Logo Vakantiehuisjes.nl Logo Vakantiehuisjes.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

Romantische vakantiehuisjes in Nederland met jacuzzi

Ben je een romantisch weekend aan het plannen voor jou en je partner? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een vakantiehuisje in Nederland, zodat je niet al te lange reistijd hebt. Grote kans dat je bepaalde activiteiten in je hoofd hebt die niet mogen ontbreken, zoals lekker uit eten, bezienswaardigheden in de buurt of een accommodatie met mooi uitzicht. Wat ook een goede toevoeging is aan dat lijstje is een jacuzzi! Stel je voor dat jullie rustig de dag afsluiten met zijn tweeën in een heerlijke bubbelbad met een verfrissend drankje. Gelukkig zijn er genoeg vakantiehuisjes in Nederland met een jacuzzi waar je uit kan kiezen. Wij zochten de beste drie voor jullie uit.

Romantische vakantiehuisjes in Nederland met jacuzzi

Een vakantiehuisje in Nederland

Nederland heeft alles! Als je van plan bent om een romantisch weekend ‘weg’ te gaan met je partner, hoef je niet over de grens te kijken. Met 12 provincies en tig steden kan je naar hartenlust uitzoeken wat je leuk vindt en altijd wel een bestemming in de buurt vinden. Van de duinen bij de Noordzee tot de Veluwe en de skyscrapers van de Randstad tot aan de rustige dorpen in Friesland, je kan overal terecht voor een weekendje weg in Nederland. Met deze vakantiehuisjes in Nederland heb je daarnaast ook een heerlijke jacuzzi waar jij je in kan dompelen.

Romantische vakantiehuisjes in Nederland met jacuzzi

  • Resort de Parel
  • Hof van Salland
  • Boomgaard

Resort de Parel 5

Deze romantische lodges zijn een idyllische mix van luxe en natuur. Elk detail is doordacht op Resort de Parel, van de natuurlijke materialen tot de moderne open keuken en comfortabele slaapkamers. Er is een volledig ingerichte woonkamer en keuken, zodat jullie lekker samen kunnen koken. Dankzij de ingebouwde airconditioning geniet je het hele jaar door van een aangenaam klimaat. Het hoogtepunt? Openslaande deuren leiden je naar een uitgestrekt terras met luxe loungeset, perfect voor zwoele avonden. Maar de echte kers op de taart is het privé bubbelbad, waardoor dit het ultieme toevluchtsoord wordt voor een romantische en ontspannen vakantie. Dit is een  heerlijke plek om de dag te beginnen en te eindigen.

Resort de Parel heeft luxe vakantiehuizen die je in alle comfort een romantische ervaring bieden

Hof van Salland 10

Dit gezellige vakantiehuis in Hellendoorn is een paradijs voor stellen. Met twee slaapkamers, een ruime tuin en een teakhouten terrasset, biedt Hof van Salland 10 alles voor een ontspannen verblijf. Gelegen tussen de IJssel en de Sallandse Heuvelrug, is het de perfecte uitvalsbasis voor fietsavonturen en stedentrips naar Deventer en Zwolle. Maar het echte hoogtepunt is de wellness: geniet van een bubbelbad, sauna en sunshower zonder het terrein te verlaten. Ontspannen wordt zo wel heel makkelijk! Willen jullie iets actiefs ondernemen, dan kan je een balletje slaan op de tennisbaan. Er is ook een grand café aanwezig voor de gezellige borrelaars onder ons.

Hof van Salland is een gezellig vakantiehuisje voor actieve stellen

Boomgaard

Boomgaard is een charmante vakantiehuis in Gelderland en biedt een heerlijk romantische uitvalsbasis voor stellen. Gelegen in een bosrijke omgeving vind je hier de ideale setting voor liefhebbers van natuur en rust. De regio staat bekend om zijn prachtige fiets- en wandelroutes, perfect om de omliggende natuur te verkennen. Als je een vleugje cultuur wilt toevoegen aan je verblijf, is het historische centrum van Nijmegen slechts een korte, 20 minuten durende autorit verwijderd. Daar kun je genieten van prachtige oude gebouwen, musea en gezellige terrasjes.

Het huis zelf is een plek van comfort en luxe. De slaapkamer is uitgerust met een ontspannend bubbelbad, ideaal voor een romantische avond. Bovendien kun je gebruikmaken van een gedeeld verwarmd zwembad, dat het gevoel van een privé-spa creëert. Voor de actievere gasten is er een fitnessruimte direct naast de woonkamer, zodat je geen dag hoeft over te slaan in je fitnessroutine.

Romantisch genieten van alle rust op vakantiehuisje Boomgaard

Ben je dus op zoek naar een romantische bestemming voor je volgende vakantie in Nederland? Deze vakantiehuisjes met jacuzzi bezorgen jou en je partner een onvergetelijke tijd in een prachtige omgeving. Vind gelijk jouw volgende droomlocatie op Vakantiehuisjes.nl



Auteur: Ferhat