Vakantiehuis, woning of villa in Emmen zoeken

VAKANTIEHUIS, WONING OF VILLA IN EMMEN ZOEKEN

Met een vakantiehuis in Emmen bevind je je middenin het mooie Drenthe. Deze provincie staat natuurlijk bekend om zijn hunebedden, maar vanuit vakantiehuisjes in de omgeving van Emmen kun je nog veel meer beleven! Emmen zelf heeft een heel gezellig centrum, maar je vindt er ook talloze bezienswaardigheden. Kies voor een vakantiehuisje in Emmen voor 2 personen voor een romantische vakantie of ga voor een grotere vakantievilla voor een onvergetelijke groepsreis. Via Vakantiehuisjes.nl kun je een vakantiewoning huren van particulieren, maar je kunt ook kiezen voor een vakantiepark. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. En wist je al dat je hier ook een vakantiehuizen in Emmen kunt kopen? Lees meer 

Een vakantiewoning in Emmen: een veelzijdig verblijf voor iedereen

Een vakantiewoning in Emmen is er voor iedereen. In de omgeving is volop vrije natuur te vinden. Wat dacht je van een lange wandeling over de hei of van een leuke speurtocht door de bossen? Ook kinderen zullen genieten tijdens zo’n vakantie. Bovendien kunnen zij zich ook vermaken tijdens een dagje naar de plaatselijke dierentuin. Ga je op vakantie met de hond? Dan kun je een vakantiewoning in Emmen vinden waar huisdieren zijn toegestaan. In de buurt van Emmen vind je ook het Veenpark. Hier komt de veenhistorie helemaal tot leven. Jong en oud zal genieten van dit nostalgische park. Er zijn een aantal oude dorpen te vinden die laten zien hoe het leven er vroeger uitzag. Natuurlijk zijn al deze zaken gemakkelijk te bereiken vanuit je vakantiehuis in Emmen. Je kunt zowel met de auto als met het openbaar vervoer gemakkelijk bij de belangrijkste bezienswaardigheden komen. Andere leuke plaatsen, zoals Assen, zijn ook dichtbij.

Het type vakantiehuis in Emmen dat bij jou past

Ga voor een vakantiehuis in Emmen dat helemaal bij jou past. Bij de keuze voor vakantiehuisjes in de omgeving van Emmen of in het centrum van de stad is het allereerst belangrijk om naar de grootte van de woning te kijken. Reis je met zijn tweetjes of ga je met een groep? Er zijn allerlei soorten vakantiehuisjes in de omgeving van Emmen te vinden. Wat dacht je van een authentieke boerderij? Of past een luxe vakantievilla beter bij jou? Wie in Emmen een vakantiehuis wil huren, zal erachter komen dat de mogelijkheden vrijwel eindeloos zijn. Ga je voor klein en knus, dan is een vakantie appartement misschien een goede optie. Natuurlijk kun je dan wel beslissen om voor een vakantieverblijf met een grote keuken te gaan, zodat je ook op vakantie lekker kunt kokkerellen. Dan hoef je niet elke avond buiten de deur te eten, maar kunnen jullie ook op vakantie in een intieme sfeer in het vakantiehuis in Emmen genieten. Alles hangt af van jouw wensen!

Top 5 bezienswaardigheden in Emmen

Zie jij het al zitten om in Emmen een vakantiehuis te huren? Dan wil je zeker weten wat de echte aanraders hier zijn. Of je nu in een Vakantiehuisjes bungalow in het centrum verblijft of voor vakantiehuisjes in de omgeving van Emmen kiest, er zijn een paar dingen die je echt niet mag missen.

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

Geloof het of niet, maar je bezoek aan Emmen is niet compleet zonder in het dierenpark geweest te zijn. In deze dierentuin zijn verschillende klimaatzones nagebootst, waardoor je een keur aan verschillende dieren tegenkomt.

Het Veenpark

Het Veenpark of Veenmuseum omvat twee dorpen die volledig laten zien hoe het leven er vroeger uitzag in de omgeving van Emmen. Waan je even terug in de tijd en beleef de tijd van de turfwinning.

Veenvaart

Vaar heel Drenthe rond tijdens een Veenvaart. De vaarroute loopt door het nieuwe Koning Willem-Alexanderkanaal en voert langs de bekendste hoogveengebieden.

Van Gogh Huis

Bewonder jij de bijzondere kunst van Van Gogh? Neem dan een kijkje in het bekende Van Gogh Huis. De kamer waar hij logeerde is nog precies zo ingericht als in die tijd.

Natuurpark Veenland

Wanneer je van vogels, vlinders en bijzondere plantensoorten houdt, dan ben je in Natuurpark Veenland aan het juiste adres. Puur natuur!

Een vakantiehuisje huren in Emmen? Bekijk nu het aanbod en boek snel via Vakantiehuisjes.nl!