Vakantiehuis in Karinthië zoeken

VAKANTIEHUIS IN KARINTHIË ZOEKEN

Oostenrijk is een populair vakantieland, zowel in de zomer als in de winter. Veel mensen bezoeken Oostenrijk voor de wintersportvakantie, maar ook in de zomer is het er heerlijk in de Alpen. Het klimaat is vaak wat stabieler dan in Nederland met heerlijk warme zomers en strenge winters. Een vakantiehuis in Karinthië kun je direct vanuit Nederland huren. Je hebt dan meer comfort en vrijheid dan wanneer je in een hotel verblijft. De hoofdstad van Karinthië is Klagenfurt, onder vakantiegangers is ook Villach erg populair. Dit zijn ook de twee grootste steden in deze regio. Lees meer 

Populaire bestemmingen in Karinthië

Geniet van een heerlijke vakantie in Karinthië

Karinthië biedt veel mogelijkheden om een leuke vakantie te houden in Oostenrijk. Ook als je met de kinderen op vakantie gaat kun je veel ondernemen. Vanuit je vakantiehuis in Oostenrijk in de regio Karinthië kun je bijvoorbeeld leuke boottochten maken over de meren. Er varen dagelijks rondvaartboten uit om toeristen vanaf het water te laten genieten van de prachtige omgeving. Voor Nederlanders is de Weissensee waarschijnlijk het bekendst, hier wordt jaarlijks de alternatieve Elfstedentocht gereden. Natuurlijk kun je in Karinthië ook mooie bergwandelingen maken, zelfstandig of onder leiding van een gids. Omdat je dicht aan de grens zit is een uitstapje naar Slovenië of Italië ook een optie. De regio strekt zich ook naar deze twee landen uit.

Huur een gezellig vakantiehuisje in Karinthië

Als je je vakantie in Oostenrijk wilt doorbrengen dan kun je een vakantiehuisje in Karinthië huren. Zo’n vakantiehuis in Karinthië huur je vaak van een particulier. Dit heeft als voordeel dat je weet van wie het huis is en je kunt indien nodig rechtstreeks met de eigenaar overleggen over je verblijf. Wil je je hond meenemen op vakantie, overleg dan van tevoren of dit is toegestaan. Wanneer je in Karinthië een vakantiehuis huurt, kun je dit prima als uitvalsbasis gebruiken voor leuke uitstapjes. Oostenrijk heeft meerdere prachtige treinroutes, deels over smalspoorlijnen. Vanwege het hoogteverschil wordt op veel trajecten gebruik gemaakt van het tandrad om de trein een berg op te trekken of om hem af te remmen tijdens het dalen. Om de hoogteverschillen kleiner te maken zijn spoorlijnen vaak in lussen aangelegd. Een vakantiehuis in Karinthië is ideaal voor de zomer om je vakantie door te brengen.

Huur nu een geweldig vakantiehuis in Karinthië

Wil je dit jaar op vakantie naar Oostenrijk en ben je de camping ontgroeid? En wil je ook liever niet gebonden zijn aan de vaste ontbijt- en dinertijden in een hotel? Maak dan je keuze uit de luxe vakantiehuizen in Karinthië met zwembad die je via Vakantiehuisjes.nl kunt huren. Je verzekert jezelf van een heerlijke vakantie in Oostenrijk in de regio Karinthië in een luxe vakantiehuis. De huizen zijn voorzien van alle gemakken en per vakantiehuis in Karinthië staat vermeld hoeveel personen er maximaal kunnen verblijven. Ook zie je in één oogopslag of de vakantiewoning in Karinthië in de door jou gewenste periode beschikbaar is.