Logo Vakantiehuisjes.nl Logo Vakantiehuisjes.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

Vakantiehuizen Kopenhagen

Ga jij binnenkort genieten van een veelzijdige stedentrip vanuit een vakantiehuis in Kopenhagen? Je kunt er dan zowel voor kiezen om een vakantiehuis in de omgeving van Kopenhagen te boeken als een vakantievilla in het centrum. Zo bepaal jij precies hoe jouw vakantie eruit komt te zien. Vanaf een vakantiepark in de omgeving van Kopenhagen kun je zowel genieten van de prachtige natuur in de buurt van de stad, terwijl jij je met een accommodatie in het centrum waarschijnlijk meer op de stad zelf zult concentreren.

Vakantiehuizen Kopenhagen
2 accommodaties

Ontdek de omgeving van je vakantiehuis in Kopenhagen

Met een vakantiehuis in de omgeving van Kopenhagen kun je er lekker op uit. Ideal als stedentrip. Als je in de buurt van Kopenhagen een vakantiehuis huurt, dan is de kans groot dat je aan de kust terecht komt. Vanuit je vakantiehuis aan zee kun je lekker genieten van het mooie strand van de Øresund. Dit is de zeestraat die tussen Zweden en Kopenhagen in ligt. Wist je trouwens ook dat Malmö wel heel dichtbij ligt? Tijdens je verblijf op een vakantiepark in de omgeving van Kopenhagen kun je zo een dagje uit naar deze Zweedse stad plannen. Je kunt namelijk met de trein of per auto de moderne Sontbrug oversteken!

Een ruime keuze aan vakantiehuizen in Kopenhagen en omgeving

In Kopenhagen een vakantiehuis huren? Natuurlijk kun je kiezen voor een vakantiepark in de omgeving van Kopenhagen, maar je kunt ook voor een vakantie bungalow gaan die niet op een park te vinden is. Op Vakantiehuisjes.nl is namelijk eveneens een aanbod opgenomen uit de particuliere verhuur. Daardoor vind je een breed scala aan huisjes. Of je nu op zoek bent naar een vakantie appartement voor 2 of naar een vakantievilla voor een grote groep, je vindt die zeker online bij Vakantiehuisjes.nl. Bovendien kun je precies kiezen hoe luxe je het wilt hebben. Misschien ga jij wel voor een vakantiehuis met wellness?

5 niet te missen bezienswaardigheden in Kopenhagen

In de historische stad Kopenhagen valt van alles te beleven voor jong en oud. Verveel je geen moment tijdens je vakantie en bezoek zeker de volgende 5 hoogtepunten:

De kleine zeemeermin

Langs de kust zit sinds jaar en dag de beroemde kleine zeemeermin. Het beeld is gebaseerd op het sprookje ‘De kleine zeemeermin’ van Hans Christian Andersen. Wist je dat vandalen het beeld een aantal keer flink beschadigd hebben? Zo is haar hoofd enkele keren zoekgeraakt, maar het werd altijd weer teruggevonden. Vandaag de dag wordt de kleine zeemeermin dan ook goed beveiligd.

Nyhavn

Wanneer je Nyhavn ziet, zal je je even in Suriname wanen. Deze gekleurde huisjes zie je bijna nergens in Europa. Aan de gezellige haven vind je huizen die meer dan 300 jaar oud zijn. Vandaag de dag zijn er vooral cafés en restaurants gevestigd, waar je lekker kunt genieten van de drukke bedrijvigheid in de haven. Vanaf deze plaats vertrekken ook rondvaarten.

Tivoli

Pretpark Tivoli is een genot voor jong en oud. Het ligt recht tegenover het station en dus middenin de stad. Het park is prachtig aangelegd en er zijn vele attracties te vinden. De vijf achtbanen kun je boven de muren uit zien. Ook ’s avonds kun je in het park terecht. Dan wordt het op een sprookjesachtige manier verlicht.

Rosenborg Slot

Rosenborg Slot was ooit de residentie van de koninklijke familie. Vandaag de dag vind je er onder andere de kroonjuwelen en kostbare objecten uit de geschiedenis. De architectuur is schitterend en ook het park dat erbij hoort is de moeite van een bezoekje waard.

Rundetarn

De Rundetarn is een ronde toren die je middenin het centrum van de stad vindt. Hier vind je de oudste sterrenwacht van Europa die nog steeds in gebruik is. Wist je dat de Rundetarn ook vaak genoemd wordt in de sprookjes van Hans Christian Andersen?

Kijk jij al uit naar je vakantie? In Kopenhagen een vakantiehuis huren doe je natuurlijk op Vakantiehuisjes.nl!