Vakantiehuis in Wallis of aan het meer van Geneve

VAKANTIEHUIS IN WALLIS OF AAN HET MEER VAN GENEVE

Het kanton Wallis ligt in het zuidwesten van Zwitserland en is een populair vakantiegebied. Zwitserland wordt vooral bezocht door liefhebbers van de bergen. Je hoeft niet meteen een bergbeklimmer te zijn voor een fijne vakantie in Zwitserland, je kunt ook heerlijke bergwandelingen maken over gebaande paden in de Alpen. Een vakantiehuis huren in Zwitserland in de regio Wallis biedt veel mogelijkheden. Het Rhône dal, dat een groot deel van het kanton Wallis beslaat, is een populair vakantiegebied. Veel vakantiegangers huren een vakantiehuis aan het Meer van Geneve. Hier komen vooral de watersporters optimaal aan hun trekken. Je kunt er niet alleen zwemmen maar ook surfen en varen. Lees meer 

Populair gebied voor wintersport en bergbeklimmen

Het gehele jaar door kun je een vakantiehuis in Wallis huren. Het is een zeer populair wintersportgebied maar ook bergbeklimmers komen er graag omdat er een aantal bekende bergen in het gebied zijn die populair zijn bij klimmers. Je kunt een vakantiehuis in Wallis direct particulier huren van de eigenaar. Dit heeft als groot voordeel dat je informatie kunt vragen aan de eigenaar zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Je kunt onder andere vragen of het mogelijk is dat de hond meegaat op vakantie. Ook kan de eigenaar je vertellen of zijn vakantiehuis in de buurt van Geneve toegankelijk is voor mensen met een lichamelijke beperking.

Geneve, thuishaven van veel internationale organisaties

Wanneer je een vakantiehuis in Geneve huurt heb je de kans om deze bijzondere stad te bezichtigen. Geneve huisvest een aantal belangrijke internationale organisaties. Daarom heeft ruim 40% van de inwoners niet de Zwitserse nationaliteit, het zijn medewerkers van deze organisaties die uit andere landen afkomstig zijn. Het belangrijkste gebouw is ongetwijfeld het Palais de Nation, de zetel van de Verenigde Naties. Maar ook het Internationale Rode Kruis heeft zijn hoofdvestiging in Geneve. Ook de European Broadcasting Union, die we vooral kennen van de uitzendingen van het Eurovisie Songfestival, heeft het hoofdkantoor in Geneve. Daarnaast vind je hier het kantoor van de Wereldraad van Kerken en van de Wereldhandelsorganisatie WTO en de Wereldgezondheidsorganisatie. De centrale ligging van Zwitserland en de eenvoudige bereikbaarheid van Geneve met een eigen vliegveld hebben hier ongetwijfeld toe bijgedragen.

Breng je vakantie door in prachtig Zwitserland en huur via Vakantiehuisjes.nl

Wil je genieten van een mooie vakantie, huur dan een vakantiehuis in de regio Wallis in Zwitserland of in een andere regio zoals de regio rond Luzern of in het Italiaanse deel van Zwitserland rond de stad Lugano in de regio Ticino. En als je in Zwitserland bent, vergeet dan niet om een mooie treinreis te maken door de bergen, Zwitserland is het treinland bij uitstek. Je kunt prachtige tochten maken over smalspoorbanen en trajecten waar de trein met behulp van tandrad klimt en daalt. Veel treinen hebben panoramarijtuigen zodat je onderweg prachtige foto’s kunt maken.