Logo Vakantiehuisjes.nl Logo Vakantiehuisjes.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

Vakantiehuis, woning of villa in Denemarken huren?

Denemarken is een vakantieland dat nog door veel Nederlanders ontdekt moet worden.

Vakantiehuis, woning of villa in Denemarken huren?
231 accommodaties
Sorteer op:

Denemarken is een vakantieland dat nog door veel Nederlanders ontdekt moet worden. Denemarken is dichterbij dan je denkt en is in veel gevallen prima met de auto te bereiken. Een vakantiehuis in Denemarken kan prima als uitvalsbasis dienen om leuke dagtrips te maken naar steden, attracties en bezienswaardigheden. Een vakantiewoning in Denemarken is in veel regio’s te huur, niet alleen in Kopenhagen en omgeving maar bijvoorbeeld ook in de regio Zuid-Jutland en de regio Seeland, rond de steden Kopenhagen en Helsingborg.

Ruime keuze vakantiehuizen in Denemarken

In Denemarken kun je in het gehele land een vakantiehuis huren. Het is soms ook mogelijk om een vakantiehuis in Denemarken te huren van een Nederlandse eigenaar. Dit maakt de communicatie natuurlijk een stukje gemakkelijker. Er zijn Nederlanders die een huis in Demenarken hebben dat ze voor hun eigen vakantie in het land gebruiken en de rest van het jaar voor verhuur aanbieden. Bepaal eerst in welke regio van Denemarken je je vakantie wilt doorbrengen en bekijk vervolgens ons aanbod aan verschillende typen vakantiehuizen in Denemarken. Let er op dat voor ieder huis een maximum aantal personen staat aangegeven dat er kan verblijven.

Kom tot rust in een ruime vakantiewoning in Denemarken

Wil je genieten van een heerlijke vakantie in Denemarken, dan is een vakantiewoning huren een goed idee. Je hebt dan alle vrijheid, bent niet afhankelijk van de ontbijt- of dinertijden die in een hotel worden gehanteerd en kunt onbeperkt je dagen naar eigen inzicht indelen. Je kunt ook een vakantiehuis in Denemarken huren met zwembad. Niets is heerlijker dan thuiskomen na een lange dag en dan nog even een frisse duik nemen in je eigen privé zwembad. Je vindt op Vakantiehuisjes.nl bij de omschrijving van de vakantievilla’s in Denemarken of er een zwembad bij de woning aanwezig is.

Tips voor je vakantie in Demenmarken

Een bezoek aan de hoofdstad Kopenhagen is zeker de moeite waard. Hier vind je onder andere Amalienborg, het koninklijk paleis van Denemarken, dat werd gebouwd rond 1750. In 1968 opende Legoland zijn deuren in Billund. Dit is het oudste park dat als thema de wereldberoemde LEGO steentjes heeft. Billund ligt op het vasteland van Denemarken en is dus eenvoudig te bereiken. Je kunt een vakantiehuis in Denemarken aan zee huren, en van daaruit de verschillende attracties en bezienswaardigheden bezoeken. Je kunt een vakantiebungalow huren aan de kust bij de Noordzee of de Oostzee, de twee zeeën waar Denemarken door wordt omsloten. Een vakantiehuis in Denemarken huren aan het strand is dus zeker een optie.

Huur nu een geweldig vakantiehuis in Denemarken via Vakantiehuisjes.nl

Een vakantiehuis huren in Demenmarken was nog nooit zo eenvoudig. Via Vakantiehuisjes.nl kun je direct je keuze maken uit een ruim aanbod. Je vindt hier ook een luxe vakantiehuis in Denemarken, als je wilt genieten van een relaxte vakantie waarin het je aan niets ontbreekt. Wil je graag je hond meenemen op vakantie? Ook dat is mogelijk, er zijn veel vakantiehuizen in Denemarken te huur waar je met je hond kunt verblijven. Ben je op zoek naar een vakantiehuis in Denemarken dat particulier wordt verhuurd? Bekijk ons aanbod en je vindt meerdere vakantiebungalows die je rechtstreeks van de eigenaar kunt huren.