rechtstreeks afspraken met de eigenaar. Dit is handig als je wilt weten of het huisje toegankelijk is voor minder-validen of als je een huisdier wilt meenemen. Vakantiewoningen in Zuid-Limburg zijn te huur voor twee personen maar ook voor grotere gezelschappen van 6 tot 10 personen. Voor ene groter gezelschap kun je bijvoorbeeld ook terecht in een vakantieboerderij in Limburg.

Boek nu een luxe vakantiehuis in Limburg via Vakantiehuisjes.nl

Gun jezelf een heerlijke vakantie in het Geuldal of het Gulpdal en boek nu een luxe vakantiehuis in Limburg. In een gezellige compleet ingerichte vakantiebungalow in het prachtige Limburg kom je helemaal tot rust. Geniet van de mooie omgeving, van het heerlijke eten en de gastvrijheid van de Limburgers. Je komt gegarandeerd heerlijk uitgerust weer thuis wanneer je een vakantiewoning reserveert via Vakantiehuisjes.nl.