Vakantiehuis, woning of villa in Haarlem zoeken

VAKANTIEHUIS, WONING OF VILLA IN HAARLEM ZOEKEN

Een vakantiehuis in Haarlem huren? Dat is bij Vakantiehuisjes.nl heel eenvoudig. Je kunt niet alleen voor vakantiehuizen op parken kiezen, maar ook een vakantiehuisje van particulieren huren. Zowel in het centrum van de stad als in de omgeving van Haarlem zijn er mooie vakantiewoningen te vinden. Je vakantiewoning in Haarlem staat in de tweede grootste stad van Noord-Holland. De stad wordt al in de 10e eeuw voor het eerst genoemd in geschriften. In 1245 kreeg Haarlem stadsrechten. Vandaag de dag zie je nog veel terug van deze rijke historie in de prachtige bouwwerken in het oude centrum. Wist je dat er ook een rivier door de stad stroomt, die vroeger erg belangrijk was? Het Spaarne vormde in eerder eeuwen namelijk een verbinding tussen het Haarlemmermeer en het IJ. Ook de Leidsevaart loopt door Haarlem heen. Huur een sloepje of een kano en bekijk de stad eens van een andere kant! Lees meer 

Vakantiewoning in Haarlem voor een gezellige gezinsvakantie

Met een leuk vakantiehuis in Haarlem ga je zeker een ontspannen tijd tegemoet. Deze stad heeft namelijk van alles te bieden voor de avontuurlijke reiziger. De Grote Markt bruist van leven en hier worden regelmatig festivals en kermissen gehouden. Ook voor cultuursnuivers is er echter van alles te beleven. Wat dacht je van een bezoekje aan de Bavokerk? Of ga jij toch liever in het Teylers Museum kijken? Deze locaties zijn geen van allen ver van je vakantiewoning in Haarlem verwijderd. Wist je overigens dat Haarlem is uitgeroepen tot beste winkelstad van Nederland? Als je in Haarlem een vakantiehuis huurt, kun je dus zeker niet om een dagje shoppen heen. Houd je van sportiviteit en natuur? Dan zit je in de omgeving van je vakantiewoning in Haarlem ook goed. Er zijn mooie plassen en bossen in de buurt van je vakantiehuisje te vinden en de Noordzeekust is eveneens heel dichtbij. Het hele gezin vermaakt zich tijdens een vakantie in Haarlem!

De juiste vakantiewoning in Haarlem voor jou

Een vakantiehuis in Haarlem is er in vele vormen te vinden. Natuurlijk hangt je keuze vooral af van je reisgezelschap. Met hoeveel personen wil jij in Haarlem een vakantiehuis huren? Ga je voor een vakantievilla of vakantiebungalow voor een grotere groep? Of kies je toch voor een kleiner vakantie appartement voor 2 of 4 personen? Gaat de hond ook mee op reis? Controleer dan van tevoren even of je je huisdier mee mag nemen naar je vakantie appartement in Haarlem. Je kunt je vakantie in dit stukje Nederland zo luxe maken als je zelf wilt. Zie jij jezelf al zitten in een royale Vakantiehuisjes bungalow met jacuzzi?

Top 5 bezienswaardigheden bij je vakantiehuisje in Haarlem

Wat is er te zien en te doen in de buurt van je vakantiehuis in Haarlem?

Grote Markt

De Grote Markt bruist het hele jaar door van leven. Zowel in de zomer als in de winter zijn er gezellige terrassen te vinden. Bovendien worden hier vaak activiteiten georganiseerd. Genieten voor het hele gezin!

Shoppen

Haarlem is uitgeroepen tot de beste winkelstad van Nederland. Zelfs de grootste shopaholic zal zich hier dus geen moment vervelen!

Middeleeuwse hofjes

Wist je dat er in Haarlem maar liefst 21 oude hofjes te vinden zijn? Soms is het wel even zoeken, maar het is zeker de moeite waard om deze oude pandjes te bewonderen.

Bier proeven in de kerk

De Jopenkerk heeft wel een heel bijzondere bestemming gekregen. Vandaag de dag is dit namelijk een bierlokaal. Neem er eens een kijkje en proef het Jopenbiertje.

Corrie ten Boomhuis

Corrie ten Boom hielp in de Tweede Wereldoorlog talloze joden aan onderdak. Haar voormalige woning aan de Barteljorisstraat doet vandaag de dag dienst als museum.

Heb jij het vakantiehuisje of vakantie appartement in Haarlem al gezien waar jij optimaal vakantie kunt vieren? Aarzel dan niet en boek het nu via Vakantiehuisjes.nl!