Vakantiehuis, woning of villa in Zakynthos zoeken

VAKANTIEHUIS, WONING OF VILLA IN ZAKYNTHOS ZOEKEN

Kies je op Zakynthos voor een vakantiehuis, dan beland je op een van de Ionische eilanden die tot Griekenland behoren. Als je kiest voor een Vakantiehuisjes bungalow op Zakynthos, dan verblijf je op het mest zuidelijke eiland van de groep. Het is het op twee na grootste eiland en alleen Kefalonia en Corfu zijn groter. De oppervlakte van het eiland is ongeveer 400 km2 en de lengte van de kust is bijna 150 kilometer. Het klimaat op Zakynthos is mediterraan en in de zomer valt er nauwelijks regen. Op Zakynthos zie je in de steden en dorpjes nog duidelijk Italiaanse invloeden. Het eiland is dan ook lange tijd bezet geweest door Venetië in de tijd dat deze stadstaat een machtige vloot had. Zakynthos heeft ook een belangrijk natuurgebied omdat de beschermde Caretta Caretta schilpadden hier hun eieren komen leggen aan de kust van Kalamaki in het oosten. Een vakantiehuis op Zakynthos is niet alleen geschikt om te relaxen, maar ook als je wat wilt zien tijdens je vakantie. Lees meer 

Een heerlijke vakantie op Zakynthos in een vakantiehuis

Zakynthos heeft zandstranden en rotsachtige baaien. De zandstranden vind je in het algemeen in het oosten en het zuiden. Omdat de rotskust vooral uit kalkachtig gesteente is gevormd zijn er veel grotten ontstaan waarvan er enkele onder water doorlopen. De hoofdstad van Zakynthos is Zakynthos-Stad. Je kan hier in de bouwstijl van de huizen nog heel duidelijk de Italiaanse invloeden bespeuren. De belangrijkste bezienswaardigheden zijn het Byzantijns museum en de kerk Agios Dionysos. Een bezoek aan het Venetiaanse Kastro van de stad mag je eigenlijk niet overslaan. Deze wijk steekt hoog boven de stad uit en je hebt hier een prachtig uitzicht over het hele eiland. Als je wilt wandelen is het schiereiland Vassilikos een goede keuze. Ook hier vind je prachtige stranden. Maar tevens een scheepswrak en een marinepark. Als je de blauwe grotten wil bezoeken, moet dat met een gids.

Vakantiehuisjes te huur op Zakynthos

Op Zakynthos het juiste vakantiehuis vinden? De vakantiehuizen die te huur staan op Zakynthos kun je vinden op Vakantiehuisjes.nl. Zoek jij een vakantievilla op Zakynthos? Uiteraard is de keuze ruim en kun je kiezen voor een luxe vakantievilla met privé zwembad maar ook voor een knus vakantie appartement voor twee personen. In de specificaties kan je precies zien welk vakantiehuis op Zakynthos met zwembad er beschikbaar is. Het huren van een vakantiehuisje biedt jou alle vrijheid op vakantie Je weet dat er voldoende ruimte is voor je hele gezelschap en dat de vakantiewoning van alle gemakken is voorzien. Kijk snel of de vakantievilla op Zakynthos van jouw voorkeur beschikbaar is tijdens jouw vakantie. Op Vakantiehuisjes.nl kun je dat online checken. Geniet van de prachtige omgeving op Zakynthos. 

5 tips op Zakynthos

Een vakantiehuis op Zakynthos met zwembad gevonden? Natuurlijk wil je dan je uitstapjes gaan plannen. Op het mooie Zakynthos kun je onder meer het volgende gaan bewonderen:

Marathonissi

De onderwaterwereld is bij Marathonissi bijzonder mooi. Als je van snorkelen of duiken houdt, mag je deze locatie niet overslaan.

Shipwreck Beach

Navagio Beach zoals dit strand ook wordt genoemd is alleen bereikbaar vanaf de zee. Maar het prachtige witte strand en de blauwe zee maken dat tochtje tot een genoegen.

Kaap Skinari

De mooiste ondergrondse grot ligt recht onder de vuurtoren. Deze blauwe grotten kan je via excursieboten gaan bewonderen.

Agios Georgios

Een oud klooster in een prachtige omgeving. Vergeet niet om de natuur in de buurt van het klooster te bezoeken nadat je het gebouw hebt bekeken.

Keri

Dit is een traditioneel Grieks bergdorpje zoals je dat ook in de film zal zien. Geniet van het uitzicht en de gastvrijheid.  

Toe aan vakantie? Via Vakantiehuisjes kun je nu je vakantiehuis op Zakynthos in Griekenland al regelen.