Vakantiehuis in Antwerpen zoeken

VAKANTIEHUIS IN ANTWERPEN ZOEKEN

Eén van de leukste steden van België is Antwerpen. Je kunt er heerlijk winkelen en natuurlijk is er de bekende dierentuin de Zoo van Antwerpen, vlakbij het treinstation. Een ander groot voordeel van Antwerpen is dat het vanuit Nederland vlakbij is. Een uurtje rijden over de Nederlandse grens en je bent op je bestemming. Maar Antwerpen is niet alleen een stad, het is ook een regio in België. Antwerpen is de enige volledig Nederlandstalige provincie van België. Antwerpen kent geen taalfaciliteiten, wat wil zeggen dat gemeenten hun diensten indien gewenst ook in een andere taal moeten aanbieden. Huur je een vakantiehuis in Antwerpen dan krijg je dus altijd te maken met een Nederlands sprekende eigenaar. Lees meer 

Populaire bestemmingen in Antwerpen

Huur een vakantiewoning in Antwerpen

Een vakantiewoning huren in Antwerpen kan om verschillende redenen. Je kunt uiteraard je vakantie doorbrengen in de regio. Maar je kunt ook de verschillende festivals bezoeken die in de zomer worden georganiseerd. Tomorrowland is wellicht in Nederland daarvan de bekendste. Maar ook worden in het overwegend katholieke Antwerpen jaarlijks meerdere processies gelopen. Ook daar komen vaak veel toeristen op af. Wanneer je er voor enkele dagen logeert kun je ook een vakantieappartement in Antwerpen huren. Dit is vaak goedkoper dan een vakantiehuis en je beschikt er desondanks over alle noodzakelijke faciliteiten.

De regio Antwerpen is eenvoudig bereikbaar

Wil je een vakantiehuis huren in Antwerpen dan hoef je je geen zorgen te maken over hoe je je vakantiebestemming bereikt. Als je geen eigen vervoer hebt dan kun je vanuit Nederland rechtstreeks met de trein naar Antwerpen reizen. Deze trein vertrekt vanuit Breda. Wanneer je vakantiebestemming zich in de regio bevindt kun je vanaf het Centraal Station van Antwerpen per bus of per trein verder reizen. Vanaf je vakantiebestemming kun je vervolgens leuke uitstapjes maken naar andere regio’s zoals bijvoorbeeld de Belgische kust of de regio rond Luik. Het voordeel van een relatief klein land is dat je veel kunt zien in een beperkte periode. De afstanden zijn kort en per trein of auto ben je in een paar uur op je bestemming.

Huur je vakantiehuis in Antwerpen direct via vakantiehuisjes.nl

Wil je in Antwerpen een vakantiehuis huren? Bekijk dan het aanbod op Vakantiehuisjes.nl. Zo vind je gemakkelijk en snel een leuk appartement of een ruime vakantiewoning voor jou en je gezin. Je kunt de beschikbaarheid direct controleren op de website en als het vakantiehuis in Antwerpen je aanspreekt kun je direct reserveren. Houd er rekening mee dat het tijdens bepaalde vakantieperiodes of evenementen druk kan zijn. Wil je niet achter het net vissen, huur je vakantiewoning in Antwerpen dan op tijd.