Logo Vakantiehuisjes.nl Logo Vakantiehuisjes.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

Vakantiehuizen Luik

Luik, de grootste provincie van België, ligt in het Waalse Gewest van België en grenst aan Nederland, Duitsland en Luxemburg. Er wonen ongeveer 1,5 miljoen inwoners, waarvan het grootste deel in de hoofdstad die dezelfde naam draagt als de provincie: Luik. Deze provincie herbergt een aantal toeristische attracties zoals de kathedraal van Luik, het Belfort van Luik en het Prinsbisschoppelijk Paleis. Als je op zoek bent naar een plek om te ontspannen en te genieten van het buitenleven, dan is de provincie Luik de perfecte bestemming voor jou. De provincie staat bekend om Luikse wafels, Belgisch bier, enkele bijzondere steden en de prachtige natuur, waaronder de Ardennen. Ben je op zoek naar een vakantiehuisje in Luik? Bekijk dan hier het aanbod! Lees meer

Vakantiehuizen Luik
284 accommodaties
284 accommodaties
Sorteer op:

Een vakantiewoning in Luik boeken

Wanneer je een bestemming in België zoekt voor je vakantie is Luik een prima optie. Hier kun je genieten van de leuke steden zoals Luik (stad), Herstal, Spa, Amay en Hoei. Ook is er de prachtige natuur van de Ardennen, waarvan het noordelijke deel te vinden is in deze provincie. Ben je op zoek naar een vakantiewoning in Luik? Op Vakantiehuisjes.nl zetten we het aanbod voor je op een rij, waarna je alle prijzen en opties kunt vergelijken. In deze diverse regio is een divers aanbod aan verblijven beschikbaar. Wellicht gaat je voorkeur uit naar een vakantiehuis met zwembad of een vakantiehuis voor een groep? Boek je verblijf online en kom deze boeiende provincie ontdekken.

Bezienswaardigheden en activiteiten in Luik

De provincie Luik staat bekend om haar prachtige landschap en haar vele toeristische attracties. Enkele van de meest populaire toeristische attracties in de provincie zijn de Kathedraal van Luik, het Belfort van Luik en het Paleis van de Prins-Bisschoppen van Luik. De provincie herbergt ook verschillende musea, waaronder het Museum voor Schone Kunsten en het Museum voor Natuurwetenschappen. Het gebied staat bekend om zijn prachtige landschap, met de Ardense bossen en de vallei van de Maas die beide binnen de grenzen liggen. De provincie herbergt ook een aantal historische steden, zoals Luik zelf (de hoofdstad). De stad Luik ligt in het oosten van België en staat bekend om haar wafels en bier. De Luikse wafel is een soort wafel met parelsuiker en wordt meestal geserveerd met fruit of slagroom. De Belgische bierscene in Luik is zeer levendig, met veel lokale brouwerijen en bierbars. De stad is ook de thuisbasis van het jaarlijkse Luikse Bierfestival, een van de grootste bierfestivals in België. Daarnaast is er de stad Spa, dat beroemd is om zijn minerale bronnen.

De provincie Luik heeft bezoekers veel te bieden, of ze nu geïnteresseerd zijn in geschiedenis of natuur of gewoon willen genieten van een ontspannen vakantie. De steden in de regio bieden een schat aan architecturale en culturele bezienswaardigheden, terwijl het Ardense bos perfect is voor wie houdt van buitenactiviteiten zoals wandelen en fietsen. En natuurlijk zijn de beroemde minerale bronnen van de provincie een must voor iedereen die zich wil ontspannen en verjongen. Dus wat je interesses ook zijn, de provincie Luik heeft zeker iets te bieden. Waarom kom je dit fascinerende deel van België niet zelf ontdekken?

Besparen doe je online

Wanneer je op zoek bent naar een vakantiehuisje in Luik ben je aan het juiste adres. Wij zetten het aanbod voor je op een rij, waardoor je met alle gemak een vakantiehuis in Luik voor de beste prijs kunt boeken. Denk bijvoorbeeld aan een vakantiehuis op de boerderij. Bekijk het aanbod op Vakantiehuisjes.nl; wij zetten voor jou de beste en meest voordelige opties bovenaan. Zo vind je gemakkelijk en snel een leuk appartement of een ruime vakantiewoning. Boek wel op tijd om te voorkomen dat jouw favoriete verblijf door iemand anders gereserveerd wordt!