Logo Vakantiehuisjes.nl Logo Vakantiehuisjes.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

Vakantiehuizen aan een rivier of meer

Water heeft vrijwel altijd een ontspannende werking op de mens. Als je op vakantie een vakantiewoning aan een meer of rivier boekt, kun je hier optimaal van profiteren. Uiteraard zijn juist op deze plaatsen veel vakantieverblijven beschikbaar. Op Vakantiehuisjes.nl vind je een overzicht van accommodatie aan meren en rivieren in Nederland en andere populaire vakantieoorden. Er staan niet alleen vakantiebungalows op parken vermeld, maar ook vakantiehuisjes die door particulieren worden aangeboden. De keuze voor jou is daardoor extra groot. Alle informatie over inrichting, voorzieningen en ligging is beschikbaar. Als het vakantiehuis in het buitenland is gelegen, kun je in voorkomende gevallen ook meteen zien of er sprake is van een Nederlandse eigenaar. Dat maakt de communicatie soms een stuk eenvoudiger. Als jij een accommodatie hebt gevonden die jou wel aanstaat, kun je op Vakantiehuisjes.nl ook direct online zien wanneer deze woning nog te huur is. Dat maakt het huren van het onderkomen van jouw keuze dan ook erg makkelijk. Wil je meteen boeken, dan is dat in een paar stappen gebeurd dankzij de gebruiksvriendelijke menu’s.
Vakantiehuizen aan een rivier of meer
352 Accommodaties
352 Accommodaties
Prijs
6 gasten 2 slaapkamers 1 badkamers
5 gasten 2 slaapkamers 1 badkamers
4 gasten 2 slaapkamers 1 badkamers
3 gasten 2 slaapkamers 1 badkamers
2 gasten 2 slaapkamers 1 badkamers
16 gasten 7 slaapkamers 3 badkamers
Honden toegestaan
Bubbelbad / Hot tub
Wifi
6 gasten 3 slaapkamers 3 badkamers
Sauna
Bubbelbad / Hot tub
Zwembad (prive)
Airco
10 gasten 4 slaapkamers 4 badkamers
Honden toegestaan
Wasmachine
Zwembad (prive)
8 gasten 4 slaapkamers 3 badkamers
Sauna
Bubbelbad / Hot tub
Airco
Wifi
4 gasten 2 slaapkamers 1 badkamers
Sauna
8 gasten 4 slaapkamers 2 badkamers
Wasmachine
Airco
Wifi
4 gasten 2 slaapkamers 1 badkamers
Honden toegestaan
Wasmachine
6 gasten 2 slaapkamers 2 badkamers
Honden toegestaan
Wasmachine
Wifi
5 gasten 2 slaapkamers 2 badkamers
Honden toegestaan
Wasmachine
Wifi
5 gasten 3 slaapkamers 1 badkamers
Honden toegestaan
Wasmachine
Wifi
4 gasten 2 slaapkamers 1 badkamers
Honden toegestaan

Vakantiewoningen aan het water

Een vakantiehuis aan een rivier of meer huren is vaak het begin van een geslaagde vakantie. Een vakantiewoning biedt immers ook vele mogelijkheden. Ga jij op stap voor een romantisch uitje met je partner, dan is er zeker een knus appartement aan een meer of rivier beschikbaar. Maar ook voor grotere groepen zijn er diverse mogelijkheden, zoals een ruime bungalow waar je moeiteloos met 10 of 12 personen terecht kan. Uiteraard zijn er ook voor nog grotere groepen opties mogelijk. Wat dacht je van een vakantievilla met zoveel kamers als jij maar wenst? Het is immers het prettigst als de hele groep ook onder een dak kan slapen. Gezelligheid hoort bij vakantie en de accommodatie is daarbij altijd van groot belang. Bij het huren van een vakantiewoning kun je altijd verzekerd zijn van comfort en alle moderne gemakken. Maar je kunt natuurlijk ook gaan voor extra luxe om eens helemaal te kunnen relaxen tijdens je vakantie. Heb jij wel eens nagedacht over een privé binnenzwembad of een eigen sauna in je gehuurde vakantiehuis? En uiteraard zijn er ook mogelijkheden voor je huisdier als je die wilt meenemen op vakantie. Check dan altijd eerst of dit is toegestaan en onder welke voorwaarden. Ook je huisdier is tenslotte een gast, dus controleer ook even welke kosten eraan zijn verbonden.

Vakantie aan een rivier of meer

Het is natuurlijk heerlijk om een vakantiewoning te huren die nabij een rivier of meer is gelegen. Dat betekent dat er ook mogelijkheden zijn om je op het water te ontspannen. In bepaalde regio’s, zoals Friesland, is het ook mogelijk dat bij je vakantiewoning de huur van een boot is inbegrepen. Dan kun je zo het water op en dat zorgt beslist voor extra vakantiepret. Natuurlijk kun je rekenen op natuur in de buurt van het water als je voor de rust komt. Maar juist door de aanwezigheid van een rivier of een meer, zijn er ook vaak boeiende historische steden gevestigd. Langs de IJssel liggen bijvoorbeeld een aantal interessante Hanzesteden die beslist de moeite van het bekeken waard zijn. Ga jij liever naar een buitenlandse bestemming dan zijn ook daar vele mogelijkheden beschikbaar. Denk aan de rust van de ontelbare meren in Scandinavië. Maar als jij meer van uitgaan houdt, kies je voor een meer in Italië of Zwitserland waar de meer mondaine steden zijn gevestigd. Het huren van een vakantiewoning aan een rivier of meer is op Vakantiehuisjes.nl eenvoudig en geeft jou de vrijheid om je vakantie precies zo in te richten als jij dat wilt.

Kies jouw favoriete vakantiewoning aan een meer of rivier en boek die nu op Vakantiehuisjes.nl.