Vakantiehuis, woning of villa in Noord-Brabant zoeken

VAKANTIEHUIS, WONING OF VILLA IN NOORD-BRABANT ZOEKEN

Noord-Brabant is een van de gezelligste provincies van Nederland. Je kunt zelf de Brabantse gezelligheid ervaren door een vakantiehuis in Noord-Brabant te huren. Vakantiewoningen in Noord-Brabant vind je in diverse regio’s. Uiteraard in de Peel en de Kempen, maar ook in de buurt van bekende steden, zoals Den Bosch, Breda of Eindhoven. Je kunt in Noord-Brabant leuke uitstapjes maken naar onder andere Safaripark de Beekse Bergen en het beroemde pretpark De Efteling dat naast het bekende sprookjesbos regelmatig nieuwe spectaculaire attracties presenteert. Jouw vakantiebungalow in Brabant is een mooie uitvalbasis om deze provincie beter te leren kennen. Je vindt voor elk reisgezelschap een leuk vakantiehuis in Noord-Brabant. Wat dacht je van een vakantiehuis in Noord-Brabant voor 4 personen? Lees meer 

Geniet van de mooie natuur vanuit je vakantiehuis Noord-Brabant

Je kunt gedurende het hele seizoen een vakantiehuis in Noord-Brabant huren. Vanuit Brabant kun je ook leuke uitstapjes maken naar België. Antwerpen ligt maar een klein halfuurtje rijden over de grens. Maar je kunt ook de omliggende provincies bezoeken zoals Zuid-Holland of Zeeland. Vanuit Noord-Brabant kun je eigenlijk alle kanten op. Alle mogelijkheden zijn aanwezig voor een heerlijke vakantie in eigen land. De vakantiehuisjes in Noord-Brabant zijn onder andere gelegen op comfortabele bungalowparken. Je kunt als je hier een vakantiebungalow huurt gratis gebruik maken van de faciliteiten van het park, zoals een zwembad of tennisbaan. Daarnaast is er vaak een winkeltje waar je levensmiddelen en toiletartikelen kunt kopen. Noord-Brabant is de grootste provincie van Nederland en heeft ook ontelbaar veel mooie wandel- en fietsroutes.

Noord-Brabant is een heerlijke vakantiebestemming

Noord-Brabant is een welvarende provincie ondanks dat de zware industrie zich er niet heeft gevestigd. Natuurlijk was Philips in Eindhoven jarenlang de belangrijkste werkgever. Maar er kwamen nieuwe bedrijven die voor een miljoenenomzet zorgen, zoals ASML in Veldhoven dat machines maakt die microchips kunnen produceren en Vanderlande in Veghel is onder andere marktleider als het gaat om systemen voor bagageafhandeling op luchthavens. Maar ondanks deze bedrijvigheid hebben de Brabanders nooit hun afkomst verloochend. Er wordt ieder jaar vol overgave carnaval gevierd en de Brabantse gastvrijheid staat nog hoog in het vaandel. Als je voor bepaalde tijd geen woonruimte hebt, bijvoorbeeld vanwege vertraagde oplevering van nieuwbouw, dan kun je het huren van een tijdelijke vakantiewoning in Noord-Brabant verwegen om deze periode te overbruggen. Maar ook voor een gewone vakantie zijn vakantiewoningen in Noord-Brabant ruimschoots beschikbaar.

5 bezienswaardigheden in Noord-Brabant

Wij hebben alvast 5 toplocaties in Noord-Brabant voor je op een rijtje gezet:

1. De Biesbosch.

Het Nationaal Park De Biesbosch is een van de meest bijzondere natuurparken in ons land. Ga mee met een excursie over het water en kijk of jij otters en bevers kan ontdekken.

2. Skydive

Wil je het gevoel van een parachutesprong ervaren zonder uit een vliegtuig te hoeven springen? Dat kan in Roosendaal. In Recreatiepark de Stok kan je gevoel krijgen door de lucht te zweven.

3. Markiezenhof

In Bergen op Zoom kun je zien hoe het moet zijn geweest om als markies te leven. Dit grandioze pand is in de 15e eeuw gebouwd en toegankelijk voor bezoekers. Inwoners van de stad kunnen er ook nog steeds trouwen.  

4. De Efteling

Niet langer een klein sprookjesbos in Kaatsheuvel, maar een pretpark met internationale allure. Iedere jonge vakantieganger wil dat natuurlijk meemaken en ook de oudere toerist zal zich hier ongetwijfeld vermaken.

5. Bloemencorso Zundert

Ben je begin september op vakantie in Brabant?  Op de eerste zondag van die maand wordt in het dorpje Zundert het grootste bloemencorso van ons land gehouden. Dit spektakel met praalwagens die versierd zijn met verse bloemen wil je niet missen. 

Verwen jezelf met een vakantiewoning in Noord-Brabant via Vakantiehuisjes.nl

Ben je aan vakantie toe? Huur dan een gezellige vakantiebungalow in Noord-Brabant via Vakantiehuisjes.nl. Ben je op zoek naar een bijzondere vakantiewoningen voor een groter gezelschap, een groot gezin of een groep vrienden? Dan kun je een vakantieboerderij of vakantievilla in Noord-Brabant huren met genoeg ruimte voor iedereen. Op de site kan je meteen de specificaties van de vakantiewoning zien, zo weet je meteen het bijvoorbeeld een vakantiehuis in Noord-Brabant voor 4 personen of meer is. Natuurlijk is ook te zien wanneer het vakantieverblijf dat jij op het oog hebt beschikbaar is. Houd je het liever knus en wil je er samen met je geliefde even lekker tussenuit? Huur dan een gezellig vakantiehuisje in Noord-Brabant voor 2 personen. Als de hond ook meewil, dan kun je op Vakantiehuisjes.nl eenvoudig zien of de eigenaar van het vakantiehuis geen bezwaar heeft tegen een viervoetige vakantieganger. Ben je op zoek naar een vakantiewoning in Noord-Brabant die te koop staat? Op de website kun je daar informatie over vinden. 

Wil je even lekker een weekendje weg? Een vakantiehuis in Noord-Brabant huren doe je via Vakantiehuisjes.nl!