Vakantiehuis, woning of villa in Pays de la Loire zoeken

VAKANTIEHUIS, WONING OF VILLA IN PAYS DE LA LOIRE ZOEKEN

De Loire is een populaire streek in het westen van Frankrijk. De Loirestreek grenst onder andere aan de kust van de Golf van Biskaje. Dit zorgt ervoor dat het in dit deel van Frankrijk vaak wat minder warm is dan in het zuiden. Wanneer je niet van de extreme warmte houdt kun je dus prima een vakantiehuis aan de Loire huren. De belangrijkste stad en tevens hoofdstad van de regio is Nantes. Andere bekende plaatsen in deze regio zijn Angers en Le Mans, onder andere bekend van de race “24 uur van Le Mans”. Een vakantie aan de Loire kan erg veelzijdig zijn. Je kunt genieten van de natuur of mooie steden bezoeken. Je vindt in deze regio ruim 1500 grote en kleine plaatsen die je tijdens je vakantie aan de Loire kunt bezoeken. Lees meer 

Vakantie vieren aan de Loire

De Loire is de langste rivier van Frankrijk, deze rivier is ruim 1000 kilometer lang. De rivier ontspringt op 1400 meter hoogte in het Massif Central in Midden-Frankrijk. De rivier de Loire mondt uiteindelijk uit in de Atlantische Oceaan, Tot 60 kilometer landinwaarts kun je verschil tussen eb en vloed waarnemen. Je kunt in deze streek vakantie vieren in een vakantiepark aan de Loire. Het voordeel van een vakantiehuis in de Loirestreek huren op een park is dat je gebruik kunt maken van faciliteiten. Vaak heeft het park een zwembad, een winkel waar je dagelijkse boodschappen kunt doen en speelgelegenheden voor de kinderen. Daarom is deze regio ook populair onder Nederlandse vakantiegangers.

Een tweede huis in Frankrijk aan de Loire

Vele duizenden Nederlanders bezitten een tweede huis in Frankrijk. Zij gebruiken dit voor hun eigen vakanties in dit land en de rest van het jaar wordt het vaak verhuurd aan toeristen. Je kunt dus ook een vakantiehuis aan de Loire huren van een Nederlandse eigenaar. Dit is handig als je niet goed Frans spreekt. Zo kun je toch duidelijke afspraken maken over je verblijf. Ook in andere delen van Frankrijk zoals Auvergne en Bretagne kun je mooie vakantiewoningen huren, als je wilt met privé zwembad. Kies je voor een vakantie in de Loirestreek dan vind je op Vakantiehuisjes.nl verschillende campings waar je voor een aantrekkelijke prijs een vakantiebungalow kunt huren.

Geniet van de zomer in Frankrijk met Vakantiehuisjes.nl

Wil je heerlijk ontspannen en genieten in Frankrijk? Huur dan een vakantiehuis aan de Loire met een privé zwembad. Je vindt deze luxe vakantiewoningen op Vakantiehuisjes.nl. Je kunt het huis van je keuze direct bespreken als het beschikbaar is in de periode dat jij er zou willen verblijven. Een vakantie aan de Loire in Frankrijk is ook ideaal in het voorjaar of de herfst. Als het de temperatuur in Nederland niet zo aangenaam is dan is het in deze regio vaak heerlijk vertoeven. En houd je van de warmte dan is de zomer natuurlijk een ideale periode om hier je vakantie door te brengen.