Logo Vakantiehuisjes.nl Logo Vakantiehuisjes.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

Vakantiehuizen bij een golfbaan

Is golfen jouw passie of een hobby waarmee je wilt beginnen? In beide gevallen is het dan beslist een leuke optie om een vakantiewoning bij een golfbaan te huren. Dan kun je immers precies die baan kiezen die jou het meest aanspreekt en kun je gedurende de periode dat jij het vakantiehuis huurt ook heerlijk genieten van deze attractie. Op Vakantiehuisjes.nl vind je een overzicht van alle accommodatie nabij de mooiste golfbanen in Nederland en elders. Daarbij kun je kiezen voor een bungalow op een vakantiepark. Maar er zijn ook vakantiehuizen beschikbaar die aangeboden worden door particulieren. Hierbij kom je ook heel bijzondere accommodaties zeer dicht bij de golfbaan tegen. Je kunt eenvoudig een overzicht krijgen van de voorzieningen waarover de woningen beschikken en de ligging daarvan. Als je kiest voor een buitenlandse locatie staat er in voorkomende gevallen vermeld of er sprake is van een Nederlandse eigenaar. Dat kan erg handig zijn voor de communicatie natuurlijk. Heb jij iets gevonden dat je wel aanstaat? Check dan meteen online op welke data deze accommodatie nog beschikbaar is. Dan kun je desgewenst meteen beginnen met boeken.
Vakantiehuizen bij een golfbaan
5 Accommodaties
5 Accommodaties
Prijs
2 gasten 1 slaapkamers 1 badkamers
Honden toegestaan
Zwembad (gemeenschappelijk)
Airco
Wifi
Toon 6 vergelijkbare Vakantiehuisjes
Tip van de redactie
4 gasten 1 slaapkamers 1 badkamers
Wifi
Sauna
Zwembad (gemeenschappelijk)
Wasmachine
Toon 3 vergelijkbare Vakantiehuisjes
Tip van de redactie
3 gasten 1 slaapkamers 1 badkamers
Toon 3 vergelijkbare Vakantiehuisjes
4 gasten 1 slaapkamers 1 badkamers
Honden toegestaan
Wifi
Sauna
Zwembad (gemeenschappelijk)
Wasmachine
5 gasten 2 slaapkamers 1 badkamers
Wifi
Airconditioning 
Zee 
Toon 1 vergelijkbaar Vakantiehuisje

Vakantiewoningen dichtbij een golfbaan huren

Als jij de keuze hebt gemaakt, kun je met de gebruiksvriendelijke menu’s meteen aan de slag met het boeken. Dat gaat snel en efficiënt. Ook voor een golfvakantie zijn er natuurlijk vele opties. Ga jij met je partner, dan is er accommodatie voor twee personen beschikbaar, bijvoorbeeld in een appartement. Maar ook voor grotere groepen is het mogelijk om in de buurt van een golfbaan te verblijven. Denk bijvoorbeeld aan een ruime bungalow of een vakantievilla. Een vakantiewoning biedt er veel flexibiliteit en je kunt natuurlijk ook kiezen voor een luxe onderkomen tijdens je vakantie. Het is tenslotte best een prettig idee om na een partij golf heerlijk te ontspannen aan de rand van je privé binnenzwembad. Cocktail erbij? Van iedere vakantiewoning mag je ook comfort verwachten en alle moderne gemakken. Een vakantiehuis huren betekent kiezen voor de zekerheid van een onderkomen dat voldoet aan de verwachtingen van jou en je reisgezelschap. En natuurlijk is er ook flexibiliteit in de periode dat jij een vakantiewoning kunt huren. Ga je voor een weekend, een midweek of mag het voor jou wel wat langer duren? Jij maakt de keuzes en die vrijheid hoort bij het vakantiegevoel.

Golfvakantie

Heb jij een favoriete golfbaan in Nederland of hef buitenland en wil je eens een periode je helemaal op je spel concentreren, dan is een golfvakantie natuurlijk een goed idee. Een vakantiehuis huren in de directe nabijheid van jouw favoriete baan is makkelijk gemaakt door Vakantiehuisjes.nl. Er zijn prachtige locaties beschikbaar waar jij het golfen ook kunt combineren met uitstapjes in de omgeving. Jouw gehuurde vakantiehuis is altijd een mooie uitvalsbasis voor je favoriete sport, maar biedt jou ook diverse andere mogelijkheden. Natuurlijk zijn er in Engeland, Schotland en Ierland prachtige banen te vinden die iedere echte golffanaat een keer moet hebben gespeeld. Maar ook in Zuid-Europa beseft men steeds vaker dat golf een echte volkssport aan het worden is. Er zijn in Spanje en Portugal vele nieuwe banen geopend, waar het een uitdaging is om de holes te maken. En wat is er nu mooier dan het edele golfspel te beoefenen tijdens een prachtige zonnige dag en een schitterend uitzicht op de mooiste gebieden in jouw favoriete vakantieland. Via Vakantiehuisjes.nl kun je eenvoudig zien welke accommodatie beschikbaar is in de periode dat jij op stap wilt. En als jij meteen kunt vertrekken, is er wellicht een last minute beschikbaar die jou wel aanstaat.

Sla je op vakantie graag een balletje? Boek nu jouw vakantiehuis bij een golfbaan op Vakantiehuisjes.nl!