Vakantiehuis, woning of villa in Almere zoeken

VAKANTIEHUIS, WONING OF VILLA IN ALMERE ZOEKEN

In 1976 werd de eerste woning in Almere gebouwd en al snel werden er ook vakantiehuizen in de buurt van deze stad gebouwd. De mooie omgeving en de rust spreekt immers niet alleen permanente bewoners aan. Almere werd genoemd naar de binnenzee die lag waar nu het IJsselmeer zich bevindt. De Germaanse naam voor groot meer was namelijk Almere. Deze nieuwe stad waar jouw vakantiehuisje staat, was bedoeld als de tweede grote stad in Flevoland na hoofdstad Lelystad. Maar Almere groeide zo snel, dat het Lelystad allang in inwonertal is voorbijgestreefd. Voor vakantiegangers werden er comfortabele vakantie appartementen, vakantiebungalows en andere accommodaties gerealiseerd. Almere is door zijn gunstige ligging zo dicht bij de randstad en toch in de natuur een populaire plaats geworden voor een mooie vakantie. Wellicht dat jij binnenkort ook hier van je welverdiende vakantie komt genieten? Lees meer 

Vakantiewoning in de natuur bij Almere 

Je vakantiewoning in Almere bevindt zich in een stad midden tussen de natuur. Flevoland is als nieuw land rijk aan groen en inmiddels heeft zich dat ontwikkeld tot recreatiegebied. In de omgeving van jouw Vakantiehuisjes bungalow zal je behalve groen dan ook altijd goede voorzieningen aantreffen, zoals vogelkijkhuisjes, bezoekerscentra of horecagelegenheden. Dicht bij de vakantiehuizen in Almere vind je bosgebieden langs de randmeren maar ook veel waterplezier in en rond de Oostvaardersplassen. Maar als jij ook af te toe een dagje in de grote stad wil doorbrengen is Amsterdam dichtbij. Met de trein ben je er zo! Natuurlijk kan je ook kiezen voor het oosten en richting Utrecht of Overijssel reizen. Vanuit Almere kan je echt alle kanten op. 

Maak jouw keuze voor een vakantiehuis in Almere bij Vakantiehuisjes.nl

Een luxe en royale vakantievilla in Almere met zwembad huren? Als je daarnaar op zoek bent, kun je die eenvoudig vinden in de overzichten op Vakantiehuisjes.nl. Met een muisklik vind je alle bijzonderheden van de vakantiehuizen die te huren zijn. Dit betreft niet alleen vakantiewoningen op parken, maar ook van particulieren. Dat maakt de keuze voor een vakantiehuis in Almere ruim en geeft jou alle vrijheid. Kijk dan ook meteen of je met hond welkom bent op je mogelijke vakantieadres. Vakantiehuizen worden steeds populairder in ons land en dat heeft natuurlijk een reden. Een vakantiehuis in Almere geeft je alle vrijheid om je vakantie in te richten op de manier zoals jij dat wilt. Met een vakantievilla in Almere of een vakantie appartement in Almere heb je een comfortabele uitvalsbasis om uitstapjes te maken, maar je kunt uiteraard ook gewoon een dagje relaxen in de vakantiewoning van jouw keuze. Maak het jezelf gemakkelijk en kijk voor je vakantiewoning in Almere op Vakantiehuisjes.nl.  Ook voor te koop aangeboden vakantiehuisjes.

5 tips in de omgeving van je vakantiehuisje Almere

Vakantiehuisjes.nl heeft de leukste bezienswaardigheden en activiteiten in Almere voor je op een rij gezet:

Urk

Slenterend door de smalle straatjes en stegen van Urk, heb je maar weinig verbeelding nodig om 100 jaar terug te gaan in de tijd. Het oude vissersdorpje heeft een charmante uitstraling.

Blote Voeten Zeebodempad

Bij Kraggenburg kan je een wandeling van 2,5 kilometer maken over de vroegere zeebodem. Bij voorkeur op blote voeten. Borden vertellen je alles over de geschiedenis en de natuur.

Orchideeënhoeve

In de Orchideeënhoeve is het ook warm als het buiten even wat minder weer is. In Luttelgeest kun je een wandeling maken door verschillende ‘werelddelen’ en genieten van prachtige bloemen.

Aviodrome

In dit lucht- en ruimtevaartmuseum in Lelystad kun je bijvoorbeeld achter het stuur zitten van een echte Boeing 747. In en buiten het gebouw zie je vele types vliegtuigen.

Bataviawerf

Ga kijken waar de Batavia en de 7 Provinciën van De Ruyter werden nagebouwd. Een leuke dag voor jong en oud!

Wil jij dit stukje Flevoland ontdekken? Boek dan nu jouw vakantiehuis in Almere op Vakantiehuisjes.nl.