Vakantiehuis in Sicilië zoeken

VAKANTIEHUIS IN SICILIË ZOEKEN

Onderin de “laars” van Italië ligt het eiland Sicilië. In sommige fantasieën is het eiland de bal die de voet weg schopt. Vanuit je vakantiehuis op Sicilië kun je dit mooie eiland gaan ontdekken. Sicilië heeft ongeveer 1000 kilometer kustlijn die uitmondt in de Middellandse Zee. Dankzij het heerlijke Middellandse Zeeklimaat is Sicilië een geliefde vakantiebestemming. Op Sicilië een vakantiehuis huren is één van de vele mogelijkheden om tijd op dit mooie eiland door te brengen. Jaarlijks bezoeken vele toeristen het eiland, maar ook voor de Italianen is een verblijf op Sicilië een fijn uitstapje. Vanaf het eiland Sicilië is het vasteland van Italië eenvoudig te bereiken. Lees meer 

Populaire bestemmingen in Sicilië

Huur een vakantiewoning op Sicilië en ontdek het eiland

Je kunt tijdens je verblijf op Sicilië in een hotel verblijven of op een camping. Maar een andere mogelijkheid is om een vakantiewoning op Sicilië te huren. Je kunt daarbij onder andere kiezen voor een vakantiehuis op Sicilië met een Nederlandse eigenaar. Dit kan handig zijn als je liever niet in het Italiaans of moeizaam Engels met de eigenaar wilt communiceren. Een vakantievilla op Sicilië kun je huren voor een grotere groep, dus je kunt ook met een groep vrienden of een groot gezin je vakantie op dit eiland doorbrengen. Op Vakantiehuisjes.nl vind je een ruim aanbod van verschillende typen vakantiewoningen op Sicilië. Een vakantiehuis op Sicilië huren kun je dan ook prima vanachter je computer regelen, je hoeft er niet eens meer de deur voor uit.

Huur een vakantiehuis op Sicilië aan zee

Sicilië heeft een lange kustlijn met heerlijke stranden. Hier kun je volop genieten van zon, strand en zee. Een vakantiehuis op Sicilië aan zee is dan ook onder veel vakantiegangers populair. Maar een vakantiehuis huren op Sicilië biedt meer mogelijkheden. Langs het grootste meer van Sicilië, het Lago Pergusa, kun je heerlijk wandelen of genieten van het water. Ook leent dit meer zich uitstekend voor watersportbeoefening. Op Sicilië wordt ook aan autoracen gedaan, het Autodromo di Pergusa is een bekend circuit onder de liefhebbers van deze sport. Maar het eiland heeft meer te bieden. Bezoek de hoofdstad Palermo en de bekende steden Messina en Catania. Op het gehele eiland is veel bewaard gebleven uit de geschiedenis, zowel uit de Romeinse als de Griekse tijd. Maar ook uit de periode dat Sicilië onder Spaans bestuur stond is nog veel terug te vinden. In 1693 vond een ernstige aardbeving plaats op Sicilië. Daarna moesten veel gebouwen en huizen worden herbouwd. Dit gebeurde voornamelijk in de Siciliaanse Barokstijl. Deze gebouwen vind je vooral terug in de regio Val di Noto.

Regel je verblijf op Sicilië via Vakantiehuisjes.nl

Via Vakantiehuisjes.nl kun je diverse vakantiewoningen op het eiland huren. Het is in veel gevallen mogelijk om een vakantiehuis op Sicilië particulier te huren. Omdat de eigenaren er ook zelf verblijven kun je ervan verzekerd zijn dat het gaat om prima onderhouden vakantiewoningen die van alle gemakken zijn voorzien. Je kunt onder andere een vakantiehuis op Sicilië met privé zwembad huren. Bekijk nu het ruime aanbod en maak direct je keuze voor jouw verblijf op Sicilië.