Logo Vakantiehuisjes.nl Logo Vakantiehuisjes.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

Vakantiehuizen Barcelona

Barcelona is de grootste stad in de autonome regio Catalonië. Jouw vakantiehuis in Barcelona staat in een oude stad. De legende zegt dat Hannibal Barcelona heeft gesticht. Maar er zijn ook al sporen van bewoning aangetroffen die dateren van 2.000 jaar voor Christus. Veel toeristen gaan naar Barcelona vanwege de schitterende architectuur en dat is volkomen terecht. Maar Barcelona is ook een havenstad die is gelegen aan de Middellandse zee en eigen stranden heeft. Een vakantiehuis in Barcelona is dus een mooi uitgangspunt voor een gevarieerde vakantie in Spanje. Het internationale vliegveld van de stad ontvangt ieder jaar miljoenen toeristen die een belevenis te wachten staat. Barcelona heeft een mediterraan klimaat met lange warme zomers en milde winters. De vakantiehuizen zijn er dan ook twaalf maanden per jaar bezet. Wat dacht je van een vakantiehuis in Barcelona aan het strand? Het openbaar vervoer in de stad is goed. Meer lezen
Vakantiehuizen Barcelona
28 Accommodaties
28 Accommodaties
Afstand
Prijs
7 gasten 3 slaapkamers 2 badkamers
Wasmachine
Wifi
Airco
6 gasten 3 slaapkamers 2 badkamers
Wasmachine
Wifi
Airco
Toon 1 vergelijkbaar Vakantiehuisje
8 gasten 3 slaapkamers 2 badkamers
Wifi
Toon 3 vergelijkbare Vakantiehuisjes
4 gasten 2 slaapkamers 1 badkamers
Wasmachine
Wifi
Airco
2 gasten 4 slaapkamers 1 badkamers
Wifi
Toon 1 vergelijkbaar Vakantiehuisje
6 gasten 4 slaapkamers 1 badkamers
Wifi
Toon 2 vergelijkbare Vakantiehuisjes
5 gasten 3 slaapkamers 2 badkamers
Wasmachine
Wifi
Airco
Toon 1 vergelijkbaar Vakantiehuisje
8 gasten 5 slaapkamers 2 badkamers
Wasmachine
Wifi
Airco
3 gasten 2 slaapkamers 1 badkamers
Wasmachine
Airco
4 gasten 3 slaapkamers 1 badkamers
Wasmachine
Wifi
Airco
6 gasten 4 slaapkamers 2 badkamers
Wasmachine
Wifi
Airco
3 gasten 2 slaapkamers 1 badkamers
Wasmachine
Wifi
2 gasten 1 slaapkamers 1 badkamers
Wasmachine
Wifi
Airco
5 gasten 3 slaapkamers 1 badkamers
Wasmachine
Wifi
Airco
6 gasten 3 slaapkamers 1 badkamers
Wasmachine
Wifi
Airco
4 gasten 2 slaapkamers 2 badkamers
Wasmachine
Wifi
Airco

Geniet van Barcelona vanuit een vakantiehuis

Catalonië heeft nog meer te bieden dan alleen Barcelona. Zo zijn er in de omgeving de stranden aan de Costa Brava die ieder jaar vele toeristen lokken. Hier vind je ook de toeristenplaatsen die iedere Nederlander bekend in de oren zullen klinken, zoals Salou, Lloret del Mar en Sitges. Wie houdt van watersport kan hier alles soorten beoefenen of daarnaar kijken. Natuurlijk kun je ook een vakantiehuis in Barcelona aan het strand boeken. Meer van een actieve vakantie in de sneeuw? In de Pyreneeën is wintersport mogelijk. De natuurliefhebber kan zijn hart ophalen in de nationale parken van Estany de Sant Maurici en Aiguestortes. Eten doet men hier graag en lekker en dat hoeft niet altijd met heel bijzondere ingrediënten te zijn. Zo is een zeer smakelijk gerecht ‘pa amb tomaquet’, dat bestaat uit brood en tomaten, echt een aanrader. En Barcelona zelf is natuurlijk de kers op deze mooie taart. Het is de hoofdstad van het modernisme als het aankomt op architectuur, maar je kunt hier ook shoppen op ieder niveau. Dat geldt ook voor het uitgaan.

De soorten vakantiehuizen in Barcelona

In Barcelona een vakantiehuis huren doe je bij Vakantiehuisjes.nl. Ook in dit bijzondere deel van Spanje kan je kiezen voor vakantiebungalows op parken met zwembad voor comfort en ontspanning. Maar er zijn ook verschillende types vakantiehuizen beschikbaar van particulieren. Misschien vind je dus ook dat knusse appartement dat jij zo graag wou boeken voor je geliefde. Op Vakantiehuisjes.nl kun je meteen alle specificaties opvragen als je in Barcelona een vakantiehuis hebt gezien, zodat jij kunt beoordelen of het vakantiehuis voldoet aan de wensen van jouw reisgezelschap. Heb je iets gevonden naar je smaak, bijvoorbeeld een vakantiehuis in Barcelona met zwembad, dan is het op Vakantiehuisjes.nl ook meteen mogelijk om te checken of deze huisjes beschikbaar zijn gedurende de periode dat jij op vakantie gaat. Een vakantiewoning huren betekent comfort ruimte en alle moderne gemakken, en Vakantiehuisjes.nl maakt het eenvoudig om te boeken.

5 aanraders in Barcelona

Vanuit je vakantiehuis in Barcelona met zwembad geniet je natuurlijk optimaal van de stad. De volgende vijf bezienswaardigheden in de buurt van je vakantievilla zijn een must.

Sagrada Familia

Deze onvoltooide kathedraal van Gaudi is het meest bezochte en bekende gebouw in Barcelona. De Sagrada Familia mag je dan ook zeker niet missen.

Park Güell

Dit mooie park moet je gezien hebben. Let wel op dat er vanwege de drukte soms maar een beperkt aantal bezoekers wordt toegelaten. Koop op tijd een kaartje.

Picasso museum

Picasso heeft en groot deel van zijn leven in Barcelona gewoond. Het museum heeft meer dan 4000 kunstwerken van hem.

Las Ramblas

Dit is de drukste straat in de stad met onder meer de bekende bloemenstalletjes.

Parc de Monjuïc

De hoogste berg van de stad heeft onder meer een magische fontein die een show verzorgd middels een combinatie van water en licht. Hier staat ook het Olympisch stadion.   

Kies meteen jouw vakantiewoning in Barcelona en boek die vandaag nog op Vakantiehuisjes.nl.