Vakantiehuis in Umbrië zoeken

VAKANTIEHUIS IN UMBRIË ZOEKEN

De regio Umbrië ligt in het midden van Italië en is een erg vruchtbaar deel van het land. Je vindt er uitgestrekte wijnvelden en olijfboomgaarden. Maar in de groene valleien wordt ook veel tarwe, tabak en zonnebloemen. Umbrië heeft een mild klimaat. De zomers zijn meestal warm en droog, en ook in het voor- en naseizoen is het er vaak al erg aangenaam. Huur je een vakantiehuis in Umbrië dan kun je genieten van de mooie omgeving, de vriendelijke mensen en de sfeervolle oude dorpjes die getuigen van een rijke geschiedenis. Je vindt er oude bouwwerken en de karakteristieke steile en smalle straatjes. Lees meer 

Wijn proeven in Umbrië

Breng je in Umbrië je vakantie door dan moet je zeker een bezoek brengen aan één van de vele wijnboerderijen in deze streek. De grond en het klimaat in Umbrië zijn zeer gunstig voor de wijnbouw en dat hadden de bewoners al eeuwen geleden in de gaten. Umbrië kent dan ook een rijke traditie van wijnproductie. Door de glooiende heuvels krijgen de druiven voldoende zon, de kleiachtige grond is ideaal voor wijnranken en het milde klimaat helpt ook zeker een handje mee om de druivenoogst te laten slagen. In Umbrië wordt zowel witte als rode wijn geproduceerd. Breng je een bezoek aan een wijnboerderij dan kun je niet alleen de wijngaarden bekijken, maar meestal wordt de aldaar geproduceerde wijn ook verkocht en er worden regelmatig proeverijen georganiseerd. Een ideale kans om kennis te maken met de heerlijke wijnen van Umbrië in Italië.

Vakantie in Umbrië in een royale vakantiewoning

Voor je vakantie in Umbrië kun je in Umbrië een ruim vakantiehuis huren. Deze woningen zijn van alle gemakken voorzien en je hebt er een grote mate van privacy. Je kunt in veel gevallen een vakantiehuis in Umbrië van een particulier huren. Zo kun je rechtstreeks met de eigenaar afspraken maken over je verblijf. Je vindt de ideale vakantiewoning in Umbrië eenvoudig via Vakantiehuisjes.nl. Umbrië is eenvoudig te bereiken met het vliegtuig, per trein of met je eigen auto. Je kunt al vanaf het voorjaar vakantie in Umbrië vieren. In de zomers is het er soms wat onaangenaam warm, maar tot ver in het najaar is Umbrië een prima vakantiebestemming.

Huur een comfortabele vakantiewoning in Umbrië via Vakantiehuisjes.nl

Wil je jezelf extra verwennen? Huur dan een vakantiehuis in Umbrië met zwembad. Je vindt deze luxe en ruime vakantiewoningen eenvoudig via Vakantiehuisjes.nl. Je kunt direct de informatie bij de vakantiewoningen lezen en zien of jouw favoriete huisje beschikbaar is. Je kunt ook kiezen voor een vakantie in Umbrië met agriturismo, dan logeer je “bij de boer” op een boerderij. Deze manier van vakantie vieren wordt in diverse regio’s in Italië aangeboden, onder andere ook in Toscane en Le Marche.