Vakantiehuis in Zweden zoeken

VAKANTIEHUIS IN ZWEDEN ZOEKEN

Zweden is, net als buurland Noorwegen, een heerlijk vakantieland. Het weidse land met zijn afwisselende natuur biedt veel mogelijkheden voor een afwisselende vakantie. Houd je van levendigheid dan bezoek je één van de grotere steden zoals Stockholm, Malmö of Kristianstad. Houd je van de ruige natuur dan trek je naar Noord-Zweden waar rond de poolcirkel ook midden in de zomer gewoon sneeuw ligt. Vanuit een vakantiehuis in Zweden kun je mooie dagtrips maken om de omgeving te ontdekken. Je kunt ook een rondreis maken en op verschillende plaatsen in Zweden een vakantiehuis huren om er 1 of enkele dagen te overnachten. Lees meer 

Vakantie in het land van de vele meren

Zweden telt duizenden meren en mede daar staat land dan ook mede om bekend. Wanneer je een vakantiewoning in Zweden huurt is de kans dan ook groot dat er een meer in de buurt is. Je kunt op sommige van de meren tochten maken met een veerboot of zelf een boot huren om te gaan varen. Ook voor overige watersport zoals surfen kun je op de meren terecht. Staat je vakantiehuis in Zweden aan het meer, dan zal je zeker genieten van het water en de mooie omgeving. Zweden is ook een prima wandel- en fietsland. Er zijn ook veel Nederlanders met een vakantiehuis in dit land. Je kunt dus ook een vakantiehuis in Zweden huren van een Nederlandse eigenaar. Vaak zijn dit vakantiewoningen waar de eigenaar ook zelf verblijft. Als dat niet het geval is dan wordt het vakantiehuis in Zweden verhuurd aan toeristen.

Een onvergetelijke vakantie naar een fascinerend land

Zweden heeft veel te bieden en het land ligt toch maar op zo’n anderhalf uur vliegen van Nederland. Ook met de auto is de reis naar Zweden te maken, je kunt vanuit Hamburg of via Denemarken overvaren naar Malmö en van daaruit je vakantie beginnen. Het klimaat in Zweden is zeer divers. In het zuiden van Zweden is het klimaat ongeveer gelijk aan dat in Nederland, zij het dat de winter wat langer duurt. In de zomer zijn er vaak lange droge periodes waarbij de temperatuur kan oplopen naar waarden tussen de 25 en 30 graden. Ga je verder naar het noorden van Zweden dan wordt het langzaam maar zeker kouder. In het noorden van Zweden ligt bijna het hele jaar sneeuw en rond de poolcirkel uiteraard ook. In de zomer geniet je hier van de midzomernacht, donker wordt het dan niet of nauwelijks.

Wil je een vakantiehuis kopen of huren via Vakantiehuisjes.nl?

Heb je interesse om een vakantiehuis in Zweden te kopen? Ook dan kun je terecht bij Vakantiehuisjes.nl. Met enige regelmaat staan er vakantiewoningen te koop. Maar ook als je een vakantiehuis wilt huren in Zweden is er voldoende keuze. In alle regio’s zijn vakantiewoningen in Zweden beschikbaar voor verhuur. Wil je je vakantie in Zweden in een gezellig huisje doorbrengen, bekijk dan het ruime aanbod op de website.