Vakantiehuis, woning of villa in Spa zoeken

VAKANTIEHUIS, WONING OF VILLA IN SPA ZOEKEN

Spa was al in de 16e eeuw bekend vanwege het ijzer- en koolzuurhoudend water dat een geneeskrachtige werking werd toegeschreven. Talloze gekroonde hoofden, kunstenaars en schrijvers lieten een vakantievilla bouwen in Spa of verbleven daar. Onder andere de Duitse keizer heeft hier vlak voor het einde van de Eerste Wereldoorlog zijn intrek genomen. Natuurlijk speelde de prachtige natuur in de omgeving van Spa ook mee. Vandaag de dag kun je niet alleen genieten van de schoonheid van de natuur als je een vakantiehuis huurt in Spa. Door het toerisme van de welgestelden in de vorige eeuwen, is het ook heerlijk om de prachtige gebouwen in Spa en omgeving te gaan bewonderen. In Spa breng je je vakantie door voor je rust en om mooie plaatjes te maken. Boek jouw vakantiehuis Spa om het zelf te beleven. Lees meer 

Luik ontdekken vanuit je vakantiehuis Spa

Een vakantiehuis in Spa in België brengt je in de provincie Luik. Hier valt van alles te beleven, ook op het gebied van evenementen. Informeer maar eens welke zaken er plaatsvinden tijdens jouw verblijf in een Vakantiehuisjes bungalow in Spa. Jaarlijks komen de volgende festivals terug: de wielerklassieker Luik-Bastenaken-Luik, Festival Francofolies in Spa en het Internationale Jazzfestival in Luik. Als België op de agenda staat van de Formule 1 vindt ook die plaats in Spa-Francochamps. In Spa vakantie vieren is dus altijd een feest. Je hoeft je overigens niet te vervelen als er geen evenement plaatsvindt tijdens jouw verblijf in een vakantiehuis in Spa in België. De stad Luik heeft een groot aantal musea en historische panden en is het culturele centrum van Wallonië. Voor de fervente wandelaars en fietsers zijn er vele mooie routes uitgezet in de Ardennen en de Maasvallei. Daarnaast ligt dit gebied zo centraal dat je altijd op korte afstand zit van Aken of Maastricht. Afwisseling genoeg in de buurt van je vakantiewoning in Spa.

Mooie vakantiehuisjes in Spa

Op Vakantiehuisjes.nl staan de vakantiehuizen in Spa en omgeving op overzichtelijke wijze voor jou vermeld. Het zijn zowel bungalows op parken als vakantiehuizen die te huur worden aangeboden door particulieren. Van appartement tot vakantievilla, alles is hier te vinden. Natuurlijk kun je ook de bijzonderheden zien van het vakantiehuisje dat jouw voorkeur heeft. Zo weet je meteen of het vakantieverblijf groot genoeg is voor jouw gezelschap. Uiteraard kun je ook zien of je met hond in het vakantiehuis welkom bent. Ook in België moet de eigenaar van het vakantiehuis daar toestemming voor geven. Reis je met kinderen? Kijk dan zeker eens naar de kindvriendelijke vakantiehuizen die beschikbaar zijn. Kies voor het comfort en de vrijheid van een vakantiewoning in Spa. Online staan de data van beschikbaarheid vermeld.     

5 tips in de buurt van je vakantiehuis Spa

Ga je in Spa vakantie houden? Het mondaine Spa heeft een groot aantal bezienswaardigheden die je niet mag missen.

1. Thermen

Nog steeds kan men baden in de Thermen en er zijn allerlei wellness-behandelingen. Maar let ook op het schitterende uitzicht dat je hebt.

2. Bronnen

Spa bronwater is meer dan een merk, het is een begrip geworden in de hele wereld. Hier kun je ook direct uit de bron proeven.

3. Kuurhuis

Dit ligt midden in de stad en je kan meteen zien aan het deftige pand dat Spa in het verleden werd bezocht door de elite. Vele kunstenaars schonken het kuurhuis een proeve van hun werk.

4. Sint Remacluskerk

De huidige kerk stamt uit 1865 en geheel uit granietsteen opgebouwd. Het orgel is van bijzondere kwaliteit.

5. Meer van Warfaaz

Hou je van sportvissen? In dit stuwmeer kan je op jacht naar zalmforellen, snoeken en snoekbaarzen.  

Met een paar klikken van je muis kun je nu een vakantiewoning in Spa huren. Boek nu jouw favoriet op Vakantiehuisjes.nl!