Vakantiehuis in Noord Holland zoeken

VAKANTIEHUIS IN NOORD HOLLAND ZOEKEN

Noord-Holland is een zeer veelzijdige provincie. Als je en vakantiehuis in Noord-Holland huurt kun je genieten van een vakantie met heel veel mogelijkheden. Natuurlijk is er de lange kustlijn, met bekende badplaatsen als Bergen, Schoorl en Zandvoort. Je kun hier heerlijk genieten van het Noordzeestrand. Maar vanuit een vakantiewoning in Noord-Holland kun je ook een dagtrip maken naar Amsterdam, de bruisende hoofdstad van Nederland. Ook het eiland Texel behoort bij de provincie Noord-Holland. Vanuit de haven in Den Helder vaar je binnen een half uur naar dit gezellige eiland met de veerdienst. Lees meer 

Huur een gezellig vakantiehuis in Noord-Holland

Wil je je vakantie doorbrengen in Noord-Holland maar heb je geen zin in kamperen? Dan kun je een comfortabel vakantiehuis huren in Noord-Holland. Je vindt vakantiehuizen op gezellige parken met handige faciliteiten. Maar je kunt ook een vakantiehuis in Noord-Holland huren van een particulier eigenaar. Dit heeft als voordeel dat je direct met de huiseigenaar communiceert en dus ook vragen kunt stellen over bijvoorbeeld toegankelijkheid voor een rolstoelgebruiker. Daarnaast is het ook altijd verstandig te informeren of een hond is toegestaan als je je hond mee op vakantie wilt nemen. Als je een vakantiehuis in Noord-Holland aan de kust huurt kun je met je hond heerlijke strandwandelingen maken. Noord-Holland heeft vele kilometers strand waar je veilig van zon, zand en zee kunt genieten. In sommige badplaatsen is het in de zomermaanden erg druk, omdat ook veel toeristen uit Duitsland naar Nederland komen.

Bezoek bekende steden in Noord-Holland

Wanneer je je vakantie doorbrengt in een vakantiehuis in Noord-Holland dan kun je verschillende historische steden bezoeken. Alkmaar is bekend vanwege de kaasmarkt en in Den Helder is de Nederlandse marine gestationeerd. In alle steden kun je een stadswandeling maken die je langs alle historische gebouwen brengt. Je kunt de route kopen bij de plaatselijke VVV. Maar ook als je van winkelen houdt is Noord-Holland een prima provincie om je vakantie door te brengen. Natuurlijk is Amsterdam de shopping stad bij uitstek. Hier vind je de beroemde PC Hooftstraat maar ook de gezellige Albert Cuypmarkt. Een bezoekje aan dierentuin Artis is ook altijd leuk, zeker als je met je kinderen op vakantie bent.

Een fijne vakantiewoning huren via Vakantiehuisjes.nl

Via Vakantiehuisjes.nl kun je fijne vakantiewoningen in Noord-Holland huren. Wil je je vermogen investeren dan is een vakantiehuis kopen in Noord-Holland ook een optie. Je kunt uiteraard zelf gebruik maken van deze vakantiewoning maar je kunt in Noord-Holland ook je vakantiehuis verhuren. Dit kun je zelf regelen of uitbesteden aan een verhuurder. Een vakantiehuis aan zee in Noord-Holland is erg populair. Zowel bij toeristen uit Nederland als uit het buitenland.