Vakantiehuis in Utrecht zoeken

VAKANTIEHUIS IN UTRECHT ZOEKEN

Utrecht is de ideale provincie om je vakantie door te brengen. Je vindt er verrassend veel groen en je zit nergens zo centraal in het land als in deze provincie. Een vakantiehuis in Utrecht huren is dan ook een prima keuze. Vanuit Utrecht bezoek je eenvoudig en snel andere provincies van Nederland. Het vlakke Flevoland ligt vlakbij, maar ook een bezoek aan Amsterdam behoort tot de mogelijkheden. De treinverbindingen tussen Utrecht CS en Amsterdam zijn uitstekend. Huur je een vakantiewoning in Utrecht dan biedt dit prima mogelijkheden voor een zeer afwisselende vakantie in eigen land. Lees meer 

Populaire bestemmingen in Utrecht

Geniet van de natuur op de Utrechtse Heuvelrug

Het unieke van de provincie Utrecht is dat het veel dingen combineert. Je vindt er grote steden, met de stad Utrecht als belangrijkste trekpleister. Maar je kunt ook de rust opzoeken door een vakantiehuis op de Utrechtse Heuvelrug te huren. Ver weg van het drukke stadsgewoel kom je helemaal tot rust. De Utrechtse Heuvelrug is niet aangelegd maar op natuurlijke wijze ontstaan. De Heuvelrug loopt van Huizen in Noord-Holland tot aan Rhenen. De Utrechtse Heuvelrug is ontstaan in de ijstijd, zo’n 150.000 jaar geleden. Zand en grind dat door de rivieren de Rijn en de Maas was meegevoerd werden in deze periode opgestuwd tot natuurlijke heuvels die tot wel 50 meter of meer boven zeeniveau reikten. De bekendste “berg” van de Utrechtse Heuvelrug is de Grebbeberg, waar aan het begin van de Tweede Wereldoorlog strijd werd geleverd tegen de Duitse invasie. De hoogste berg is de Amerongse Berg, die iets meer dan 69 meter hoog is. Je kunt een vakantiehuis in de regio van de Utrechtse Heuvelrug ook particulier huren van de eigenaar.

Geniet van je vakantiehuisje in Utrecht

Een vakantiehuisje huren in Utrecht geeft je de garantie van een leuke en afwisselende vakantie. Je kunt in de omgeving mooie fietstochten en wandelingen maken. De provincie biedt verrassend veel groen ondanks dat dat deze tot de Randstad wordt gerekend. Je kunt een huis in de stad Utrecht huren, maar ook een vakantiehuis in de omgeving van Utrecht stad behoort natuurlijk tot de mogelijkheden. Vanuit je vakantiehuis in de provincie Utrecht kun je verschillende leuke uitstapjes maken. Een aantal pretparken en dierentuinen ligt op relatief korte afstand. In Utrecht stad vind je verschillende musea, waaronder het Spoorwegmuseum dat per trein bereikbaar is. Vakantiewoningen in Utrecht zijn ook te huur voor grotere gezelschappen. Je kunt een vakantiehuis in Utrecht huren voor acht personen of tien personen. Maar ook als je met zijn tweetjes op vakantie gaat is een vakantiebungalow in Utrecht snel geboekt.

Boek direct jouw ideale vakantiewoning in Utrecht via Vakantiehuisjes.nl

Ben je op zoek naar een leuke vakantiebungalow in Utrecht? Bekijk dan het ruime aanbod op Vakantiehuisjes.nl en reserveer direct een mooi vakantiehuis in Utrecht. Je kunt kiezen uit gezellige bungalows of een royale vakantievilla. Je geniet van een heerlijke en welverdiende vakantie, in een vakantiewoning in Utrecht die van alle gemakken is voorzien.