Vakantiehuis, woning of villa in Flevoland zoeken

VAKANTIEHUIS, WONING OF VILLA IN FLEVOLAND ZOEKEN

Flevoland is de jongste provincie van Nederland. Het droogleggen van de polders is een prestatie van wereldformaat. Flevoland is nog steeds het grootste kunstmatig aangelegde eiland ter wereld. Na de drooglegging werden er steden gesticht waar nieuwe woonwijken verrezen. In Almere en Lelystad vestigden vooral veel mensen uit de regio Amsterdam zich, die graag wat vrijer wilden wonen. Ook als recreatiegebied is Flevoland erg populair. Aan het Markermeer of het IJsselmeer kun je prima terecht voor verschillende vormen van watersport. Een vakantiehuis in Flevoland kun je huren op één van de parken in deze provincie. Lees meer 

Populaire bestemmingen in Flevoland

Vakantiehuis in Flevoland: ideaal voor de watersportliefhebber

Een vakantiehuis Flevoland is bij uitstek geschikt voor iedereen die houdt van watersport. Zeilen, zwemmen, surfen, het kan allemaal op de meren. Op een van de vakantieparken kun je prima vakantie vieren in Flevoland. Met een vakantiehuisje geniet je altijd van comfort. De vakantiehuizen in Flevoland zijn gelegen op loopafstand van de faciliteiten van het park, zoals een handige campingwinkel, speelgelegenheden voor de kinderen en natuurlijk het strand. Je kunt ook gerust je hond meenemen, de parken zijn in veel gevallen toegankelijk voor gasten met een hond. Een Vakantiehuisjes bungalow kun je trouwens ook gewoon particulier huren. Wil je de omgeving verkennen, maak dan eens een ritje met de trein. De spoorlijn vanaf station Weesp eindigde voorheen in Lelystad, maar loopt nu door tot Zwolle over de nieuwe brug. Deze Hanzelijn voert je door het mooie natuurgebied van Flevoland, Gelderland en Overijssel.

Huur een vakantiewoning in Flevoland, de jongste provincie van Nederland

Flevoland werd op 1 januari 1986 officieel de twaalfde provincie van Nederland, het besluit hierover werd een half jaar eerder genomen. Hier was jarenlang werk aan vooraf gegaan. De drooglegging van een deel van de vroegere Zuiderzee was een enorm groot project. De provincie dankt zijn naam aan het voormalige Flevomeer, hier ligt nu de plaats Almere. De meeste mensen die een vakantiehuisje huren in Flevoland doen dit om te genieten van de weidsheid van het landschap. Zodra je met de trein of de auto de provincie binnenrijdt, waan je je ver van de drukke steden van de Randstad. De meren in de buurt van je vakantievilla in Flevoland zijn perfect voor watersport. Je kunt er zonnen en pootjebaden op het strand en in de branding. Kinderen kunnen er veilig spelen. Natuurlijk vind je bij Vakantiehuisjes.nl ook kindvriendelijke vakantiewoningen. Als je het water op wilt, dan is daar alle gelegenheid voor. Met een bootje of je surfplank kun je je prima vermaken aan de kust van het IJsselmeer. Wil je eens een dagje wat anders, dan kun je een bezoek brengen aan attractiepark Walibi bij Biddinghuizen. Biddinghuizen staat ook bekend vanwege de festivals, waarvan Lowlands het bekendst is.

Top 5 bezienswaardigheden vlakbij je vakantiehuis in Flevoland

Ga jij een luxe vakantievilla in Flevoland huren voor meerdere personen? Of ga je voor een knus vakantie appartement in Flevoland? Waar je ook voor kiest, je wilt zeker weten welke dingen je absoluut niet mag missen in deze provincie.

Bataviawerf

De Bataviawerf laat zien hoe het er in vroeger eeuwen op de schepen aan toe ging. Er ligt zelfs een schip uit de Gouden Eeuw!

De Orchideeënhoeve

Tropische natuur in Flevoland? Ook dat kan! Bezoek de Orchideeënhoeve om een pracht aan flora en fauna te zien die je normaal niet snel tegenkomt in Nederland.

Urk

Urk is een pittoresk dorp aan het IJsselmeer. Hier behoort de visserij sinds eeuwen tot het leven van alledag. De sfeer is er uniek.

Walibi

Ben je op reis met het hele gezin? Dan is het attractiepark Walibi een echte aanrader. Voor alle leeftijden zijn er leuke attracties.

De Oostvaardersplassen

De Oostvaardersplassen zijn zeker niet ver van je vakantiehuis in Flevoland. Een schitterend natuurgebied dat bekend is geworden door de natuurfilm ‘De Nieuwe Wildernis’.

Huur een fijne vakantiewoning in Flevoland via Vakantiehuisjes.nl

Wil je je vakantie doorbrengen aan een van de recreatiemeren van Flevoland en zoek je een geschikt vakantie appartement? Huur dan een comfortabele vakantiewoning in Flevoland via Vakantiehuisjes.nl. De vakantiewoningen in Flevoland zijn van alle gemakken voorzien en je kunt er ook met een wat groter gezelschap verblijven. Op de parken vind je de nodige faciliteiten om je vakantie tot een succes te maken. Een vakantiebungalow biedt jou alle vrijheid. Ook als je een festival vlakbij Biddinghuizen bezoekt, kun je voor de overnachtingen een vakantie appartement in Flevoland huren. Wees er dan wel snel bij, want tijdens de festivals is de kans groot dat je anders te laat bent met reserveren.