Vakantiehuis aan het Meer van Lugano zoeken

VAKANTIEHUIS AAN HET MEER VAN LUGANO ZOEKEN

Het Meer van Lugano ligt deels in Zwitserland en deels in Italië. Het is een populair toeristengebied vanwege de mogelijkheden voor het beoefenen van watersport. Je kunt er snorkelen, zwemmen, surfen en zeilen. Ook kun je met een boot een tocht over het meer maken, er varen dagelijks veerboten langs de plaatsen aan het meer zoals Lugano en het schattige dorpje Gandria met zijn slechts 200 inwoners. Er zijn diverse mogelijkheden om je vakantie aan het Meer van Lugano door te brengen. Je kunt een hotel reserveren, maar het is ook mogelijk om een vakantiehuis aan het Lago di Lugano te reserveren. Lees meer 

De prachtige omgeving van het Meer van Lugano

Het Meer van Lugano is gelegen in een prachtige omgeving in het Alpengebied tussen Zwitserland en Italië. Het ligt tussen het Comomeer en het Lago Maggiore. Ook deze beide meren zijn erg bekend, het Lago Maggiore kennen veel mensen ook van het chanson “Le Lac Majeur” van Mort Shuman. Lugano in het kanton Ticino is ook prima per trein bereikbaar. Een treinreis door Zwitserland is op zich al een hele belevenis. Vanuit Lugano kun je een dagtocht maken over het Meer van Lugano en oversteken naar Italië. Je kunt terecht op een vakantiepark bij het Meer van Lugano voor een heerlijke vakantie in deze prachtige regio.

Een fijne familievakantie aan het Luganomeer

Een vakantie aan het Luganomeer is ideaal voor gezinnen. Je kunt een vakantiehuis in Lugano huren waar je een aantal heerlijke weken met je gezin kunt doorbrengen. De kinderen kunnen zich vermaken aan het water terwijl de ouders lekker kunnen uitrusten. Tijdens je vakantie in Lugano kun je een uitstapje maken naar Italië, het Italiaanse Monza ligt niet ver van de Zwitserse grens. Hier wordt ieder jaar de Grote Prijs van Italië in de Formule 1 autosport verreden. Vele tienduizenden autosportliefhebbers komen hiervoor speciaal naar Monza om hun favoriet te zien rijden. In Lugano vind je een mooie kathedraal uit de 13e eeuw. Het centrum van de stad is erg gezellig met vele restaurants en terrassen. Wil je een gokje wagen dan kun je terecht in het plaatselijke casino. Ga je naar Lugano voor vakantie dan hoef je je zeker niet te vervelen.

Boek een vakantiebungalow in Lugano via Vakantiehuisjes.nl

Ga je je vakantie doorbrengen aan het Luganomeer in Italië? Boek dan nu een vakantiehuis aan het Luganomeer via Vakantiehuisjes.nl. Je kunt terecht op verschillende parken met comfortabele vakantiewoningen voor jou en je gezin. Je geniet van alle comfort en kunt helemaal tot rust komen aan het geweldige meer van Lugano. Het Meer van Lugano is een uitgelezen locatie voor je vakantie. Geniet van al het moois dat Zwitserland te bieden heeft op een schitterende locatie in de Alpen.