Vakantiehuis in Le Marche zoeken

VAKANTIEHUIS IN LE MARCHE ZOEKEN

Le Marche vind je aan de Adriatische Zee in het midden van Italië. In deze regio zijn veel “agriturismo” waarbij je de mogelijkheid hebt om je vakantie op een boerderij door te brengen. Deze vorm van vakantie houden wordt door de regio zelfs gestimuleerd. Je vakantiehuis in Le Marche kan dus heel goed een boerderij zijn. De regio profiteerde van het feit dat er rond 1900 een spoorlijn werd aangelegd tussen de steden Bologna in de regio Emilia-Romagna en Brindisi in Zuid-Italië. Hierdoor werd ook de streek Le Marche voorzien van deugdelijk vervoer. Voordat de spoorlijn werd aangelegd kon je er alleen komen via bergwegen die niet altijd even gemakkelijk begaanbaar waren. In Le Marche brengen veel mensen nu hun vakanties door, zowel uit Nederland als uit veel andere landen. De bekende motorcoureur Valentino Rossi, die al diverse keren wereldkampioen werd, is geboren in de regio Le Marche. Lees meer 

Vakantie aan de Adriatische Zee

Het heuvelachtige landschap van Le Marche is zeer vruchtbaar. Er vindt onder andere druiventeelt plaats voor de wijnbouw. Daarnaast zijn er veel olijfboomgaarden en fruitbomen. Langs de 170 kilometer lange kust vind je mooie zandstranden en kiezelstranden. Daarnaast zijn er ook prachtige rotspartijen te vinden. In Le Marche kun je vakantiehuizen huren voor twee personen maar ook voor grotere gezelschappen. Wil je wat meer luxe dan huur je een vakantiehuis in Le Marche met zwembad, want ook dat is mogelijk. Ook in andere regio’s in Italië kun je prachtige vakantiewoningen huren, zoals in Toscane of Umbrië.

Een heerlijke vakantie in het Italiaanse Le Marche

Met een vakantiehuis in Marche verzeker je jezelf van een relaxte vakantie. Het is in deze streek vrijwel altijd mooi weer in de zomer. Ook in de lente en herfst kun je er terecht want dan is de temperatuur vaak nog zeer aangenaam. Je vakantie in Italië hoeft helemaal niet duur te zijn, want al voor een zeer scherpe prijs kun je voor 1 of 2 weken een mooi vakantiehuis in Le Marche in Italië huren. Je kunt in deze streek prachtige tochten maken door de regio, onder andere met de al eerder genoemde spoorverbinding. Maar houd je meer van lekker niets doen dan kun je ook lekker aan het strand liggen. Een vakantie in Le Marche is dus geschikt voor iedere vakantievierder.

Verzeker jezelf van de Italiaanse zon met Vakantiehuisjes.nl

Wil jij ook genieten van een heerlijke vakantie in Marche in Italië? Reserveer dan nu via Vakantiehuisjes.nl jouw favoriete vakantiehuis in De Marken in Italië, zoals deze streek ook wel wordt genoemd. Je kunt een keuze maken uit het ruime aanbod en direct de beschikbaarheid controleren. Als de woning beschikbaar is en je bent akkoord met de huurprijs dan kun je meteen een reservering plaatsen.