Vakantiehuis, woning of villa in Schotland zoeken

VAKANTIEHUIS, WONING OF VILLA IN SCHOTLAND ZOEKEN

In Schotland kan je misschien niet rekenen op het mooiste weer tijdens de vakantie maar daar staat een heleboel tegenover. Schotland is natuurlijk het land van de mannen in kilts, whisky, doedelzakken en het gerecht haggis. Maar als je kiest voor een vakantiehuis in Schotland kun je ook ontdekken wat dit prachtige vakantieland nog meer in petto heeft. Een van de vakantiehuizen in Schotland bij de Highlands brengt je bijvoorbeeld in de prachtige bergachtige natuur, maar ook de rest van het land heeft een bijzondere schoonheid. Natuurlijk zijn er de ruige eilanden die je gezien moet hebben. Of je tijdens je vakantie ook het monster van Loch Ness zult kunnen fotograferen is natuurlijk geen zekerheid, maar de mysterieuze sfeer rond het meer kan niet missen. Schotland is ook het land van rust, omdat dit het minst dichtbevolkte deel van het Verenigd Koninkrijk is. Ook voor een vakantie om bij te komen zit je daar wel goed.  Lees meer 

Populaire bestemmingen in Schotland

Vanuit je vakantiehuis Schotland verkennen

Als je Schotland gaat verkennen vanuit de vakantiewoning kan dat te voet, met de fiets of met de auto. De landschappen die je zult zien zijn bijzonder mooi en soms ook herkenbaar, omdat Schotland de locatie is geweest voor vele films en tv-series. Denk maar aan de kaskrakers van Harry Potter en James Bond. Er zijn in dit gebied vele leuke oude dorpjes waar de tijd even lijkt te hebben stilgestaan. Maar het moderne Schotland kun je ook vinden in de bruisende steden, zoals Edinburgh en Glasgow. Schotland is uiteraard ook het land waar je nog ontelbare kastelen aantreft sommige nog in perfecte staat. Het land is vooral zo mooi door de ongerepte natuur die je bijna nog overal aantreft. Een bezoek aan de heuvels terwijl de wolken langs de hemel razen is meer dan bijzonder. De vele meren zijn ondoorgrondelijk mooi.

Vakantiehuisjes Schotland

Kies je voor een van de vakantiehuizen in Schotland in de Highlands of elders? Schotland is beslist het land voor een romantische vakantie en op Vakantiehuisjes.nl kun je ook op zoek gaan naar een leuk appartement dat net groot genoeg is voor 2 personen. Hier in Schotland zijn er goedkope vakantiehuisjes te boeken die alle comfort hebben dat jij zoekt. Kijk maar eens op de omschrijvingen op de site. Hier kun je ook zien of de vakantiehuizen die te huur worden aangeboden op een park liggen of dat de vakantiewoningen eigendom zijn van een particulier. Uiteraard geeft Vakantiehuisjes ook online inzicht in de data van beschikbaarheid van de diverse accommodaties. Een vakantiewoning in Schotland huren betekent dat je zeker kunt zijn van comfort en ruimte. Natuurlijk is een luxe vakantiehuis in Schotland van alle gemakken voorzien zoals een volledig ingerichte keuken. Een mooie vakantie begint met het huren van een vakantiewoning in Schotland. 

5 bezienswaardigheden in Schotland

Een vakantiehuis Schotland gehuurd? Bezoek zeker de volgende prachtige locaties. 

Edinburgh

De hoofdstad van Schotland heeft een mooi historisch centrum en mooie bezienswaardigheden zoals het kasteel en de dierentuin.

De Hooglanden

Schitterende uitzichten op meren en natuur die volkomen verlaten lijkt. Hier zie je het Schotland zoals we dat allemaal kennen van beelden. Ruige bergtoppen en ruige kastelen.

Isle of Skye

Het kasteel op dit eiland is een must om te bezoeken, In middels is het eiland met een brug verbonden met het vasteland.

Loch Ness

Het is natuurlijk vaste prik dat je dit beroemde meer gaat bezoeken. Ook zonder monster is het heel bijzonder.

National Galleries of Scotland

Deze combinatie van 5 musea in Edinburgh bieden je het absolute hoogtepunt in de Schotse kunstgeschiedenis.

Schotland is beslist de moeite waard. Huur nu je vakantiehuis in Schotland op Vakantiehuisjes.nl.