Logo Vakantiehuisjes.nl Logo Vakantiehuisjes.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

Top 5 vakantiehuisjes dichtbij Lowlands

Het Lowlands festival is zo populair geworden vanwege de enorme diversiteit aan muziek die er op het evenement wordt gespeeld. Er is van alles te vinden, van popmuziek tot aan rock, hiphop, metal, blues en jazz. Het publiek bestaat uit mensen van alle leeftijden en achtergronden. Zoek nu ook een vakantiewoning dichtbij Lowlands om volop van het festival te kunnen genieten!

Top 5 vakantiehuisjes dichtbij Lowlands

A Campingflight to Lowlands Paradise, of kortweg Lowlands, is één van de meest bekende muziekfestivals van Nederland. Het festival staat bekend om de diversiteit aan muziekstijlen, de geweldige sfeer die er hangt en de variatie van verschillende soorten artiesten die de acht muziekpodia betreden.

Het driedaagse festival wordt jaarlijks gehouden in Biddinghuizen in de provincie Flevoland en heeft een lange geschiedenis van meer dan 25 jaar. Vanwege de duur van het festival kiezen veel mensen ervoor om een vakantiehuisje dichtbij Lowlands te huren. Zo kun je genieten van ieder moment van het festival en ’s avonds heerlijk in een comfortabel bed uitrusten. Een tent is niet voor iedereen weggelegd!

Wat maakt het Lowlands festival zo populair?

Het Lowlands festival is een van de meest bekende festivals van Nederland en vindt al sinds 1993 jaarlijks plaats in Biddinghuizen. Het is een prachtige plek om te genieten van muziek, sfeer en vriendschap, en een plek waar iedereen welkom is. Of je nu van pop, rock, hiphop of singer-songwriter houdt, er is altijd iets voor iedereen. Naast muziek vindt je er ook (straat)theater, film, comedy, beeldende kunst en wetenschap. Het is een festival dat je nooit zult vergeten!

Vakantiewoningen voor groepen dichtbij Lowlands

Een festival is het allerleukst wanneer je deze meemaakt met je beste vrienden. Wanneer je ver moet reizen zijn kan het veel voordeel opleveren om ervoor te kiezen om samen een vakantiewoning in de buurt van Lowlands te huren. Je hoeft op deze manier niet in een tent te slapen op het terrein van Lowlands, waar je moet opletten of je spullen niet worden gestolen. Daarnaast slaapt een bed toch echt véél lekkerder dan een luchtbed en is een tent opzetten voor veel mensen geen favoriete bezigheid. Kies er daarom voor om een vakantiehuisje nabij Lowlands te huren en geniet van het festival in comfort, wetende dat je een fijne en veilige plek hebt om te slapen en je spullen achter te laten! Er zijn meer dan genoeg leuke vakantiewoningen in Biddinghuizen om uit te kiezen.

Weet je al met hoeveel personen je van plan bent om naar Lowlands te gaan? Er is een leuk aanbod van vakantiehuisjes voor groepen van verschillende aantallen personen om een keuze uit te maken. Ga je met een kleine groep, dan kunnen jullie bijvoorbeeld kiezen voor een vakantiewoning voor 4 personen of vakantiewoning voor 6 personen. Als je van plan bent met een wat grotere groep te gaan dan zijn er ook leuke vakantiehuizen voor 8 personen en vakantiewoningen voor 10 personen. Zelfs als je op zoek bent naar een vakantiehuisje voor 12 personen zijn er nog zat mooie accommodaties te vinden. Kortom, er is vast een juiste vakantiewoning die voldoet aan jullie behoeften. Zo zijn er in Biddinghuizen onder andere de mooiste chalets en villa’s te huur om in te verblijven gedurende het geweldige Lowlands festival!

Vakantiehuisjes voor 2 personen dichtbij Lowlands

Alhoewel de meeste mensen ervoor kiezen om met een vriendengroep naar Lowlands te gaan, is het natuurlijk ook gewoon hartstikke leuk om met je beste vriend of partner te gaan. Misschien ben je wel van plan om ter plekke vrienden te ontmoeten, maar verblijf je wel het liefst met zijn tweetjes in een vakantiehuisje. Afhankelijk van hoe je van plan bent om van en naar Lowlands te reizen vanaf de vakantiewoning zijn er veel mogelijkheden om uit te kiezen. Het makkelijkst is om te kiezen voor een vakantiewoning in Biddinghuizen zelf, omdat je zo het dichtst bij het festival zit. Er zijn echter maar heel weinig vakantiewoningen te vinden die enkel voor 2 personen zijn bedoeld. Je kunt in plaats van hiervan er ook voor kiezen om hieronder verder te lezen om op zoek te gaan naar een kleine vakantiewoning voor 4 personen.

Vakantiehuisjes voor 4 personen dichtbij Lowlands

Ben je van plan met een kleine groep vrienden van maximaal 4 personen naar Lowlands te gaan? Dan heb je gelukkig een breed aanbod van vakantiewoningen om uit te kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een vakantiewoning voor 4 personen op het Resort Zuiderzee in Biddinghuizen. Hier kun je verblijven in een comfortabele, gelijkvloerse chalet op steenworp afstand nabij het strand van het Veluwemeer. Deze zijn voorzien van alle noodzakelijke voorzieningen, zoals twee slaapkamers en een badkamer. Verder beschikken de chalets over een keuken met een magnetron en een woonkamer met een TV. Je kunt hier tevens relaxen op een terras in de tuin. Hier kun je dus heerlijk bijkomen van een avondje feest vieren op Lowlands! Vanaf hier ben je binnen een kwartiertje fietsen bij Lowlands.

Glampingtent Luxe 6
Glampingtent Luxe 6
Nederland

Binnen

"Glampingtent Luxe 6", 4-kamers mobilhome op 2 verdiepingen. Comfortabel ingericht: woon-/eetkamer met 1 divanbed, Flatscreen TV en air-conditioning. Uitgang naar het terras. 1 2-pers. kamer met 2 bedden. 1 2-pers. kamer met 1 2-pers bed. Open keuken (1 inductiekookplaten, magnetron, elektrische koffiemachine) met eettafel en eethoek. Douche/WC. Bovenverdieping: (ladder) vide met 2 bedden. Terras. Terrasmeubelen. Ter beschikking: Internet (Internet (WiFi)). Parkeerplaats (1 Auto) bij het huis. Rookvrij huis. Boekingen zijn alleen voor vakantiedoeleinden toegestaan. Ter plaatse kan een borg van EUR 100 per persoon in rekening worden gebracht.

Buiten

Biddinghuizen 20 km van Harderwijk: Groot, kindvriendelijk vakantiepark "EuroParcs Zuiderzee". Buiten de plaats, 10 km van het centrum van Biddinghuizen, direct aan het meer, directe toegang tot het strand. Voor medegebruik: overdekt zwembad. Glijbaan, tafeltennis, basketbal, kinderspeelplaats (glijbaan, schommel, zandbak), minidierentuin. In het complex: receptie, restaurant, bar, Internet (WiFi) (extra). Bowlingbaan (extra). Trampoline, fietsverhuur. Parkeerplaats bij het huis. Centrale parkeerplaatsen. Supermarkt 50 m, station "NS Harderwijk" 21 km, openluchtzwembad 12 km, meer Veluwemeer 50 m. Jachthaven, midgetgolf 50 m. Attracties in de buurt: Walibi Holland 2.7 km, Dolfinarium 20 km, Luchtvaart Themapark Aviodrome 25 km, Batavia Stad Outket 35 m, Oostvaardersplassen 40 km, Apenheul 50 km. Auto noodzakelijk. Animatie in het hoogseizoen. Geschikt voor families. Groepen jongeren uitsluitend op aanvraag. De afgebeelde foto is slechts een voorbeeld. De woningen kunnen onderling van inrichting verschillen.

Bekijken

Vakantiehuisjes voor 6 personen dichtbij Lowlands

Ook voor iets grotere groepen tot 6 personen zijn er genoeg leuke vakantiewoningen dichtbij Lowlands om een keuze uit te maken. Je kunt bijvoorbeeld ervoor kiezen om te verblijven in een vakantiewoning voor 6 personen welke zich bevindt op hetzelfde park als we zojuist hierboven hebben benoemd: Resort Zuiderzee in Biddinghuizen. Dit is de meest ideale keuze, gezien je geen vakantiehuisje dichterbij Lowlands zal kunnen vinden dan hier! Ben je echter van plan om met de auto vanaf je vakantiewoning naar het festivalterrein te reizen? Dan kun je ook kiezen voor één van de vakantiewoningen in Oldebroek op 12 kilometer afstand van Lowlands, net over de grens van Flevoland in Gelderland. Vanaf hier is het ongeveer drie kwartier fietsen naar Lowlands, of een kwartiertje rijden met de auto.

Vakantiehuisjes voor 8 personen dichtbij Lowlands

Zijn jullie met een grote groep van 8 personen op zoek naar een vakantiewoning dichtbij Lowlands? In dit geval zijn er tevens genoeg mogelijkheden om uit te kiezen. Wederom kun je om te beginnen een kijkje nemen bij het aanbod van vakantiewoningen op Resort Zuiderzee, waar ook moderne en luxe villa’s voor 10 personen worden aangeboden.

Ben je echter specifiek op zoek naar een vakantiewoning voor 7 of 8 personen, dan raden we je aan een kijkje te nemen in het aanbod van de prachtige chalets in Zeewolde op 23 kilometer afstand van het festivalterrein. In dit geval moet je twintig minuten met de auto rijden. Hier zijn tevens diverse chique villa’s te vinden welke voor maximaal 8 personen zijn bedoeld. 

Vakantiehuisjes vanaf 10 personen dichtbij Lowlands

Veel mensen denken dat het lastig kan zijn om een vakantiewoning te vinden voor 10 of meer personen. Dit hoeft echter helemaal niet moeilijk te zijn! Wij helpen je graag op weg met het vinden van een vakantiehuisje dichtbij Lowlands waar je met een grote groep in kunt verblijven. Om te beginnen vind je voor een groep van 10 personen ook een mooie chalet op het Zuiderzee Resort in Biddinghuizen. Verder zijn er verscheidene luxe vakantiechalets en villa’s tot 12 personen te vinden in Zeewolde. Heb je een verblijfplaats nodig voor echt een héél grote groep mensen? Dan kun je terecht in de moderne vakantievilla voor 30 personen in Doornspijk genaamd “De grove Den”! Vanaf hier is het maar 40 minuten fietsen naar het terrein van Lowlands, of maar 11 minuten rijden met de auto.

Kortom, er is voor ieder wel een perfecte vakantiewoning dichtbij Lowlands te vinden om comfortabel in te verblijven gedurende het gehele festival. Zo kun je alles meemaken en hoef je er niet ver voor te reizen! Op deze manier blijft er meer tijd over om het festival zelf volop te beleven. Huur dus ook een vakantiewoning dichtbij Lowlands om er het meeste uit te halen!