Vakantiehuis, woning of villa in Loosdrecht zoeken

VAKANTIEHUIS, WONING OF VILLA IN LOOSDRECHT ZOEKEN

Jouw vakantiewoning in Loosdrecht heeft natuurlijk ook alles te maken met de Loosdrechtse Plassen in de buurt. In dit deel van Noord-Holland staan al sinds oudsher veel vakantiehuizen. De Loosdrechtse Plassen zijn namelijk een van de meest populaire watersportgebieden van ons land. De zeven aangrenzende recreatieplassen zijn ontstaan door turfwinning in de 16e eeuw. Het feit dat de plassen zonder aparte vaarwegen te bereiken zijn, maakt het extra bijzonder. Maar niet alleen watersporters kiezen voor een vakantiehuis aan de Loosdrechtse Plassen. De natuur in de omgeving is mooi en rustig. Daarbij kan je vanuit een Vakantiehuisjes bungalow in Loosdrecht ook makkelijk een aantal andere interessante plaatsen in de omgeving bekijken. Vakantie vieren in Nederland is altijd een succes als je een leuk vakantiehuisje in of in de buurt van Loosdrecht boekt.  Lees meer 

 

Vakantiewoning in Loosdrecht voor een vakantie aan het water

In Loosdrecht een vakantiehuis huren? Een vakantiebungalow in Loosdrecht is de droom van vele watersportfans. Wie wil er nu niet genieten van het varen op de schitterende Loosdrechtse Plassen. Maar de ligging van Loosdrecht betekent ook dat jij je in het centrum van het land bevindt. Overal in de nabije omgeving is mooie natuur te vinden maar ook grote steden. Amsterdam en Utrecht zijn mooie plaatsen voor een citytrip. Maar natuurlijk kan je ook iets verder naar het Noord-Hollandse strand als het weer dat aantrekkelijk maakt. Al bevind je je in een vakantiewoning in Loosdrecht in de buurt van de Randstad, toch kan je hier overal nog rustige natuur vinden. Ook voor mooie wandel- en fietstochten is een vakantiehuis in Loosdrecht de perfecte keuze. Kies voor de vele routes die zijn uitgezet om je het mooiste te laten zien van deze waterrijke omgeving. Met een vakantiehuis in Loosdrecht zit je altijd goed.        

Grote keuze in vakantiehuisjes in Loosdrecht

In Loosdrecht denk je natuurlijk als snel aan een vakantiebungalow aan het water met boot. Maar ook hier heb je een ruime keuze in vakantiehuisjes. Er zijn diverse parken in de omgeving van Loosdrecht. Zo vind je zeker een vakantiehuis aan de Loosdrechtse Plassen. Deze kan je vinden op Vakantiehuisjes.nl. Maar ook particulieren bieden hier hun vakantiewoning aan op de tijdstippen dat ze die niet zelf gebruiken. Dat maakt de keuze wel erg groot, van een appartement voor twee personen tot een vakantievilla voor 10 personen of meer. Met een klik van de muis kun je op Vakantiehuisjes.nl de bijzonderheden en de data van beschikbaarheid zien. Een vakantiehuis in Loosdrecht biedt je vrijheid en is een mooie uitvalsbasis op diverse activiteiten te ondernemen. En als jij dat wilt kan je natuurlijk ook bijvoorbeeld ook de maaltijden genieten in je gehuurde vakantieverblijf. Een ingerichte keuken hoort erbij.

5 bezienswaardigheden in Loosdrecht

Vakantiehuisjes.nl heeft de leukste bezienswaardigheden en activiteiten van Loosdrecht op een rijtje gezet voor je:

Kasteelmuseum Sypesteyn

Dit bijzondere kasteelmuseum is tot stand gekomen dankzij Jonkheer Henri van Sypesteyn in de 20e eeuw. Je vindt er een mooie collectie porselein en stijlvolle tuinen.

Fort Spion

Wil je rondkijken bij echte ouderwetse kanonnen en ook zien hoe een bomvrij wachthuis er vroeger uitzag. Dit fort maakte deel uit van de Nieuwe Hollandse Waterlinie.

Rondvaart Loosdrechtse plassen

Als je niet met een eigen boot het water opgaat, kan je de Loosdrechtse Plassen gaan bewonderen in een rondvaartboot. De schipper vertelt je dan alles over geschiedenis en de natuur van het gebied.

's-Graveland

Hier kun je genieten van de statige panden die rijke kooplieden in de gouden eeuw in dit gebied lieten bouwen. De totale wandeling is 17 (!) kilometer lang maar je kan ook een korte route volgen.

Kasteel Nederhorst

Dit mooie kasteel is beslist een bezoekje waard. Het origineel werd in de 1672 door Fransen afgebrand. Maar in de 18e eeuw werd het kasteel prachtig herbouwd. 

Heb je in Loosdrecht een vakantiehuis gezien dat bij je past? Huur het nu op Vakantiehuisjes.nl!