Vakantiehuis, woning of villa in Bodensee zoeken

VAKANTIEHUIS, WONING OF VILLA IN BODENSEE ZOEKEN

Nieuwsgierig naar een vakantiehuis aan de Bodensee? De Bodensee in Duitsland grenst aan Oostenrijk en Zwitserland. Als jij een vakantiehuis aan de Bodensee in Duitsland huurt, kun je dus ook uitstapjes maken over de grens. Ook in de buurt is er echter meer dan genoeg te beleven. De Bodensee bestaat eigenlijk uit twee verschillende meren die verbonden worden door de Rijn. Deze rivier stroomt het meer aan de ene kant in en verlaat het aan de andere. Het meer heeft een oppervlakte van ruim 500 vierkante kilometer. Natuurlijk huren veel toeristen aan de Bodensee een vakantiehuis, omdat er veel mogelijkheden zijn op het water en in de omgeving van het meer. Ook in het verleden was dit een geliefde plaats om even tot rust te komen. De vele vakantievilla's uit vroegere eeuwen zijn daar de stille getuigen van. Wil jij een mooie uitvalsbasis voor tochtjes in dit bijzondere gebied, dan is het een goed idee om aan de Bodensee een vakantiehuis te huren. Lees meer 

Thema's

Populaire thema's in Bodensee

Ontdek Baden-Württemberg vanuit je vakantiehuis aan de Bodensee

De Bodensee ligt in de Deelstaat Baden-Württemberg. Deze grote deelstaat heeft daarnaast ook nog het Zwarte Woud als attractie voor de vakantieganger. Aan de Bodensee een vakantiehuis huren geeft je dus vele opties voor een mooie vakantie. Wil je een bijzondere stad zien, dan is Heidelberg een goede keuze. Hier komen ieder jaar ongeveer 1 miljoen toeristen om de oude binnenstad en de bergen te zien. Goethe noemde het een van de mooiste steden ter wereld en Mark Twain sprak van een overtreffende trap van schoonheid. Dat mag je dus zeker niet aan je voorbij laten gaan als je in een vakantiehuis aan de Bodensee in Duitsland verblijft. Natuurlijk kun je ook naar Karlsruhe waar niet alleen dure auto's worden gemaakt, maar ook veel cultuur valt te genieten. Voor de jonge vakantieganger is Tipsdrill een pretpark waar je u tegen zegt, met maar liefst 100 attracties.      

Vakantiehuisjes Bodensee

Op Vakantiehuisjes.nl kun je kiezen uit diverse vakantiewoningen aan de Bodensee. Natuurlijk zijn er parken waar je een vakantiehuis met binnenzwembad kunt boeken, maar je kunt ook een vakantiehuis aan de Bodensee particulier huren. Het ruime aanbod maakt het eenvoudig om een keuze te maken. Uiteraard zijn er vakantiebungalows voor grote gezelschappen, maar ook knusse huisjes of appartementen als je liever met zijn tweeën wilt zijn. Op Vakantiehuisjes.nl  kan je probleemloos alle specificaties vinden en zo wordt het eenvoudig om de vakantiewoning van jouw voorkeur te ontdekken. Natuurlijk kan je ook meteen online zien wanneer de aangeboden vakantiehuizen beschikbaar zijn voor de verhuur. Met Vakantiehuisjes.nl kan jij goed voorbereid op vakantie gaan en dat is het halve werk. Daarna kan jij aan het genieten slaan. Omdat je zeker weet dat jij de vrijheid hebt om je vakantie naar eigen inzicht in te richten is een vakantiewoning een uitstekende mogelijkheid in dit mooie gebied in Duitsland.

5 bezienswaardigheden in de omgeving van de Bodensee

Een vakantiehuis aan de Bodensee particulier gehuurd? De Bodensee heeft een aantal verrassende bezienswaardigheden.

Mainau

Dit bloemeneiland moet je gezien hebben, door het milde klimaat gedijen hier zelfs exoten zoals de palm in het wild.

Reichenau

Dit eilandje bezit de resten een klooster uit 724. Er zijn veel oude gebouwen bewaard gebleven en de 1000 jaar oude fresco's zijn beroemd.

Lindau

Op dit eilandje dat inmiddels een vaste verbinding heeft met de wal vind je een middeleeuws stadje dat zijn gelijke niet heeft in Europa. Er zijn ook leuke terrasje en een boulevard met vuurtoren.

Paalwoningenmuseum

Dit openluchtmuseum heeft maar liefst 23 geconstrueerde gebouwen uit het stenen en bronzen tijdperk. Een uniek kijkje in hoe men toen woonde.

Friedrichshafen

In de 19e eeuw werden hier al zeppelins gebouwd en dat gebeurt nu weer. Maak een tochtje dat onvergetelijk zal zijn.

Dat moet je natuurlijk zien. Boek nu een vakantiehuis aan de Bodensee via Vakantiehuisjes.nl!