Vakantiehuis, woning of villa in 's-Hertogenbosch zoeken

VAKANTIEHUIS, WONING OF VILLA IN 'S-HERTOGENBOSCH ZOEKEN

Een vakantiehuis in Den Bosch brengt je in het hart van Noord-Brabant. In deze stad is het zeker niet alleen met carnaval gezellig. Het hele jaar door kun je rekenen op een gastvrij onthaal. Den Bosch wordt ook wel ’s-Hertogenbosch genoemd. Deze naam heeft de stad te danken aan de tijd van de hertogen. De stad kent een rijke geschiedenis en dat is vandaag nog te zien aan de vele historische gebouwen die hier te vinden zijn. Vooral rond de Grote Markt zijn deze gebouwen volop te bewonderen. Het Stadhuis is er de bekendste van. Vanuit je luxe vakantiehuis in Den Bosch ben je hier zo. In de buurt van je vakantiehuisje zitten overigens ook diverse musea. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een vakantiehuis in de omgeving van Den Bosch. Als je daar verblijft, kun je niet alleen genieten van de stad zelf, maar ook van de rust van het Brabantse platteland. Lees meer 

Een vakantiehuis in Den Bosch: culinair genieten

Met een vakantiehuis in Den Bosch kun je van de echte Brabantse sfeer genieten. Gastvrijheid staat voorop in deze provincie en dat merk je vooral ook in Den Bosch. De Bossche bol is wereldberoemd en die kun je overal in het centrum van de stad eten. De echte Bossche bol wordt gemaakt bij Jan de Groot en daar is het op elk tijdstip van de dag een drukte van belang. Hier kun je dit lekkere gebakje met veel slagroom meteen opeten, maar je kunt hem ook meenemen om ervan te genieten in je vakantiehuisje. Op de Grote Markt zitten talloze restaurantjes, maar ook in de Korte Putstraat kun je je hart ophalen. Deze straat is een begrip in Den Bosch en omgeving. Met een vakantiehuis in Den Bosch zal jij je ook op culinair gebied geen moment vervelen tijdens je vakantie!

Veel soorten vakantiehuizen in Den Bosch

Bij het boeken heb je allereerst de keuze uit een vakantiehuisje of appartement in het centrum of een vakantiehuis in de omgeving van Den Bosch. Verder kun je kiezen uit vele soorten vakantiehuizen. Natuurlijk kun je voor een klein gezellig vakantiehuisje gaan waar jullie met zijn tweeën alle privacy hebben voor een romantische weekendje weg. Het is echter ook mogelijk om groter uit te pakken en met een groep op reis te gaan. Kies dan voor een vakantiehuis in Den Bosch voor 8 personen. En wat dacht je van een vakantiebungalow voor 10 personen?

5 bezienswaardigheden die je niet mag missen in Den Bosch

Wat mag je niet missen als je verblijft in een vakantiehuis in Den Bosch? Wij hebben 5 hoogtepunten voor je op een rij gezet.

1. De Sint-Janskathedraal

De Sint-Janskathedraal is een indrukwekkende kerk die boordevol details zit. Zowel het exterieur als het interieur is de moeite waard. In december vind je hier de beroemde kerststal die elk jaar anders is.

2. Rondvaart over de Binnendieze

Ontdek de geheime plekjes die de stad te bieden heeft. Maak een rondvaart over de Binnendieze. De kapitein zal je zeker een aantal leuke anekdotes kunnen vertellen.

3. Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen

Hoewel De Loonse en Drunense Duinen niet in Den Bosch zelf liggen, zijn ze zeker niet ver van je vakantiewoning in Den Bosch. Een schitterend natuurgebied waar je uren kunt wandelen en fietsen.

4. Noordbrabants Museum

Houd je van kunst? Bezoek dan het Noordbrabants Museum eens. Hier is een permanente tentoonstelling, maar er zijn ook regelmatig tijdelijke exposities die zeer de moeite waard zijn.

5. Jheronimus Bosch Art Center

De bekendste schilder in deze regio was zonder twijfel Jheronimus Bosch. Bekijk de werken van zijn hand eens in het Jheronimus Bosch Art Center.

Een weekendje weg in Noord-Brabant? Of je nu voor een appartement of voor een vakantiehuis in Den Bosch voor 8 personen gaat, je boekt je accommodatie natuurlijk op Vakantiehuisjes.nl.