Vakantiehuis in Istrië zoeken

VAKANTIEHUIS IN ISTRIË ZOEKEN

Istrië is een provincie in het westen van Kroatië. De provincie maakt deel uit van het gelijknamige schiereiland dat zich uitstrekt over Italië, Slovenië en Kroatië. Het is een populair vakantiegebied omdat het aan de Adriatische Zee ligt dat door zijn aangename klimaat favoriet is bij veel toeristen. Sinds Kroatië in 1991 een onafhankelijk land werd nadat het zich losmaakte van Joegoslavië is het toerisme sterk gegroeid. Dit komt vooral omdat Kroatië niet zoals sommige buurlanden verwikkeld raakte in een burgeroorlog. Je kunt je vakantie doorbrengen in een comfortabel vakantiehuis in Istrië waarbij je keuze hebt uit meerdere opties. Je kunt onder andere kiezen uit verschillende vakantiehuizen in Istrië die aan zee zijn gelegen. Je bent dan in enkele minuten op het strand. Lees meer 

Istrië groeit snel uit tot een populaire vakantiebestemming

De provincie Istrië in Kroatië timmert sinds de onafhankelijkheid in 1991 hard aan de weg om uit te groeien tot een populaire vakantiebestemming. Er worden grote investeringen gedaan om de infrastructuur verder te verbeteren en faciliteiten voor toeristen te realiseren. Een vakantiehuis huren in Kroatië in de provincie Istrië geeft je de mogelijkheid voor een mooie en afwisselende vakantie. Je kunt kiezen voor een vakantiehuis in Istrië van een Nederlandse eigenaar. Dit maakt het gemakkelijker om de huur snel te regelen en eventuele bijzonderheden kort te sluiten. In Istrië een vakantiehuis huren doe je bovendien voor een scherpe prijs, ook in het hoogseizoen. Je zult verrast zijn door de prijs/kwaliteit verhouding van je vakantiewoning in Istrië.

Bezoek meerdere landen op het schiereiland Istrië

Omdat het schiereiland Istrië meerdere landen beslaat, kun je vanuit je vakantiewoning in Istrië in Kroatië dagtrips plannen naar onder andere Slovenië en Italië. De afstanden zijn relatief kort dus het is mogelijk in één dag heen en weer te rijden als je bijvoorbeeld een dagje naar Italië wilt. Van oorlogshandelingen is al jaren geen sprake meer dus je kunt in deze regio veilig reizen. Huur je een vakantiehuis in Istrië met zwembad dan heb je bovendien de mogelijkheid om na een leuke dag in de regio even lekker af te koelen. Je kunt ook een keuze maken uit één van de vakantiehuizen in Istrië aan zee. In de regio rond de plaatsen Pula en Medulin zit je direct aan de kust van de Adriatische Zee. Hier geniet je van een heerlijk klimaat, niet alleen in de zomermaanden maar ook in het voor- en naseizoen.

Reserveer nu je vakantiehuis in Istrië via Vakantiehuisjes.nl

Ben je op zoek naar een vakantiehuis in Istrië met privé zwembad? Kijk dan eens naar het ruime aanbod op Vakantiehuisjes.nl. Je kunt ene vakantiehuis in Istrië vaak rechtstreeks particulier huren zodat je met de eigenaar kunt overleggen over eventueel bijzondere voorwaarden. Wil je een hond meenemen? Overleg dan vooraf of dit is toegestaan voordat je een vakantiehuis gaat huren in Istrië. Je vakantie doorbrengen in een luxe vakantiehuis in de provincie Istrië in Kroatië verzekert je van een onbezorgde en onvergetelijke vakantie.