Vakantiehuis, woning of villa in Bergen op Zoom zoeken

VAKANTIEHUIS, WONING OF VILLA IN BERGEN OP ZOOM ZOEKEN

Een vakantiehuis in Bergen op Zoom brengt je in een historische plaats. De Romeinen hadden een offerplaats gemaakt op de plaats waar nu de Getrudiskerk staat. Een groot aantal munten en amforen zijn hier gevonden. Bergen op Zoom, waar jouw vakantiehuisje is gevestigd, kreeg stadsrechten in de 12e eeuw en werd toen een belangrijk handelscentrum. De prachtige oude binnenstad is te danken aan de welvaart die dat met zich meebracht. Maar natuurlijk is Bergen op Zoom ook zo geschikt als vakantieplaats, omdat je vanuit je vakantiehuisje zowel Noord-Brabant als België kunt bezoeken. Door die bijzondere ligging zijn er ook vele vakantiehuizen te vinden in de omgeving van Bergen op Zoom. Het mooie groene Brabantse landschap speelt daar ongetwijfeld ook een rol in. Kies bijvoorbeeld voor een vakantiehuis bij De Heide in Bergen op Zoom. Lees meer 

 

Brabant vanuit je vakantiewoning in Bergen op Zoom

Door de grote oppervlakte van de provincie zijn er ontelbare wandel- en fietsroutes te vinden. Deze komen vaak ook langs ijsboerderijen en knusse cafeetjes. Maar de grote steden bieden ook prachtige historische panden die je niet mag missen. Even buiten de stad kun je in een oud dorpje gaan uitrusten op een wrak bankje onder een eeuwenoude boom. Die afwisseling maakt Brabant zo bijzonder. Natuurlijk kun je vanuit Bergen op Zoom ook de grens over en richting Antwerpen in België vertrekken, misschien wel de mooiste stad in Vlaanderen. Wil je van de zon genieten en even helemaal tot rust komen dan kan dat een halfuurtje verderop in Zeeland. Op de lange en brede Zeeuwse stranden vind je altijd een mooi plekje. Ook wie van pretparken houdt, komt aan zijn trekken. De Efteling heeft inmiddels de faam als een van de mooiste parken in Europa.

Vakantiehuizen in Bergen op Zoom

Als jij op zoek bent naar een vakantievilla in Bergen op Zoom, dan kun je die zonder meer vinden op Vakantiehuisjes.nl. Kies bijvoorbeeld voor een luxe vakantiehuis bij De Heide in Bergen op Zoom of neem een appartement in het centrum. Niet alleen de vakantiebungalows op de vakantieparken zijn hier opgenomen maar ook de vakantiewoningen die worden verhuurd door particulieren. Op de site kan je meteen zien of een appartement geschikt is voor twee personen of meer. En natuurlijk zijn er ook vakantievilla's voor 10 personen of meer. De data waarop de vakantiehuizen beschikbaar zijn, kun je ook meteen checken. Een goede vakantie begint met het vinden van de juiste accommodatie Op Vakantiehuisjes.nl vind je huisjes in alle segmenten van goedkoop tot extra luxe. Dat is het voordeel van het huren van een vakantiewoning in Bergen op zoom. Jij weet zeker dat je een vakantievilla in Bergen op Zoom krijgt die van alle gemakken is voorzien!

5 tips voor Bergen op Zoom

Deze 5 zaken mag je beslist niet missen als je in een vakantiehuis in Bergen op Zoom verblijft:

1. Het Markiezenhof

Het Markiezenhof is een prachtig gebouw dat vrij toegankelijk is voor bezoekers. Omdat er hier ook getrouwd kan worden is het een van de markantste punten van Bergen op Zoom.

2. Gevangenpoort

Luister maar eens naar de gids welke gruwelijkheden zich hier hebben afgespeeld. Niet echt geschikt voor jonge vakantiegangers, maar het bouwwerk is de moeite van een bezoek echt waard.

3. Klimbos

In de buurt van je vakantiehuisje vind je het Klimbos. Een leuk uitje voor jong en oud en even sportief bezig zijn. Er zijn ook klimbomen voor de minder sportieve vaders uiteraard.

4. Gertrudiskerk

Een mooie kerk met een boeiende geschiedenis. Ook de leek zal opvallen dat er vele verschillende bouwstijlen zijn gebruikt. Mooi van binnen en van buiten.

5. Canadese oorlogsbegraafplaats

Sommige dingen mogen nooit vergeten worden. Vele Canadezen gaven hun leven in de oorlog die eigenlijk niet die van hen was.

Een vakantiewoning in Bergen op Zoom huren? Kies vandaag nog jouw favoriet op Vakantiehuisjes.nl!