Vakantiehuis, woning of villa in Beieren zoeken

VAKANTIEHUIS, WONING OF VILLA IN BEIEREN ZOEKEN

Er zijn veel vakantiehuizen in Beieren in Duitsland te vinden. Beieren is de grootste deelrepubliek van het land en kent een rijke geschiedenis van zelfbestuur in de afgelopen eeuwen. Beieren werd zowel door koningen als hertogen geregeerd. De deelstaat is altijd zeer welvarend geweest. De hoofdstad is München, een van de bekendste steden van Duitsland, onder andere vanwege de wereldberoemde voetbalclub Bayern München. Beieren wordt al vele decennia onafgebroken geregeerd door de Christendemocratische CSU. De staat Beieren grenst aan onder meer Zwitserland en Oostenrijk en de Duitse deelstaten Hessen en Thüringen. Dit biedt dus veel mogelijkheden tot het maken van uitstapjes als je een vakantiewoning in Beieren huurt. Je kunt ook een vakantiehuis in Beieren particulier huren, je doet dan rechtstreeks zaken met de eigenaar van de vakantievilla. Lees meer 

Populaire bestemmingen in Beieren

Vakantie in de Beierse Alpen

Houd je van bergbeklimmen of doe je graag aan wintersport? Dan is een vakantie in Beieren ideaal. In de winter ligt er meestal veel sneeuw in de Beierse Alpen. Je vindt hier prima skigebieden. Je kunt een vakantiehuis in de Beierse Alpen huren voor een mooie vakantie in de zomer of een sportieve wintersportvakantie. Ook het Beierse Woud is erg populair vanwege de prachtige natuur. Een vakantiehuis in het Beierse Woud behoort eveneens tot de mogelijkheden. Je kunt in een oogopslag zien of je ook met hond welkom bent in deze vakantiehuizen in Beieren in Duitsland. Je kunt vanuit je vakantiewoning in Beieren leuke uitstapjes maken naar plaatsen in de omgeving. Ga gezellig een dagje winkelen in München of Wurzburg. Of steek de grens over voor een dagje Oostenrijk of Zwitserland. Het makkelijke is dat in de gehele regio Duits wordt gesproken. Als je deze taal beheerst, kun je je zowel in Duitsland als in Zwitserland en Oostenrijk prima verstaanbaar maken. Ook in Tsjechië, dat eveneens aan Beieren grenst, verstaat en spreekt men over het algemeen Duits.

Wintersport en bergwandelingen in Beieren

De Beierse Alpen zijn de hoogste bergen van heel Duitsland. Hier vind je onder andere de bekende Zugspitze. Dit gebied is dan ook erg populair voor wintersporters. Maar ook in de zomermaanden trekken de vakantiehuizen in Beieren veel toeristen. Je kunt onder andere een vakantiehuis in Beieren huren met zwembad, zodat je op warme zomerdagen verkoeling kunt zoeken. Een knus vakantiehuisje in Beieren in Duitsland behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Een ideale manier om de dagelijkse drukte te ontvluchten. Maak mooie bergwandelingen en geniet van de rust en ruimte waar het in Nederland nog wel eens aan ontbreekt.

Reserveer direct een fijne vakantiewoning in Beieren via Vakantiehuisjes.nl

Wanneer je op zoek bent naar een vakantiehuis in Beieren, dan kun je direct je keuze maken via Vakantiehuisjes.nl. Je kunt jouw ideale vakantiehuis uitzoeken uit ons royale aanbod van vakantiewoningen. Je kunt niet alleen op een park verblijven, maar je kunt ook een vakantiehuis in Beieren particulier huren. Bovendien heb je de keuze uit kleinere of grotere vakantiehuizen. Zo kun je ook met groepen prima in deze Duitse regio verblijven. Op Vakantiehuisjes.nl kun je eenvoudig selecteren op het aantal mensen waarmee je reist. Kijk bijvoorbeeld eens naar de vakantiehuizen voor 20 personen. Of je nu naar de Beierse Alpen wilt of toch kiest voor een stedentrip in München, je vindt altijd een vakantiehuis in Beieren dat bij je past.

Verzeker jezelf van een mooie zomervakantie of een geslaagde trip voor de wintersport. Boek vandaag nog een comfortabele vakantiewoning in Beieren via Vakantiehuisjes.nl!