Vakantiehuis in Piemonte zoeken

VAKANTIEHUIS IN PIEMONTE ZOEKEN

De regio Piemonte ligt in het noordwesten van Italië, bovenin de “laars” in de Alpen. Het huidige Italië vindt zijn oorsprong in deze regio, vanuit Piëmont is het land uiteindelijk ontstaan. De hoofdstad van Piëmont, of op zijn Italiaans Piemonte, is de bekende plaats Turijn. Vanuit een vakantiehuis in Piemonte kun je prima de regio ontdekken. Jaarlijks brengen tienduizenden toeristen hun vakantie in Piemonte en de omliggende regio’s door. Italië is dan ook een zeer populair vakantieland. Lees meer 

Populaire bestemmingen in Piëmont

Vakantie vieren in een luxe vakantiewoning in Piemonte

In de regio Piemonte vind je een diversiteit aan landschappen. Er is de Povlakte met de bekende stad Turijn en in het noordoosten liggen de Alpen. In het zuiden van Piemonte liggen groene heuvels. De regio grenst onder andere aan Frankrijk en de Italiaanse provincie Lombardije. Er zijn dus voldoende mogelijkheden om in de omgeving uitstapjes te maken. De regio Piemonte ligt niet aan de kust, maar je kunt een vakantiehuis in Piemonte met zwembad huren. Dan kun je na een dag er op uit trekken een lekker frisse duik nemen. In Piemonte vakantie vieren kun je vrijwel het gehele jaar door doen. In de wintermaanden kun je in de bergen skiën en in de rest van het jaar kun je in de bergen prachtige wandelingen maken.

Een vakantiehuis huren in Piemonte

Als je de vakantie wilt doorbrengen in Italië dan kun je in Piemonte een vakantiehuis huren. Dit is veel comfortabeler dan kamperen in een tent of caravan. En je hebt al een leuke vakantiewoning voor een scherpe prijs, zeker als je buiten het hoogseizoen gaat. Ook “vakantie vieren bij de boer” is in deze regio populair. Je kunt op diverse locaties terecht voor een vakantie in Piemonte met “agriturismo”. Wil je meer luxe dan kun je via Vakantiehuisjes.nl kiezen uit diverse vakantiehuizen in Piemonte met zwembad. Deze regio is niet heel erg toeristisch, dus voor rustzoekers een ideale vakantiebestemming. De meeste toeristen die hun vakantie in Piemonte doorbrengen verblijven in de omgeving van het Lago Maggiore.

Huur een mooie vakantiewoning in Piemonte

Wanneer je op zoek bent naar een vakantiewoning in Piemonte dan kun je deze direct reserveren via Vakantiehuisjes.nl. Zo weet je zeker dat je vakantie in Piemonte in Italië een heerlijk ontspannen tijd zal worden. Sommige bungalows zijn gelegen op een vakantiepark in Piemonte. Dit heeft als grote voordelen dat je gebruik kunt maken van de faciliteiten die het park biedt zoals een zwembad, animatie en speelmogelijkheden voor de kinderen en andere praktische voorzieningen. Welke voorzieningen beschikbaar zijn kun je lezen in de omschrijving bij de verschillende vakantiewoningen.