Vakantiehuis in de Franse Alpen zoeken

VAKANTIEHUIS IN DE FRANSE ALPEN ZOEKEN

De Franse Alpen vormen een geliefde streek om vakantie te vieren. Vier je vakantie in de Franse Alpen dan biedt dit diverse mogelijkheden voor zowel een relaxte als een actieve vakantie. Veel mensen kiezen dit gebied uit om de bergen in te trekken. Vanuit je vakantiehuis in de Franse Alpen kun je prachtige bergwandelingen maken. Als je wat sportiever bent is bergbeklimmen natuurlijk ook nog een mogelijkheid. De vakantiehuizen in deze streek zijn deels gevestigd op een vakantiepark in de Franse Alpen. Dit heeft als voordeel dat je kunt profiteren van aanvullende faciliteiten voor sport en vaak is er ook een zwembad voor de gasten. Lees meer 

Een mooie vakantie in de Franse Alpen

De vakantiehuizen in de Franse Alpen worden vooral in de zomerperiode verhuurd. Een vakantie in de Franse Alpen in de zomer is bij veel toeristen erg populair. Dit komt omdat Frankrijk bij Nederlanders een zeer populair vakantieland is. Een belangrijke reden is de goede kans op mooi weer en het relatief voordelige verblijf. Je kunt neerstrijken op één van de vele campings of je kiest voor een mooi vakantiehuis in de Rhône-Alpes. Frankrijk heeft circa 21% van de totale oppervlakte van de Alpen binnen zijn grenzen. Oostenrijk heeft 29% en Italië 27% Alpengebied op hun grondgebied. Ook in de overige Alpenlanden kun je een mooi vakantiehuis huren. In de Franse Alpen de vakantie doorbrengen wordt jaarlijks door vele honderdduizenden toeristen gedaan.

Huur een mooie vakantiewoning in de Franse Alpen

Je hoeft geen fanatieke bergbeklimmer of bergwandelaar te zijn om een mooie vakantiewoning in de Franse Alpen te huren. Je kunt vanaf je terras ook gewoon genieten van het schitterende uitzicht over de bergen. Mensen die last hebben van hun luchtwegen brengen ook graag hun zomervakantie in de Franse Alpen door vanwege de zuivere berglucht. Tijdens je verblijf in Frankrijk kun je mooie oude stadjes bekijken of een wijnboerderij bezoeken. Hier kun je deelnemen aan wijnproeverijen en vaak wordt de aldaar geproduceerde wijn ook verkocht. Een mooie kans om een unieke wijn aan je collectie toe te voegen. Wil je gezellig shoppen, breng dan een bezoek aan de grootste stad van deze regio, Lyon.

De beste vakantiehuizen in de Franse Alpen huur je via Vakantiehuisjes.nl

Ben je op zoek naar een vakantiehuis in de Franse Alpen met zwembad? Bekijk dan zeker het aanbod op Vakantiehuisjes.nl. Er is voldoende keuze uit riante vakantievilla’s voorzien van een privé zwembad. Daarnaast kun je ook een vakantiehuis boeken op een park, waar je gebruik kunt maken van gezamenlijke voorzieningen. Zo kun je in de Franse Alpen een heerlijke zomervakantie doorbrengen. Je kunt de faciliteiten die de verschillende vakantiewoningen in de Franse Rhône-Alpes te bieden hebben online bekijken zodat je gemakkelijk je keuze kunt maken. De voor jou ideale vakantiewoning in de Franse Alpen zal er zeker bij staan.