Vakantiehuis, woning of villa in Noord-Holland zoeken

VAKANTIEHUIS, WONING OF VILLA IN NOORD-HOLLAND ZOEKEN

Noord-Holland is een zeer veelzijdige provincie. Als je en vakantiehuis in Noord-Holland huurt kun je genieten van een vakantie met heel veel mogelijkheden. Natuurlijk is er de lange kustlijn, met bekende badplaatsen als Bergen, Schoorl en Zandvoort. Je kun hier heerlijk genieten van het Noordzeestrand. Maar vanuit een vakantiewoning in Noord-Holland kun je ook een dagtrip maken naar Amsterdam, de bruisende hoofdstad van Nederland. Ook het eiland Texel behoort bij de provincie Noord-Holland. Vanuit de haven in Den Helder vaar je binnen een half uur naar dit gezellige eiland met de veerdienst. Lees meer 

Huur een gezellig vakantiehuis in Noord-Holland

Noord-Holland is een zeer veelzijdige provincie waar je prachtige vakantiebungalows vindt. Als je een vakantiehuis in Noord-Holland huurt kun je genieten van een vakantie met heel veel mogelijkheden. Natuurlijk is er de lange kustlijn, met bekende badplaatsen als Bergen, Schoorl en Zandvoort. Wil je een vakantiehuisje in Noord-Holland particulier huren, dan kun je ook heerlijk genieten van het Noordzeestrand. Maar vanuit een vakantiewoning in Noord-Holland kun je ook een dagtrip maken naar Amsterdam, de bruisende hoofdstad van Nederland. Ook het eiland Texel behoort bij de provincie Noord-Holland. Vanuit de haven in Den Helder vaar je binnen een halfuur naar dit gezellige eiland met de veerdienst.

Veelzijdige vakantie met een vakantiehuis in Noord-Holland

Wil je je vakantie doorbrengen in Noord-Holland maar heb je geen zin in kamperen? Dan kun je een comfortabel vakantiehuis huren in Noord-Holland. Je vindt vakantiehuizen in Noord-Holland op gezellige parken met handige faciliteiten. Maar je kunt ook een vakantiehuis in Noord-Holland huren van een particulier eigenaar. Dit heeft als voordeel dat je direct met de huiseigenaar communiceert en dus ook vragen kunt stellen over bijvoorbeeld toegankelijkheid voor een rolstoelgebruiker. Daarnaast is het ook altijd verstandig te informeren of een hond is toegestaan als je je hond mee op vakantie wilt nemen. Toe aan een vakantie aan zee? Als je een vakantiehuis in Noord-Holland aan de kust huurt, kun je met je hond heerlijke strandwandelingen maken. Noord-Holland heeft vele kilometers strand waar je veilig van zon, zand en zee kunt genieten. In sommige badplaatsen is het in de zomermaanden erg druk, omdat er veel toeristen uit Duitsland naar Nederland komen.

Top 5 steden in Noord-Holland

Wanneer je je vakantie doorbrengt in een van de luxe vakantiehuizen in Noord-Holland, dan kun je verschillende historische steden bezoeken.

Amsterdam

De hoofdstad Amsterdam mag je natuurlijk niet overslaan als je in een vakantiewoning in Noord-Holland verblijft. Je vindt hier de beroemde Kalverstraat, maar ook de PC Hooftstraat. Maar misschien houd jij meer van markten? Dan is je bezoek aan deze stad niet compleet zonder naar de Albert Cuypmarkt te gaan. Ben je met kinderen op vakantie? Dan liggen Artis en Madame Tussaud echt op jou te wachten.

Alkmaar

Alkmaar is bekend vanwege de kaasmarkt. Hier kun je een geweldige stadswandeling maken om alle historische gebouwen te ontdekken. De route hiervoor kun je aanschaffen bij de plaatselijke VVV.

Den Helder

In Den Helder is de Nederlandse marine gestationeerd. Bezoek zeker het Marinemuseum eens. De stad beschikt overigens ook over een mooi strand en vanaf hier is het slechts een oversteek met de boot naar Texel.

Haarlem

De stad Haarlem heeft een gezellig oud centrum en je kunt hier prima terecht als je van shoppen houdt. Een bezoekje aan de eeuwenoude Bavokerk is zeker een aanrader. Dit imposante gebouw zie je al van verre.

Zandvoort

Een dagje strand tijdens je verblijf in een vakantiehuis in Noord-Holland? Dan moet je zeker eens naar Zandvoort gaan. Deze badplaats is in alle seizoenen gezellig. Natuurlijk kun je ook een bezoekje brengen aan Circuit Zandvoort.

Een fijne vakantiewoning in Noord-Holland huren via Vakantiehuisjes.nl

Via Vakantiehuisjes.nl kun je fijne vakantiewoningen in Noord-Holland huren. Je kunt een vakantiehuisje in Noord-Holland particulier huren voor 2 personen, maar ook met groepen kun je hier terecht. Wat dacht je van een grote vakantievilla of vakantiebungalow voor 8 personen, 10 personen of 12 personen? Een vakantiehuis aan zee in Noord-Holland is erg populair. Zowel bij toeristen uit Nederland als uit het buitenland. Wil je je vermogen investeren, dan is een vakantiehuis in Noord-Holland kopen ook een optie. Je kunt uiteraard zelf gebruik maken van deze vakantiewoning, maar je kunt je vakantiehuisje ook verhuren. Dit kun je zelf regelen of uitbesteden aan een verhuurder.

Een vakantiehuis in Noord-Holland boeken? Kijk nu welk type vakantiewoning bij je past en huur jouw favoriet op Vakantiehuisjes.nl!