Vakantiehuis in Bretagne zoeken

VAKANTIEHUIS IN BRETAGNE ZOEKEN

Bretagne is een populaire streek van Frankrijk om je vakantie door te brengen. Aan de kust van de Atlantische Oceaan is het heerlijk vakantie vieren. Door de ligging aan de kust wordt het in dit deel van Frankrijk vaak wat minder warm dan in het binnenland of aan de Côte d’Azur. Maar desondanks kun je ook hier van de zon genieten tijdens de zomermaanden. Je kunt een vakantiehuis in Bretagne huren waar je een heerlijke vakantie kunt doorbrengen. In Bretagne vind je vast en zeker een vakantiehuis dat goed bij jouw wensen past want er is een ruim aanbod. Ben je op zoek naar een luxe vakantiewoning in Bretagne om een aantal ontspannen weken door te brengen dan kun je het beste zo vroeg mogelijk reserveren. Dan weet je zeker dat jouw vakantiehuis in Bretagne aan de kust nog beschikbaar is. Lees meer 

Geniet van een heerlijke vakantie in Bretagne

Frankrijk is een populair vakantieland. Dat geldt voor diverse regio’s in Frankrijk. Maar voor veel Nederlanders heeft Bretagne een bijzondere aantrekkingskracht vanwege de mooie natuur en de ruige kustlijn in dit deel van Frankrijk. Een vakantiehuis in Bretagne aan zee is dan ook een droom voor veel vakantiegangers. Je kunt deze droom nu eenvoudig werkelijkheid laten worden. Via Vakantiehuisjes.nl kun je een vakantiehuisje in Bretagne huren van een Nederlandse eigenaar. Dit heeft het grote voordeel dat je praktische afspraken direct kunt maken zonder dat je de Franse taal goed machtig hoeft te zijn. Een vakantiehuis in Bretagne is een prima uitvalsbasis voor mooie tochten in de omgeving met de auto of een mooie wandeling langs de kust. De bekende steden Brest en Nantes zijn ook zeker de moeite waard om te bezoeken.

Cultuur en gebruiken in Bretagne

Bretagne is een beetje een buitenbeentje binnen Frankrijk. Er worden twee streektalen gesproken die al eeuwen oud zijn, namelijk het Gallo en het Bretons. Daarnaast zijn er typisch Bretonse sporten zoals Boules Bretonnes, een Bretonse variant op het bekende Jeu de Boules en Gouren, een traditionele Bretonse variant op het worstelen. Wanneer je je vakantie doorbrengt in één van de vele vakantiewoningen in Bretagne moet je ook zeker de Bretonse pannenkoeken proeven, flinterdunne pannenkoeken gebakken van tarwe- of boekweitmeel, gevuld met ham, champignons, eieren en kaas. Deze pannenkoeken zijn zeer voedzaam en worden dan ook als hoofdgerecht gegeten.

Huur je vakantiehuis in Bretagne rechtstreeks van de eigenaar

Via Vakantiehuisjes.nl kun je een vakantiehuis in Bretagne direct van een particulier huren. Je kunt met de eigenaar overleggen over bepaalde faciliteiten en mogelijkheden, bijvoorbeeld of de hond mee mag op vakantie en of de vakantiewoning rolstoeltoegankelijk is. Een vakantiehuis in Frankrijk in de streek Bretagne kun je het gehele jaar door huren, ook in de winter is het er vaak aangenamer qua temperatuur dan in Nederland. Houd je van de kust, boek dan een vakantiehuis in Zuid-Bretagne aan zee. Je kunt dan genieten van het strand en het azuurblauwe water van de Atlantische Oceaan.

Reserveer nu jouw favoriete vakantievilla in Bretagne

Heb jij ook zin in een heerlijke vakantie in Bretagne? Reserveer dan nu jouw verblijf in een vakantiehuis in Bretagne met zwembad of direct aan de kust. Je kunt dan genieten van een heerlijk ontspannen verblijf in ene geweldige omgeving. Ontspan en kom volledig tot rust in één van de mooiste en meest indrukwekkende streken van Frankrijk.