Vakantiehuis, woning of villa in Den Helder zoeken

VAKANTIEHUIS, WONING OF VILLA IN DEN HELDER ZOEKEN

Je vakantiehuis in Den Helder staat in de noordelijkste gemeente van het vasteland van Noord-Holland. Tot 1928 werden er allerlei namen gebruikt voor Den Helder, maar dat zorgde voor zoveel onduidelijkheid dat de naam in dat jaar officieel vastgesteld werd. Jouw vakantiehuisje staat in een bijzondere plaats. Door de strategische ligging aan zee werd het gebied al bewoond in de 10e eeuw. Maar stormvloeden zorgden ervoor dat het centrum van het dorp in die tijd tot een eiland werd. Pas door betere bescherming tegen het water kon de stad haar inwoners meer veiligheid bieden. Vandaag de dag hou je in alle vakantiehuizen bij Den Helder de voeten droog. In de 20e eeuw werd Den Helder de belangrijkste marinehaven van ons land en dat is het nog steeds. Den Helder Airport is een van de grootse luchthavens voor de offshore-industrie in Noordwest-Europa. Een vakantiehuis in in Den Helder huren doe je omdat er zoveel te beleven valt in dit gebied. Kies voor een comfortabele Vakantiehuisjes bungalow in of in de buurt van Den Helder. Lees meer 

Een vakantiewoning in Den Helder, op de kop van Noord-Holland  

Een vakantiebungalow in Den Helder betekent dat je de kop van Noord-Holland kan gaan verkennen. Je vindt hier drie verschillende kusten: Noordzee, Waddenzee en IJsselmeer. Over een afstand van maar liefst 30 kilometer kun je genieten van speciale familiestranden, maar ook van bijzondere kite-hotspots. In Den Helder kan je smullen van dagverse vis en van folklore in het mooie Schagen. Maar er zijn in dit gebied ook 115 wandelroutes langs de mooiste plekjes en bijzondere natuur. En ben je wel weer toe aan een dagje grote stad? Vanuit je vakantiewoning in Den Helder ben je in korte tijd in Amsterdam. Maar je kunt natuurlijk ook oversteken naar de mooie provincie Friesland.

Een mooie keuze in vakantiehuizen in den Helder

Op Vakantiehuisjes.nl staat een compleet overzicht van vakantiehuizen in Den Helder. Niet alleen in parken maar ook vakantiewoningen te huur aangeboden door particulieren. Met een klik van je muis zie je voor hoeveel personen de vakantiewoningen geschikt zijn. Natuurlijk zijn er appartementen voor 2 personen, maar je kunt ook kiezen voor een vakantievilla in Den Helder waar je met 10 of meer personen terecht kunt. Je ziet meteen op welke data je favoriete vakantievilla in Den Helder beschikbaar is, zodat je weet waar je aan toe bent. Wil je met hond op vakantie dan is het verstandig vooraf te checken of de eigenaar van de vakantiehuizen daar geen problemen mee heeft. Een vakantiewoning is een comfortabele manier om je vakantie door te brengen waarbij je alle vrijheid hebt om volgens jouw ritme te leven. Op Vakantiehuisjes.nl staan ook vakantiehuizen die te koop worden aangeboden in Den Helder of in de omgeving ervan.

5 bezienswaardigheden in Den Helder

Vakantiehuisjes.nl heeft voor jou de leukste activiteiten en bezienswaardigheden in Den Helder op een rijtje gezet:

Marinemuseum

Een museum dat veel groter is dan je zou verwachten. Kijk wat er sinds de oudheid is gebeurd op scheepvaartgebied dankzij de mooie collecties.

Fort Kijkduin

Een leuke dag voor jong en oud. Het aquarium zal zeker je aandacht trekken. Maar ga beslist ook mee met een interessante rondleiding door het gebouw.

Oranjerie De Groene Parel

Deze mooie tuin met zijn Japanse inslag is echt uniek in Nederland. Kinderen zullen altijd gefascineerd raken door de vlinderkas met zijn geweldige kleurenpracht.

Donkere Duinen

Wandel door dit bijzondere natuurgebied richting duinen en strand, Vooral een aanrader in de herfst. Let eens op de grote aantallen vogels die je hier ziet.

Nationaal Reddingmuseum

In de buurt van de woeste zee is een reddingswezen altijd noodzakelijk geweest. Het Nationaal Reddingmuseum geeft een mooi overzicht door de eeuwen heen.    

Kijk jij al uit naar je vakantie? Huur een vakantiewoning in Den Helder via Vakantiehuisjes.nl om optimaal ervan te genieten!